2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kanama olmaması çok güzel maşallah inşallah böyle kanamasız güzel devam eder ben de bir başladı iki günde bir yüreğimiz ağzımıza geliyor malesef

Çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demekki üzülmeyin
Üzülmüyorum artık üzülsemde birşey değişmeyecek sonucta nasip önümüzdeki ay inşallah olur
Hiç belli olmaz kalite kısmı canım rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen içini rahat tut

Kanama olmaması çok güzel maşallah inşallah böyle kanamasız güzel devam eder ben de bir başladı iki günde bir yüreğimiz ağzımıza geliyor malesef
Ahhh canım benim allahım seninle olsun. Sağlıkla zamanında bebeklerine kavuşursun inşallah. İçini ferah tut stres yapmamaya çalış lütfen. Doktorun bu durum için tedavi önerdimi. Süreç nasıl ilerleyecekmiş

Kızlar birde biraz özel bir soru ama transfer öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yaptınız. Ben ağdaya gidiyordum ama şimdi cesaretim yok enfeksiyon rüskine falan karşı sorun olurmu acaba
Ben lazere bile gittim doktorum gidebilirsin demişti bence gidebilirsin kötü düşünme

Aminn inşallah, herşeyin hayirlisi. Siz moralinizi yüksek tutun, stresten uzak durmaya çalışın. İyi haberler alırsınız inşallah

Üzülmüyorum artık üzülsemde birşey değişmeyecek sonucta nasip önümüzdeki ay inşallah olur

Hiç belli olmaz kalite kısmı canım rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen içini rahat tut
Öyle ya aynen. Nasip dğeilse
Olmaz zayen dediğiniz gibi. Hayırlısı

Bebeklerin gelişimi bizi yönlendirecek henüz çok erken bakalım gelişimleri nasıl olacak dedi başka bir şey demedi henüz. Çook sağ ol güzel duaların için. Allahım gönlündekini versin sana :)

Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün bugün
amin inşallah çok teşekkürler 5.gün embriyosu , bugün 7. gündü , ama akşam 18 de transfer olmuştum 8 oldu şu an

Evet bu süreçte sürekli git gel haliyle kendimizi önemsemek zorunda kalıyoruz sen bahçecide mi goruyodun tedaviyi yeni olmuş biri olarak aynen anlatıyım ankaraya gidiossn
Yok bahçecide görmüyorum kolan hastanesindeyim ben ama olsun anlatabilirsin benzerlikler vardır belki

Öyle ya aynen. Nasip dğeilse
Olmaz zayen dediğiniz gibi. Hayırlısı
Ben olumlu düşünerek söylemiştim ama bence sende olumlu düşün bak olumsuz düşünmeyelim artık benim olumsuz ne aldıysam ağzıma başıma geldi. Artık ağzımı açmam hiçbirşeyde

Ben olumlu düşünerek söylemiştim ama bence sende olumlu düşün bak olumsuz düşünmeyelim artık benim olumsuz ne aldıysam ağzıma başıma geldi. Artık ağzımı açmam hiçbirşeyde
ahahah. yok ya olumsuz düşündünüz diye demedim zaten de. Çok umutlu olup da olmazsa boşluğa düşmekten de korkuyorum o yüzden. Hayırlısı.

Yaaa ben bunu görmemişim ya canım gözün aydın maşallah sağlıkşa gelsin
Sana kim dedi inşallah testin pozitif çıkar diye dur bende diyeyim ama gebelik testin pozitif çıksın inşallah gelecek aya ben ilaçları ve bıraktıktan 4 gün sonra tekrar adet olmuştum sende öyle olur o zaman hiç üzülme zamanı varmış Rabbim sağlıkla nasip etsin

Kizlar transferden sonra kacinci gun belirtileriniz basladi.belirtiler nelerdipozitif çıktımı sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…