- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37
Transfer gununu saymayin bnce daha cok cok erken.bn burda 5.gun embriyorsu 10.gun ppİtif cikanida gordum.acele edip uzmeyin kendinizi lutfenevet bende akşam 6 da oldum transferi, saati dolmadan 7 ye geçtim demiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gununu saymayin bnce daha cok cok erken.bn burda 5.gun embriyorsu 10.gun ppİtif cikanida gordum.acele edip uzmeyin kendinizi lutfenevet bende akşam 6 da oldum transferi, saati dolmadan 7 ye geçtim demiyorum
Bende test az oyuzden yapamıyorum. Yoksa bende yapardimAkşam yine denerim belki test bol bakalım
Sen yarını bekle o zaman canımBende test az oyuzden yapamıyorum. Yoksa bende yapardim
Test yapinca haber ver mutlaka canımSen yarını bekle o zaman canım
Daha onceki gunlerde test yaptinmi canimMerhaba kızlar, bugün 9. Günüm ve sabah test yaptım böyle çıktı
Aslında baya pembe fotoda tam belli olmuyor
Benim size sormak istediğim doktorum 3 tane çatlama iğnesi verdi ve 2 gün arayla iğnenin üçte birini vurmamı söyledi, en son cuma günü vurdum bitti
Bu sonuç onun etkisi olabilir mi, yoksa hamile miyim
Eki Görüntüle 3185133
Yok ilk defa bugün yaptımDaha onceki gunlerde test yaptinmi canim
Kacinci gun embriyosu ve kactane konuldu. Insallah hamilesindir canım. Testi tekrarla bence. Pozitif görünüyor yani. Hayirlisi olsun.Daha onceki gunlerde test yaptinmi canim
Kacinci gun embriyosu ve kactane konuldu. Insallah hamilesindir canım. Testi tekrarla bence. Pozitif görünüyor yani. Hayirlisi olsunYok ilk defa bugün yaptım
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu canım, 1 tane koyulduKacinci gun embriyosu ve kactane konuldu. Insallah hamilesindir canım. Testi tekrarla bence. Pozitif görünüyor yani. Hayirlisi olsun
Canım bildiğim kadarıyla 10gün felan sürüyor iğnenin etkisi en son cuma vurduysan senin hiç idrar testi yapmaman lazım kan testini bazalman lazımMerhaba kızlar, bugün 9. Günüm ve sabah test yaptım böyle çıktı
Aslında baya pembe fotoda tam belli olmuyor
Benim size sormak istediğim doktorum 3 tane çatlama iğnesi verdi ve 2 gün arayla iğnenin üçte birini vurmamı söyledi, en son cuma günü vurdum bitti
Bu sonuç onun etkisi olabilir mi, yoksa hamile miyim
Eki Görüntüle 3185133
Ya ben de öyle biliyorum ama doktor 2 gün sonraya test günü verdiCanım bildiğim kadarıyla 10gün felan sürüyor iğnenin etkisi
tabi canım haber veririmTest yapinca haber ver mutlaka canım
İlk defa böyle bişey duyuyorum valla neden transferden sonra çatlatma iğnesi vurduruyosaYa ben de öyle biliyorum ama doktor 2 gün sonraya test günü verdi
O zaman yine iğnenin etkisi olmaz mı kafam karıştı
Bir de iğneleri hepsini vurdurmadı, üçte birini vururdu
Bilemedim ya
Vallahi ben de ilk defa duydum hatta acıdım iğnelerin yarısından fazlası çöpe gittiİlk defa böyle bişey duyuyorum valla neden transferden sonra çatlatma iğnesi vurduruyosa
Bende dün test aldım 26 Aralık saat 17:00 de transfer olmuştum cesaret edemiyorum test yapmaya yarın yapacağım ama sabah benimki de 5. Gün embriyosu belim çok ağrıyor benim ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zor rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun kendimi negatife hiç hazırlamadım bugün o yüzden enerji toplamam lazımNirayku sen test yapmismiydin. Takip edemedim yazdiklarini
yaa bugün pazar ya eczaneler kapalı yoksa bende alıcaktımAkşam yine denerim belki test bol bakalım
inanki hep dualarımdasınız her namazdan sonra isminizi bilmesem bile nickiniz ile ve burada tanıdığım herkese dua ediyorum, Rabbim kabul etsin, kaldıramayacağımız yük vermesin bize