Ayyyy gerçekten o kadar boşluğuma geldi ve yanlışlıkla soyledim ki =( bazen dua kapim mi acik oluyor bilmiyorum ki bir keresinde beni cocuk konusunda çok boğan bir arkadasim hakkinda esime "insallah benden once hamile kalir da susar" dedim (= 2 ay sonra hamileyim dediCanım aşk olsun sakın öyle şey düşünme ben biliyorum ne niyetle söylediğiniolacağı varmış bende hasta olduğum içinn tahmin ediyordum ya diyordum zaten burada da. Ama düzeldim sonuçta diyordum 1 haftayı geçti cünkü hastalığım birkaç gündür de gayet iyi hissediyorum kendimi. Olacağı varmış
Herşeye olumlu bakacagiz ben bunu öğrendim bu süreçte, yılbaşı gecesi kanamayla hastaneye gittim cocuguma birsey oldu diye kalp atışını öğrendik, birkez daha gördüm ki Allah'ın dediği oluyor (=Geçen ayda iptal olmuştu canım vücut alışıyor artık. Hem belki önümüzdeki ay ilaçların etkisi daha güzel olur böylelikle rahim daha güzel kalınlaşır. Nasıl olumlu düşünüyorum artık bak görüyorsun
Aynen o sürecte negatife döner kesinde adette başlamak için negatif istiyorlar sanırım direkBence olabilir sonuçta adetten sonra da 20 gün kadar bekliyorsun transfer için o zamana negatife döner zaten
Hadi bana birkere daha şöyle bir dua et içtenAyyyy gerçekten o kadar boşluğuma geldi ve yanlışlıkla soyledim ki =( bazen dua kapim mi acik oluyor bilmiyorum ki bir keresinde beni cocuk konusunda çok boğan bir arkadasim hakkinda esime "insallah benden once hamile kalir da susar" dedim (= 2 ay sonra hamileyim dedi
Kesinlikle öyle canım birde kötü söz söylememek gerek. Ben dedim ya eşimle tartışma falan o ara sinirle iptal edicem bu tedaviyide içmiyorum ilaçları falan dedim. Aman birdaha ağzımdan çıkana dikkat edicemHerşeye olumlu bakacagiz ben bunu öğrendim bu süreçte, yılbaşı gecesi kanamayla hastaneye gittim cocuguma birsey oldu diye kalp atışını öğrendik, birkez daha gördüm ki Allah'ın dediği oluyor (=
Ben de bugün kalp atışını duydum evladımın (= güp güp güpBenimde transfer 12 aralık ben bugün kese ve kalp atışını duydum şükür . Doktor kalbi duyamayız bu hafta dedi ama duyduk güm güm. İnşallah sağlıkla ilerler
Kanamam durdu o gün çok şükür (= bir oksapar anlaşmazlığı var, buradaki doktorum dedi ki "ara sor neden oksapar yazmislar" aradim bugun tup bebek merkezini "normal prosedur herkese yaziyoruz" dediler, doktor kontrolune gittim zannediyorum ki doktor kesecek, kanama durduysa devam et dedi =( vallahi bu surecte kim nereye cekse oraya gidiyoruz bu biraz sinir bozucu =(Kesinlikle öyle canım birde kötü söz söylememek gerek. Ben dedim ya eşimle tartışma falan o ara sinirle iptal edicem bu tedaviyide içmiyorum ilaçları falan dedim. Aman birdaha ağzımdan çıkana dikkat edicem
Kanaman ne durumda sahi
Sağlıkla devam etsin inşallahBen de bugün kalp atışını duydum evladımın (= güp güp güp
Rabbim hayırlı olan en kısa sürede (çok yıpratmadan) beden sağlığı, akıl sağlığı yerinde, ailesine, vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizeHadi bana birkere daha şöyle bir dua et içten
Amin hepimizinki inşallahSağlıkla devam etsin inşallah
Çok şükürki durmuş kalp atışınıda duymuşsun artık bir rhat nefes alma vaktiKanamam durdu o gün çok şükür (= bir oksapar anlaşmazlığı var, buradaki doktorum dedi ki "ara sor neden oksapar yazmislar" aradim bugun tup bebek merkezini "normal prosedur herkese yaziyoruz" dediler, doktor kontrolune gittim zannediyorum ki doktor kesecek, kanama durduysa devam et dedi =( vallahi bu surecte kim nereye cekse oraya gidiyoruz bu biraz sinir bozucu =(
Amin inşallah çoknteşekkür ederim hepimize inşallahRabbim hayırlı olan en kısa sürede (çok yıpratmadan) beden sağlığı, akıl sağlığı yerinde, ailesine, vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizeCookiie Hanımcım
evet kan da 80 çıktıKanda verdiniz mi hemen
İnşaallah. Hepimiz için güzel sonuclar olur,Umudunuzu kaybetmeyin bende bugün çok kötü oldum ama kan verelim belki yüzümüz güler allahtan umut kesilmez
Vallahi kullanıyorum zaten, sonuçta bu insanlar 6 sene tıp okuyup 4 sene uzmanlik okuyorlar, onlar mi iyi bilecek ben mi iyi bileceğim, bilimin üzerine laf söylemek olmazÇok şükürki durmuş kalp atışınıda duymuşsun artık bir rhat nefes alma vaktiDoktorunu dinle canım ben zararı olmaz yararı olur diye hep okudum duydum heryerde
ilk günden beri vardı benim 4 ve 5.günü azaldı, 6 ve 7 de baş ağrısı eklendi, ve özellikle bugün yani 8.gün kasık ağrım ve bel ağrım arttı , bugün dışında diğer günler hep hafifti , en çok dikkatimi çeken hep sağ kasığım ağrırdı ve batma vs hep sağ da olurdu ,ama transferden sonra sanırım 2 ve 3.gün solda bi hareketlenmeler , içten gıdıklanmalar bi tuhaftıKizlar transferden sonra kacinci gun belirtileriniz basladi.belirtiler nelerdipozitif çıktımı sonuc
Onca şeyi yaptık bunuda yapalım canım birşey olmaz dediğn gibi birdeVallahi kullanıyorum zaten, sonuçta bu insanlar 6 sene tıp okuyup 4 sene uzmanlik okuyorlar, onlar mi iyi bilecek ben mi iyi bileceğim, bilimin üzerine laf söylemek olmaz
Bence onu bir sor tekrar adette de başlamak için test isterlerse saçma olurAynen o sürecte negatife döner kesinde adette başlamak için negatif istiyorlar sanırım direk
Benimde 12 Aralık'taydi ay inşallah Perşembe günü bizde duyarızBenimde transfer 12 aralık ben bugün kese ve kalp atışını duydum şükür . Doktor kalbi duyamayız bu hafta dedi ama duyduk güm güm. İnşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?