• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kayseri de System hastanesi , ben dr dan çok embriyolog için gittim oraya ama memnunun genel olarak, sadece dr um çok aşırı yoğun
İstanbuldasın sanmıştım canım bian dedim doktorumumu değiştirsem
Ama doktorumda çok ilgili istediğimde gece bile arayabiliyorum adamın hakkınıda yemek istemiyorum sanki onun hatasıymıs gibi

İstanbuldasın sanmıştım canım bian dedim doktorumumu değiştirsem
Ama doktorumda çok ilgili istediğimde gece bile arayabiliyorum adamın hakkınıda yemek istemiyorum sanki onun hatasıymıs gibi
insan ister istemez her şey de bir hata arıyor maalesef, ama böyle düşünme tutunacak inşallah 🙏🙏

Kızlar ben testi tekrarladım 5353.46 çıkmış çok şükür 18 Aralıkta 127ydi Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah çok korkmuştum nasıl gidiyor diye bebeğim benimle çok şükür B Bebelerce @Kardelen060492
Gözün aydın canım bende dün 12. Gün testini yaptırdım 1359 çıktı çok şükür. Perşembe günü kese için gideceğim umarım herşey yolundadır 🙏

Evde erken gebelik testi var ama onda çıkmama ihtimali çok daha yüksek erken olduğu için

Yani 5. Günden önce öğrenen var mi bilmiyorum ama 5. Gün kan testinde öğrenen çok gördüm bide idrarda çıkmasa kanda var mi diye merak edeceğim en iyisi kan bir şey cikarsada 2 günde bir takip edebilirim. Bakalim hayirlisi cikmazsada erken diye üzülmem suan 😊

Yani 5. Günden önce öğrenen var mi bilmiyorum ama 5. Gün kan testinde öğrenen çok gördüm bide idrarda çıkmasa kanda var mi diye merak edeceğim en iyisi kan bir şey cikarsada 2 günde bir takip edebilirim. Bakalim hayirlisi cikmazsada erken diye üzülmem suan 😊
Ben de 5.gün kanda öğrenmiştim, idrar testleri küçük değerleri gösteriyor göstermiyor emin olamıyorum, 30 çıkmıştı 5.gün akşam vaktiydi yani idrar testi yapsam kuvvetle muhtemel çıkmazdı, siz de inşallah güzel haberler alırsınız 🙏

Rahim dinlendirmede 2. Adeti bekliyorsanız adetten 18 20 gunu buluyor.ama opudan spnra 5,10 gun icinde yalanci adet olunuyor(ben 12.gun olmustum) yalanci adetten 1 ay sonra 2.adet olunuyor. (Benim oda 5gun gecikmisti)2. Adetin 2.gunu tedavi başlıyor.
Teşekkür ederim ikinci adeti bekleyeceğiz sanki günler geçmiyor çok uzun gibi 🙈

Back