o zaman inşallah pozitife işarettirYok aksine sürekli ayaktayım yatmıyorum çok fazla
İnşallaho zaman inşallah pozitife işarettir
canım bana da verdiler bende aynı durumdayım ne düşük ne gebelik yaşadım, kan hastalığım da yok, ben merak edip eczacıya sordum neden hem coraspin hem oksapar verdi diye bana dedi ki '' kullandığınız hormon ilaçları kanda pıhtılaşmaya neden oluyor, Allah korusun organlara pıhtı atmasın diye bu ilaçlar kullanılıyor '' yani aslında önlem amaçlı veriliyor ki benim son adetimde kanamam o kadar yoğundu ki vücut neye uğradığını şaşırdı ilaçlardanDaha önce kahverengi lekelenmem olmuştu coraspin.i kesmislerdi, simdi dümdüz kanama =( buradaki doktorum diyor ki "ara tüp bebek merkezini ve doktoruna sor neden oksapar verdi, daha önce düşük geçmişin yok, ailende düşük geçmişi yok, birsey gördükleri için vermiş olmalilar" diyor yarin arayacagim tüp bebek merkezini, yarin doktorum tekrar kontrole çağırdı ona göre bir yol izleyecegiz =(
galiba bende yapıcam idrar testiİnşallahkorkuyorum ama sanırım yarın yapıcam test
Benim doktorum da tüp bebek yapıyor ama baska merkezle çalışıyor, diyor ki "ben de veriyorum oksapar ama benim 18düşük yapan hastam var onlara veriyorum" hatta "ailende var mi" dedi annem yanımdaydi "ne benim ne annemin düşüğü var" dedi annem, çok ilginç karşıladı doktor, bakalim yarin neler olacak, bugun vurma oksapar.ı dedi, zaten artik karnim delik deşik oldu =(canım bana da verdiler bende aynı durumdayım ne düşük ne gebelik yaşadım, kan hastalığım da yok, ben merak edip eczacıya sordum neden hem coraspin hem oksapar verdi diye bana dedi ki '' kullandığınız hormon ilaçları kanda pıhtılaşmaya neden oluyor, Allah korusun organlara pıhtı atmasın diye bu ilaçlar kullanılıyor '' yani aslında önlem amaçlı veriliyor ki benim son adetimde kanamam o kadar yoğundu ki vücut neye uğradığını şaşırdı ilaçlardan
Ben dışardayım belki eve dönünce akşam yaparım yaparsam da yazarım sonucugaliba bende yapıcam
galiba bende yapıcam idrar testiçıkmazsa da üzülmeyeceğim, Allah'tan ümit kesilmez son güne kadar
evet kanaman varsa onlar daha da artırır, peki diğer ilaçlarını nasıl kullanıyorsun azalma oldu mu aynen devam mı ?Benim doktorum da tüp bebek yapıyor ama baska merkezle çalışıyor, diyor ki "ben de veriyorum oksapar ama benim 18düşük yapan hastam var onlara veriyorum" hatta "ailende var mi" dedi annem yanımdaydi "ne benim ne annemin düşüğü var" dedi annem, çok ilginç karşıladı doktor, bakalim yarin neler olacak, bugun vurma oksapar.ı dedi, zaten artik karnim delik deşik oldu =(
tabikiBen dışardayım belki eve dönünce akşam yaparım yaparsam da yazarım sonucusende yaz olur mu
Rahim dinlendirmede 2. Adeti bekliyorsanız adetten 18 20 gunu buluyor.ama opudan spnra 5,10 gun icinde yalanci adet olunuyor(ben 12.gun olmustum) yalanci adetten 1 ay sonra 2.adet olunuyor. (Benim oda 5gun gecikmisti)2. Adetin 2.gunu tedavi başlıyor.Kızlar birşey soracaktım opu oldum adeti bekliyorum adetten kaç gün sonra transfer oluyor acaba
Canım geçmiş olsun çok tekrarı olmasın inşallah çok şükür kalp atışını görmüşsünüzDaha önce kahverengi lekelenmem olmuştu coraspin.i kesmislerdi, simdi dümdüz kanama =( buradaki doktorum diyor ki "ara tüp bebek merkezini ve doktoruna sor neden oksapar verdi, daha önce düşük geçmişin yok, ailende düşük geçmişi yok, birsey gördükleri için vermiş olmalilar" diyor yarin arayacagim tüp bebek merkezini, yarin doktorum tekrar kontrole çağırdı ona göre bir yol izleyecegiz =(
Benim 2 gün gecikmişti.Yumurta toplama sonrası ikinci adeti geciken var mı ????
Sancım var birturlu regl olamadım üç gun gecikti..
Gebelik yok bu arada test yaptım
Çok tuhaftı (= karından baktı sadece kese var "hocam boş gebelik falan olursa" dedim "onu ilerleyen zamanlarda ögreniriz" dedi sonra "müsaitsen vajinal bakalım" dedi, baktı ekrani bana çevirdi "görüyor musun şurda atıyor kalbi" dedi, kesinlikle görmüyorumCanım geçmiş olsun çok tekrarı olmasın inşallah çok şükür kalp atışını görmüşsünüz
Kan sulandırıcı çoğu tüp bebek tedavisinde kullanılıyor ama ben hem önlem amaçlı diye biliyorum. Hemde kullanılan ilaçlar mesela estrofem falan kanı koyultuyor diye biliyorum
Evet ya 26sı olanlar yapsın bende 27si yarın yapacağım hatta eşimi ikna edebilsem kana gideceğim
biz eve yakın nöbetçi eczanye gittik bugün, güya nöbetçi ama kapalıydıEvet ya 26sı olanlar yapsın bende 27si yarın yapacağım hatta eşimi ikna edebilsem kana gideceğim
Sen bi diğer gün yap bak biz 2 kişi yaptık negatif çıktı bugün baya üzüldük erken felan dediler ben yaptıgıma pişman oldum 2 gün daha bekleEvet ya 26sı olanlar yapsın bende 27si yarın yapacağım hatta eşimi ikna edebilsem kana gideceğim
Ya iki gün çok fazla nasıl bekleyecegim erken oldugunuda biliyorum aslında ama neyse sabredeceğim bakalım. Aslında baya erken 9. Gün 25 30 la başlayanlar bile var kısmet nasip Rabbım sevindirsin hepimiziSen bi diğer gün yap bak biz 2 kişi yaptık negatif çıktı bugün baya üzüldük erken felan dediler ben yaptıgıma pişman oldum 2 gün daha bekle
Aminn inşallah ben pişman oldum ne yalan söyliyim bütün gün agladım zırladımYa iki gün çok fazla nasıl bekleyecegim erken oldugunuda biliyorum aslında ama neyse sabredeceğim bakalım. Aslında baya erken 9. Gün 25 30 la başlayanlar bile var kısmet nasip Rabbım sevindirsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?