• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Evet arkadaşlar bu gece kk çıkmazına girmeyecegim, "burası kk, burdan çıkış yok" 🤣 fitil zamanıma kadar kitap okuyacağım, artık şu katili bir öğreneyim, süründü kitap elimde 🙈 hepinize sevgiler, iyi geceler 🥰

amin inşallah çok teşekkürler 🙏 5.gün embriyosu , bugün 7. gündü , ama akşam 18 de transfer olmuştum 8 oldu şu an 🤗
Ya bende 30 Aralıkta transfer oldum açıkçası kendimde bir belirti aramak istemiyorum ama haliyle düşüncesi oluyo bende hiçbir belirti yok hiçbir ağrı sızı acaba erken mi yoksa tutmadı mi çok korkuyorum

Yok bahçecide görmüyorum kolan hastanesindeyim ben ama olsun anlatabilirsin benzerlikler vardır belki ☺️
Benim aklımda bahçeci olarak kalmışsın demek ki 🙃valla transfer değil ama idrara sıkışık olmak çok kötü oluyo 1,5 litre su iç dediler ben 1 litre anca içtim çok sıkıştım sonra transfer olacak yere götürdüler beni duramıyorum dedim karnıma bakıp bir buçuk bardak yapabilirsin dediler yaptım ondan sonra rahatladım onun dışında bana göstermediler koyarken acısız bir işlem inşallah hayırlı haberlerimiz olur 🥰

Ya bende 30 Aralıkta transfer oldum açıkçası kendimde bir belirti aramak istemiyorum ama haliyle düşüncesi oluyo bende hiçbir belirti yok hiçbir ağrı sızı acaba erken mi yoksa tutmadı mi çok korkuyorum
herkesin bünyesi farklı hiç öyle düşünmeyin, pozitif olun hep tutunduğunu hissedin hayal edin inşallah gerçek olur 🙏

Ben transfer olalı 3 gün oldu 30 Aralık'ta oldum hiçbir belirtim yok 😔 sende durum ne aramızda bir gün vardı heralde senle
Bendede hic belirti yok.cok ayakta kalirsam hafif kasik agrisi oluyor ama baska turlu hicbirsey yok insan korkuyor belirti istiyor.belki burdaki deneyimli arkadaslar daha iyi bilir diye sorayım dedim

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

27 ARALIK
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Katibe Hanim315. Gün a kalite1 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@esraesraesraesraesraesra305. Gün 2 adet5 ARALIK
🔴
@cagkus41tek6 ARALIK
🔴
Hayat su Hayat su 262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
@nonut335.gün tek7 ARALIK
🔴
Bayuya Bayuya 35Çift embriyo9 ARALIK
@Sonyag08285.gün9 ARALIK
🔴
@zeyneps344.Gün9 ARALIK
🔴
@muczeanne255. Gün9 ARALIK
🔴
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK
🔴
@Eminekrkmz305. Gün 5ab 5bc10 ARALIK
🔴
@berrybloomDondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
🔴
@Laye99265. gün11 ARALIK
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK
🔴
@Yumos0661293. Gün embriyosu12 ARALIK
🔴
D Denizasafhayalim 5. Gün aa12 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
@Bebelerce325. Gün 5Ab19 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@kopuk16333. Gün a kalite20 ARALIK:dua:
@ecedaily292 tane 5. Gün22 ARALIK:dua:
@turuncukivircik5. Gün22 ARALIK:dua:
@yasayipgorelim332 adet 3. Gün22 ARALIK:dua:
@mltmltm325aa23 ARALIK:dua:
dikloron dikloron 315. Gün çift25 ARALIK:anneadayı::nazar:
breezerose breezerose 302 adet 5. Gün 4aa2 OCAK:dua:
@kaynanadelisi26 ARALIK:dua:
@nirayku5. Gün26 ARALIK:dua:
@leSourire235. Gün embriyosu25-26 ARALIK:dua:
M metece 362adet 4aa-4ab27 ARALIK:anneadayı: :nazar:
Ayyildiz188 Ayyildiz188 256. Gün30 ARALIK:dua:
@elminaa-mavi29cift 3bc30 ARALIK
:dua:
@pembeumut111325aa 2 Adet
Ahsen2011366.gün 3 adet

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
@Katibe Hanim315. Gün a kalite1 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@esraesraesraesraesraesra305. Gün 2 adet5 ARALIK
🔴
@cagkus41tek6 ARALIK
🔴
Hayat su Hayat su 262 adet 5. gün7 ARALIK
@nonut335.gün tek7 ARALIK
🔴
Bayuya Bayuya 35Çift embriyo9 ARALIK
@Sonyag08285.gün9 ARALIK
🔴
@zeyneps344.Gün9 ARALIK
🔴
@muczeanne255. Gün9 ARALIK
🔴
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK
🔴
@Eminekrkmz305. Gün 5ab 5bc10 ARALIK
🔴
@berrybloomDondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
🔴
@Laye99265. gün11 ARALIK
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK
🔴
@Yumos0661293. Gün embriyosu12 ARALIK
🔴
D Denizasafhayalim 5. Gün aa12 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
@Bebelerce325. Gün 5Ab19 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@kopuk16333. Gün a kalite20 ARALIK:dua:
@ecedaily292 tane 5. Gün22 ARALIK:dua:
@turuncukivircik5. Gün22 ARALIK:dua:
@yasayipgorelim332 adet 3. Gün22 ARALIK:dua:
@mltmltm325aa23 ARALIK:dua:
dikloron dikloron 315. Gün çift25 ARALIK:anneadayı::nazar:
breezerose breezerose 302 adet 5. Gün 4aa2 OCAK:dua:
@kaynanadelisi26 ARALIK:dua:
@nirayku5. Gün26 ARALIK:dua:
@leSourire235. Gün embriyosu25-26 ARALIK:dua:
M metece 362adet 4aa-4ab27 ARALIK:anneadayı: :nazar:
Ayyildiz188 Ayyildiz188 256. Gün30 ARALIK:dua:
@elminaa-mavi29cift 3bc30 ARALIK
@pembeumut111325aa 2 Adet
Nasıl cevaplicaz bu listenin sorularını

Günaydın kızlR ben dün transfer oldum☺️Transferden6-7 saat sonra 10 dk lık yol yürüdüm bıde 4. Kata merdıven çıktım eve gelıncede sureklı yatmadım hareket halındeydım bısey olmaz demı korkuyorum artık 3. Deneme olunca.

3. Deneme olduğu ıcın mı bılmıyorum hıc bı hıs yok ıcımde olumlu olumsuz boyle olması mı daha ıyı bılmıyorım Rabbım hıc ummadığım anda belkıde nasıp edecek 🤲

Benimde 12 Aralık'taydi ay inşallah Perşembe günü bizde duyarız
İnşallah canım sağlıkla duyarsın güzel haberlerini alırsın🙏 Benim aslında cmts doktor kontrolüm ama dayanamayıp kan vermiştim pazar günü 21.240 çıktı beta.Bu kadar yüksek çıkınca korktum açıkçası dış gebelik mi diye . Hemen pzts doktora koştum . Neyseki gördük bir de 5+2 olması gerekirken 5+ 6 çıktı önden gidiyormuş azcık 🙏

3. Deneme olduğu ıcın mı bılmıyorum hıc bı hıs yok ıcımde olumlu olumsuz boyle olması mı daha ıyı bılmıyorım Rabbım hıc ummadığım anda belkıde nasıp edecek 🤲
Benimde 3. Denememdi ben 5. Kata çıktım ama sonra hep yattim günde 300 adım anca attım akıllı bileklik var ondan kontrol ettim ilk ikisinde evin içinde geziyordum bunda gezmedim yemek yedim tuvalete gittim yattım ilk 3 gün sonra yavaş yavaş ayaklandim pozitifi gördüm çok şükür

Bence onu bir sor tekrar adette de başlamak için test isterlerse saçma olur
Adet olduğum zaman sorayım canım. Bende böyle sürekli mesaj atmayı seven bir insan değilim doktora hemşireye. Ama negatif gördüktem sonra ilk adetle başlarız demişti dün

Evet arkadaşlar bu gece kk çıkmazına girmeyecegim, "burası kk, burdan çıkış yok" 🤣 fitil zamanıma kadar kitap okuyacağım, artık şu katili bir öğreneyim, süründü kitap elimde 🙈 hepinize sevgiler, iyi geceler 🥰
Brnim 3 aydır suc ve ceza elimde sürünüypr. Transferden sonra bitircem diye totem yapmıştım 🤣🤣

Benim aklımda bahçeci olarak kalmışsın demek ki 🙃valla transfer değil ama idrara sıkışık olmak çok kötü oluyo 1,5 litre su iç dediler ben 1 litre anca içtim çok sıkıştım sonra transfer olacak yere götürdüler beni duramıyorum dedim karnıma bakıp bir buçuk bardak yapabilirsin dediler yaptım ondan sonra rahatladım onun dışında bana göstermediler koyarken acısız bir işlem inşallah hayırlı haberlerimiz olur 🥰
Benimde en çok aklıma takılan bu sıkışık olmak. Bakalım yaşayıp görcez ama 1 ltre yada yarın kitre içmek yeterli olmazmı ya 😬

Günaydın kızlar bugün bende tekrar kan verecegim 5. Gün akşamı 13 çıkmıştı simdi 7. Gün bitecek ama bütün belirtiler gitti göğüslerim bile indi sanki cok korkuyorum ilk transferimde de 8. Haftaya kadar devam edebilmilmisti.

Back