• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Düzeldim diye düşünüyordum ben ama söyledim hemşireye eşimde negatif ben tekrar test versem dedim. Ama makesef sağlık bakanlığı negatifte çıksa pozitif olanı dikkate alıyor diyor canım
Cok sacma covitmi kaldi ya.bu oyunlar bitmedimi hala.negatof test olursa pozitifi neden dikkate alsinlar.cok garip ya neyse bundada vardir bir hayir ama vucudu hazirlamak kolay olmuyor

Cok sacma covitmi kaldi ya.bu oyunlar bitmedimi hala.negatof test olursa pozitifi neden dikkate alsinlar.cok garip ya neyse bundada vardir bir hayir ama vucudu hazirlamak kolay olmuyor
Negatif gördüğümüz gibi ilk adetle başlarız dedi. Şindi ilaçları bıraktım sadece redostim e devam et dedi. Normalde kendiliğimden adet göremiyordum şimdi progestanın etkiaiyle görürüm dimi kaç günü bulur acaba haftaya falan olursa giderim olduğum gibi yine test veririm

Kızlar covid testim pozitif geldi 😥
Her nasibin bir zamanı vardır illa ki canım, normalde bizden hiç covid testi istemediler seninki böyle olmalıymış demek ki. Hiç sıkma canını neleri beklemiyoruz ki 1 ay beklenir içini ferah tut.

Kızlar inanın iş pozitifi görmekle bitmiyormuş. Çok şükür Allahım nasip etti iki kese görmüştük ama sürekli kanamalarım var ayağa bile kalkamıyorum kesede bebelerim oluşmuş ve Allahım kucağıma almayı nasip eder mi bilmiyorum ama ikiz gebelik başladı bugün üçüz gördük. Birkaç güne kalp atışı görmemiz lazım bir yandan kanama bir yandan üçüz gebelik... lütfen pozitif görmek için dua ederken hayırlısı ile sağlıklı doğabilecek pozitifler için dua edin :)

Her nasibin bir zamanı vardır illa ki canım, normalde bizden hiç covid testi istemediler seninki böyle olmalıymış demek ki. Hiç sıkma canını neleri beklemiyoruz ki 1 ay beklenir içini ferah tut.
Aynen öyle dediğin gibi canım geöen ayda yumurtlama sebebiyle iptal olmuştu bu ayda böyle önümüzdeki ay bakalım neden olcak 🤣

Kızlar inanın iş pozitifi görmekle bitmiyormuş. Çok şükür Allahım nasip etti iki kese görmüştük ama sürekli kanamalarım var ayağa bile kalkamıyorum kesede bebelerim oluşmuş ve Allahım kucağıma almayı nasip eder mi bilmiyorum ama ikiz gebelik başladı bugün üçüz gördük. Birkaç güne kalp atışı görmemiz lazım bir yandan kanama bir yandan üçüz gebelik... lütfen pozitif görmek için dua ederken hayırlısı ile sağlıklı doğabilecek pozitifler için dua edin :)
Yaaa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı 🐣🤲🤲🤲

Evett malesef iptal oldu.
Sizin nasıl geçtimi 🥰
Bilmiyorum valla transfer oldum bi şekilde de embriyo kalitem çok iyi değilmiş sanırım biraz kafayı ona taktım ama artık hayırlısı eabbim ol derse olacak hayırlısıyla ☺😌 değilse denemelere devam yapacak bişey yok ☺️

Maşallah, insallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız... İki embriyo mu transfer edilmişti size? Bana doktorum 2 tane 5. Gün, 1.tane 4. Gün transfer etti, biz aslında 2 tane istemiştik fakat bizi ikna etti. Şu an baya korkuyorum.
Allah yardımcınız olsun ☺️

Yaaa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı 🐣🤲🤲🤲
Amiin inşalllah hepimiz inşallah kavuşalım. Ben burada kimi görsem öyle dua ediyorum ki elbet hepimiz kavuşacağız bazılarımızın yolu biraz daha zorlu olacak, tüm zor ve uzun yolları Allahım kolay kılsın sağlıkla versin inşallah hepimize

Maşallah, insallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız... İki embriyo mu transfer edilmişti size? Bana doktorum 2 tane 5. Gün, 1.tane 4. Gün transfer etti, biz aslında 2 tane istemiştik fakat bizi ikna etti. Şu an baya korkuyorum.
Allah yardımcınız olsun ☺️
Çok teşekkür ederim 2 embriyo evet ilk kontrolde iki kese vardı birinin gelişimi geriydi sonlanır o muhtemelen demişti kendimi bir taneye hazırladım giderken eve gelirken üçünün haberiyle geldim. Vallahi rabbim sonunu hayırlı kılsın hepimize hayırlısını nasip etsin ama ben de çok korkuyorum 🥲

Çok haklısınız. Hep aynı şeyi düşündüm. Süreci sağlıkla tamamlamak en önemlisi. Allahım inşallah hepimize nasip etsin. Bende 10 gün sonra kalp atışını duyacağım 2 embriyo. çok şükür kanamam yok dr normal hayatını devam edebilirsin dedi ama çoğul gebelik risklerindende bahsetti.

Back