• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok haklısınız. Hep aynı şeyi düşündüm. Süreci sağlıkla tamamlamak en önemlisi. Allahım inşallah hepimize nasip etsin. Bende 10 gün sonra kalp atışını duyacağım 2 embriyo. çok şükür kanamam yok dr normal hayatını devam edebilirsin dedi ama çoğul gebelik risklerindende bahsetti.
Kanama olmaması çok güzel maşallah inşallah böyle kanamasız güzel devam eder ben de bir başladı iki günde bir yüreğimiz ağzımıza geliyor malesef😔

Çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demekki üzülmeyin 🌸
Üzülmüyorum artık üzülsemde birşey değişmeyecek sonucta nasip önümüzdeki ay inşallah olur🤲🏼
Bilmiyorum valla transfer oldum bi şekilde de embriyo kalitem çok iyi değilmiş sanırım biraz kafayı ona taktım ama artık hayırlısı eabbim ol derse olacak hayırlısıyla ☺😌 değilse denemelere devam yapacak bişey yok ☺️
Hiç belli olmaz kalite kısmı canım rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen içini rahat tut🥰

Kanama olmaması çok güzel maşallah inşallah böyle kanamasız güzel devam eder ben de bir başladı iki günde bir yüreğimiz ağzımıza geliyor malesef😔
Ahhh canım benim allahım seninle olsun. Sağlıkla zamanında bebeklerine kavuşursun inşallah. İçini ferah tut stres yapmamaya çalış lütfen. Doktorun bu durum için tedavi önerdimi. Süreç nasıl ilerleyecekmiş

Kızlar birde biraz özel bir soru ama transfer öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yaptınız. Ben ağdaya gidiyordum ama şimdi cesaretim yok enfeksiyon rüskine falan karşı sorun olurmu acaba 😐
Ben lazere bile gittim doktorum gidebilirsin demişti bence gidebilirsin kötü düşünme

Çok teşekkür ederim 2 embriyo evet ilk kontrolde iki kese vardı birinin gelişimi geriydi sonlanır o muhtemelen demişti kendimi bir taneye hazırladım giderken eve gelirken üçünün haberiyle geldim. Vallahi rabbim sonunu hayırlı kılsın hepimize hayırlısını nasip etsin ama ben de çok korkuyorum 🥲
Aminn inşallah, herşeyin hayirlisi. Siz moralinizi yüksek tutun, stresten uzak durmaya çalışın. İyi haberler alırsınız inşallah

Üzülmüyorum artık üzülsemde birşey değişmeyecek sonucta nasip önümüzdeki ay inşallah olur🤲🏼

Hiç belli olmaz kalite kısmı canım rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen içini rahat tut🥰
Öyle ya aynen. Nasip dğeilse
Olmaz zayen dediğiniz gibi. Hayırlısı 🥰🥰

Ahhh canım benim allahım seninle olsun. Sağlıkla zamanında bebeklerine kavuşursun inşallah. İçini ferah tut stres yapmamaya çalış lütfen. Doktorun bu durum için tedavi önerdimi. Süreç nasıl ilerleyecekmiş
Bebeklerin gelişimi bizi yönlendirecek henüz çok erken bakalım gelişimleri nasıl olacak dedi başka bir şey demedi henüz. Çook sağ ol güzel duaların için. Allahım gönlündekini versin sana :)

Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲 kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün bugün
amin inşallah çok teşekkürler 🙏 5.gün embriyosu , bugün 7. gündü , ama akşam 18 de transfer olmuştum 8 oldu şu an 🤗

Evet bu süreçte sürekli git gel haliyle kendimizi önemsemek zorunda kalıyoruz 😀 sen bahçecide mi goruyodun tedaviyi yeni olmuş biri olarak aynen anlatıyım ankaraya gidiossn
Yok bahçecide görmüyorum kolan hastanesindeyim ben ama olsun anlatabilirsin benzerlikler vardır belki ☺️

Öyle ya aynen. Nasip dğeilse
Olmaz zayen dediğiniz gibi. Hayırlısı 🥰🥰
Ben olumlu düşünerek söylemiştim ama bence sende olumlu düşün 🥰 bak olumsuz düşünmeyelim artık benim olumsuz ne aldıysam ağzıma başıma geldi. Artık ağzımı açmam hiçbirşeyde 😬🤣

Ben olumlu düşünerek söylemiştim ama bence sende olumlu düşün 🥰 bak olumsuz düşünmeyelim artık benim olumsuz ne aldıysam ağzıma başıma geldi. Artık ağzımı açmam hiçbirşeyde 😬🤣
😂😂ahahah. yok ya olumsuz düşündünüz diye demedim zaten de. Çok umutlu olup da olmazsa boşluğa düşmekten de korkuyorum o yüzden. Hayırlısı.

Yaaa ben bunu görmemişim ya canım gözün aydın maşallah sağlıkşa gelsin🥰😍😍
Sana kim dedi inşallah testin pozitif çıkar diye 😂😂 dur bende diyeyim ama gebelik testin pozitif çıksın inşallah gelecek aya 🙏 ben ilaçları ve bıraktıktan 4 gün sonra tekrar adet olmuştum sende öyle olur o zaman hiç üzülme zamanı varmış Rabbim sağlıkla nasip etsin

Kizlar transferden sonra kacinci gun belirtileriniz basladi.belirtiler nelerdipozitif çıktımı sonuc

Back