Kanama olmaması çok güzel maşallah inşallah böyle kanamasız güzel devam eder ben de bir başladı iki günde bir yüreğimiz ağzımıza geliyor malesefÇok haklısınız. Hep aynı şeyi düşündüm. Süreci sağlıkla tamamlamak en önemlisi. Allahım inşallah hepimize nasip etsin. Bende 10 gün sonra kalp atışını duyacağım 2 embriyo. çok şükür kanamam yok dr normal hayatını devam edebilirsin dedi ama çoğul gebelik risklerindende bahsetti.
Üzülmüyorum artık üzülsemde birşey değişmeyecek sonucta nasip önümüzdeki ay inşallah olurÇok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demekki üzülmeyin
Hiç belli olmaz kalite kısmı canım rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen içini rahat tutBilmiyorum valla transfer oldum bi şekilde de embriyo kalitem çok iyi değilmiş sanırım biraz kafayı ona taktım ama artık hayırlısı eabbim ol derse olacak hayırlısıyla ☺değilse denemelere devam yapacak bişey yok
Ahhh canım benim allahım seninle olsun. Sağlıkla zamanında bebeklerine kavuşursun inşallah. İçini ferah tut stres yapmamaya çalış lütfen. Doktorun bu durum için tedavi önerdimi. Süreç nasıl ilerleyecekmişKanama olmaması çok güzel maşallah inşallah böyle kanamasız güzel devam eder ben de bir başladı iki günde bir yüreğimiz ağzımıza geliyor malesef
Ben lazere bile gittim doktorum gidebilirsin demişti bence gidebilirsin kötü düşünmeKızlar birde biraz özel bir soru ama transfer öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yaptınız. Ben ağdaya gidiyordum ama şimdi cesaretim yok enfeksiyon rüskine falan karşı sorun olurmu acaba
Zaten önümüzdeki ay o kdar önemsemicem artık giderimBen lazere bile gittim doktorum gidebilirsin demişti bence gidebilirsin kötü düşünme
Evet bu süreçte sürekli git gel haliyle kendimizi önemsemek zorunda kalıyoruzZaten önümüzdeki ay o kdar önemsemicem artık giderim
Aynen öyle. Ya nassiiip diyeceğizBenim de aynı şekilde ama umut her zaman bizimle
Aminn inşallah, herşeyin hayirlisi. Siz moralinizi yüksek tutun, stresten uzak durmaya çalışın. İyi haberler alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim 2 embriyo evet ilk kontrolde iki kese vardı birinin gelişimi geriydi sonlanır o muhtemelen demişti kendimi bir taneye hazırladım giderken eve gelirken üçünün haberiyle geldim. Vallahi rabbim sonunu hayırlı kılsın hepimize hayırlısını nasip etsin ama ben de çok korkuyorum
Öyle ya aynen. Nasip dğeilseÜzülmüyorum artık üzülsemde birşey değişmeyecek sonucta nasip önümüzdeki ay inşallah olur
Hiç belli olmaz kalite kısmı canım rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen içini rahat tut
Bebeklerin gelişimi bizi yönlendirecek henüz çok erken bakalım gelişimleri nasıl olacak dedi başka bir şey demedi henüz. Çook sağ ol güzel duaların için. Allahım gönlündekini versin sana :)Ahhh canım benim allahım seninle olsun. Sağlıkla zamanında bebeklerine kavuşursun inşallah. İçini ferah tut stres yapmamaya çalış lütfen. Doktorun bu durum için tedavi önerdimi. Süreç nasıl ilerleyecekmiş
Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsinkızlae bunları atmasam olmazdı, hep hayalini kurmuştum , öyle yürekten dua ediyorum ki umarım bu topikte eli boş dönen olmaz Allahın izniyleEki Görüntüle 3185579
amin inşallah çok teşekkürlerRabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsinkaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün bugün
Yok bahçecide görmüyorum kolan hastanesindeyim ben ama olsun anlatabilirsin benzerlikler vardır belkiEvet bu süreçte sürekli git gel haliyle kendimizi önemsemek zorunda kalıyoruzsen bahçecide mi goruyodun tedaviyi yeni olmuş biri olarak aynen anlatıyım ankaraya gidiossn
Ben olumlu düşünerek söylemiştim ama bence sende olumlu düşünÖyle ya aynen. Nasip dğeilse
Olmaz zayen dediğiniz gibi. Hayırlısı
Yaaa ben bunu görmemişim ya canım gözün aydın maşallah sağlıkşa gelsinkızlae bunları atmasam olmazdı, hep hayalini kurmuştum , öyle yürekten dua ediyorum ki umarım bu topikte eli boş dönen olmaz Allahın izniyleEki Görüntüle 3185579
Ben olumlu düşünerek söylemiştim ama bence sende olumlu düşünbak olumsuz düşünmeyelim artık benim olumsuz ne aldıysam ağzıma başıma geldi. Artık ağzımı açmam hiçbirşeyde
sağol canım benim inşallah, darısı sana ve bekleyen herkeseYaaa ben bunu görmemişim ya canım gözün aydın maşallah sağlıkşa gelsin
Sana kim dedi inşallah testin pozitif çıkar diyeYaaa ben bunu görmemişim ya canım gözün aydın maşallah sağlıkşa gelsin
Kanda verdiniz mi hemenamin inşallah çok teşekkürler5.gün embriyosu , bugün 7. gündü , ama akşam 18 de transfer olmuştum 8 oldu şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?