Erken olduğu için mu yoksa gercekten negatif mi. Içim içimi yiyorSen bi diğer gün yap bak biz 2 kişi yaptık negatif çıktı bugün baya üzüldük erken felan dediler ben yaptıgıma pişman oldum 2 gün daha bekle
E R K E NErken olduğu için mu yoksa gercekten negatif mi. Içim içimi yiyor
Canım kaç haftalık oluyorsun şuan sağlıkla kucağına al inşallahÇok tuhaftı (= karından baktı sadece kese var "hocam boş gebelik falan olursa" dedim "onu ilerleyen zamanlarda ögreniriz" dedi sonra "müsaitsen vajinal bakalım" dedi, baktı ekrani bana çevirdi "görüyor musun şurda atıyor kalbi" dedi, kesinlikle görmüyorumsesi açtı ama ses yok, "daha çok küçük duyulmuyor" dedi. Bebeğime birşey oldu diye gittim Allah'ıma şükürler olsun, kalbini öğrenip (çünkü duymadim, görmedim de ) geldim. Allah kimseye böyle bir korku yaşatmasın =(
Eşim aradı bugün bende ağlıyodum yüzüne kapattımErken olduğu için mu yoksa gercekten negatif mi. Içim içimi yiyor
İnşallahE R K E Ndiye umuyorum
evet evet erken tabiiiiiiE R K E Ndiye umuyorum
En buyuk destekçimiz eşlerimiz aslında. Rabbim büyük insallah guzel haberler alırızEşim aradı bugün bende ağlıyodum yüzüne kapattımsonra testmi yaptın diye mesaj attı evet dedim biletini alıyım gel o zaman bişey olmaz dedi
İnşallah
Kızlar yarında negatifse kimse beni kandıramax artıkevet evet erken tabiiiiii
her şeyin hayırlısı yaa üzme kendiniEşim aradı bugün bende ağlıyodum yüzüne kapattımsonra testmi yaptın diye mesaj attı evet dedim biletini alıyım gel o zaman bişey olmaz dedi
İnşallahhhEn buyuk destekçimiz eşlerimiz aslında. Rabbim büyük insallah guzel haberler alırız
BEn daha onceki gebeligimde 5.gun gormustum pozitifi. Oyuzden korkuyorum aslindaevet evet erken tabiiiiii
evet görülebiliyor ama 8. günde bild görülmemesi de illa negatif anlamına gelmiyor, inşallah öyledir sizindeBEn daha onceki gebeligimde 5.gun gormustum pozitifi. Oyuzden korkuyorum aslinda
Yurt dışında sağlık sektörü diye bişey yok maalesef sadece adı var ben üçüzlerimi bile doktor ihmalinden kaybettimher şeyin hayırlısı yaa üzme kendinimerakımdan soruyorum yurt dışında tüp bebek tedavisi nasıl ? hiç oldun mu orda
Hepsi bir olmaz canım ya benim içimde biraz ümit var bakalımBEn daha onceki gebeligimde 5.gun gormustum pozitifi. Oyuzden korkuyorum aslinda
Bende oyle hissediyorum inan. Sanki var gibi hissediyorum.Hepsi bir olmaz canım ya benim içimde biraz ümit var bakalım
Insallah yaaaevet görülebiliyor ama 8. günde bild görülmemesi de illa negatif anlamına gelmiyor, inşallah öyledir sizinde
hep duyuyorum bunu ya, bende çalışırken çok gurbetçi gelirdi burda ameliyat olmaya , yazık gerçekten, ülkemizin kıymetini bilmemiz lazımYurt dışında sağlık sektörü diye bişey yok maalesef sadece adı var ben üçüzlerimi bile doktor ihmalinden kaybettim
Tüp bebegide hiç umursamıyorlar adamların hiçbişey umrunda değilki tutup tutmaması umurlarında olsun
Evet canım sen nerde oldun tedavini hangi doktorhep duyuyorum bunu ya, bende çalışırken çok gurbetçi gelirdi burda ameliyat olmaya , yazık gerçekten, ülkemizin kıymetini bilmemiz lazım
süpersiniz kızlar, böyle hissetmeye devamBende oyle hissediyorum inan. Sanki var gibi hissediyorum.
Kayseri de System hastanesi , ben dr dan çok embriyolog için gittim oraya ama memnunun genel olarak, sadece dr um çok aşırı yoğunEvet canım sen nerde oldun tedavini hangi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?