2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kizlar dun transfer oldum dunden beri yatiyorum maa dumduz değil hafif oturur gibi yatiyorum arada kalkip odanin icinde yuruyorum acaba yanlismi yapiyorum nasil yatmaliyim insan korkuyor hep dumduz yatmalimiyim. İlk 2 gun hep yattinizmi
tabiki pozisyon değiştirebilrisiniz ,bende arada kalkıp yürüyordum , sürekli yat yat olacak şey değil, sırtın belin tutuluyor bir kere , ilk 3 gün dinleme ile geçti arada yürüdüm, bana kalsa normal hayata dönerim ama eşim izin vermiyor, ağır kaldırma kendini yorma bana çamaşır makinasi ve bulaşık makinesini kullanmayı bile yasakladılar ve evi süpürmeyi , önemli olan karın kaslarını çalıştıracak işlerden kaçınmak, onun dışında evde hafif yürüyüşler yapabilirsin 2 saatte bir 15 dk

Kizlar dun transfer oldum dunden beri yatiyorum maa dumduz değil hafif oturur gibi yatiyorum arada kalkip odanin icinde yuruyorum acaba yanlismi yapiyorum nasil yatmaliyim insan korkuyor hep dumduz yatmalimiyim. İlk 2 gun hep yattinizmi
ilk transferde hep yattim tutmadı. Ikincide ilk gun yattim. Ikinci gun agir is yapmamak kaydiyla rutin hayatima d3vam ettim. Tuttu ve oglum simdi 4yasinda. Kan dolasimi icin kisa yürüyüşler sart canim.

Hangi şehirde yaptırdın canim.

Canim rahat ol. Kafana cok takma. Biseyler le ilgilenki cok düşünme. Hayirlisiyla.pozitifi görüruz insallah

İnan ki hep dualarımdasınız buradaki bütün anne olmak isteyen kadınlar yaşadıklarınız gerçekten çok zor ama bu bir imtihan rabbim sınıyor isyan etmeyin ne desek boş üzülmeyin desemde ama inşallah bu geç tutunmadır ve yarın bambaşka yeni umutlara gözünüzü açarsınız

aynen öyle sürecin en başından beri hep olumlu düşündüm, test gününe kadar da öyle olacak, ben onu içimde hissetmeye hayal etmeye devam edeceğim

N nirayku mirafe leSourire kızlr transferden bu yana baş ağrınız oldu mu? bugün kahvaltıdan hemen sonra hafif başladı benim ve bugün adet günüm ondan mı acaba, hafif sancım da var

Benim ilk gunden beri gun icerisinde bas agrisi oldu.
şimdi baktım da progesteronun yan etkilerinde varmış, benim transfer günü olmuştu o da strestendir büyük ihtimalle bi de şimdi oldu , onca ilaca hormona normal tabi bu ağrılar

şimdi baktım da progesteronun yan etkilerinde varmış, benim transfer günü olmuştu o da strestendir büyük ihtimalle bi de şimdi oldu , onca ilaca hormona normal tabi bu ağrılar
Aynen canim bencede. Olacaksa da olmayacaksa da sonuclansin istiyorum. Beklemek sinir bozucu

cok ayakta kalinca bel.agrisi oluyor bende. Ilk gunler daha coktu. Simdi daha hafif var. Tutmadı sanki benimki yaa.
yaa sana tutmadı kelimesini yasaklıyorumm, daha 7 güne girmedik tutmadı tutmadı diyosun, 12 günden önce bakmayın diyorlar ne olacağı hiç belli olmz, kendi dr um paylaşmıştı kendi hastası 8.gün kan vermiş negatif 2 gün sonra tekrar vermiş pozitif çıkmış neden öyle olmasın kii, iyi düşünmeye devam edelim

Bebişim yilbasi gecesi biraz ilgi istedi herhalde hanimlar =( son kez lavaboya girip yatayim dedim, bir kanamam oldu aklim gitti. Apar topar acile. Dun gece hastanede yattim, 1saat once geldim eve =( kalp atışını sesi duyulmadi ama vajinal ultrason ile doktor atışı gördü çok şükür

yaa çok geçmiş olsun, senin daha öncede kanaman olmuştu de mi coraspini kesmiştin sanki neden öyle oluyor acaba ya , çok dikkat et kendine, rabbim esirgesin

yaa çok geçmiş olsun, senin daha öncede kanaman olmuştu de mi coraspini kesmiştin sanki neden öyle oluyor acaba ya , çok dikkat et kendine, rabbim esirgesin
Daha önce kahverengi lekelenmem olmuştu coraspin.i kesmislerdi, simdi dümdüz kanama =( buradaki doktorum diyor ki "ara tüp bebek merkezini ve doktoruna sor neden oksapar verdi, daha önce düşük geçmişin yok, ailende düşük geçmişi yok, birsey gördükleri için vermiş olmalilar" diyor yarin arayacagim tüp bebek merkezini, yarin doktorum tekrar kontrole çağırdı ona göre bir yol izleyecegiz =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…