Canim hayirli olsun benim 11.gun 72 cikmisti onemli olan katlanarak artmasiMerhaba kızlar benim 3. Gün embriyosu 2 tane 1 kalite embriyo transfer edildi 12. Gün 76 çıktı değer doktor gebesiniz pazartesi tekrar kan verin dedi ama bazı kişilerin değerleri dağa yüksek neye göre acaba bilgisi olan varmıdır
Bence 10 dk felan ıstırahat yeterli ya. Çünkü ben enfeksiyon içinde fitil kullanmıştım ne olursa olsun birazı gidiyor dışarıya ister istemez. Etkisi de bence ona göredir yani ilacı yapan böyle vişet olacağını düşünmüştür de yapmıştır
Ooo var kuzum hergün yeni birley oluyor birgün 1 saat boyunca bel ağrım oldu şiddetli hergün kasık batması(günde 3 kez falan) günde 2 kere falan adet olacak gibi sancı. Çoook aşırı uykum ve halsizliğim var bazen tansiyonum düşüyor gibi oluyorum 3-4 gündür her sabah bazen akşamları aşırı mide yanmam oluyor bi de sol üst bacağımda kalp atıyo gibi kas seğirmesi oluyordu 2 gün magnezyum aldım geçti çok şükürAgrın batman var mı bende cok oluyor teleşlanıyorum
İnşallah canımİnşallah bebeğin sımsıkı tutunsun
Teşekkürler inşallah artarCanim hayirli olsun benim 11.gun 72 cikmisti onemli olan katlanarak artmasi
Evet bende de aynıları oluyor aşırı batma olunca ister istemez korkuyorum yatıyorum uykudan basımı kaldramıyorum zaten bide hiç istahım kalmadı nasıl olacak bilmiyorumOoo var kuzum hergün yeni birley oluyor birgün 1 saat boyunca bel ağrım oldu şiddetli hergün kasık batması(günde 3 kez falan) günde 2 kere falan adet olacak gibi sancı. Çoook aşırı uykum ve halsizliğim var bazen tansiyonum düşüyor gibi oluyorum 3-4 gündür her sabah bazen akşamları aşırı mide yanmam oluyor bi de sol üst bacağımda kalp atıyo gibi kas seğirmesi oluyordu 2 gün magnezyum aldım geçti çok şükür
Ben kullaniyorum, suan sabah 1 aksam 1 kulaniyorum ama gecen sene asilamada 2x2 kullanmistim, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin, sonrasinda minimum 45 dakika falan yatiyorum ben, korkmanizi gerek yok cok buyuk bir fitil degil zatenYa benim aklıma birşey takıldı onu soracaktım progestan vajinal kapsül verdi doktorum bana ama daha önce hiç böyle birşey kullanmadım nasıl kullanabilirim bir kolay yöntemi var mı korkuyorum biraz sabah 2 gece 2 koymam gerekiyormuş kullanan biri varsa yazarsa sevinirim
5. Gününüz pazar oluyor. Transfer günü ilk gün kabul edilmiyor.ertesi gün ilk gün .Kızlar selam bir şey sormak istiyorum 5.gün evde erken gebelik testi yapmak istiyorum 27 Aralık oglen 1 gibi transferim oldu sizce 5. Günüm cumartesi mi pazar mı oluyor?
Ben de kullanıyorum, sgk karşılıyor mu biliyor musunuz?Ben bu lutinusu hiç sevmedim ya
Her doktorun gün sayısı farklı benim doktorum vet hemsireleri 1 . Günüde sayıyor5. Gününüz pazar oluyor. Transfer günü ilk gün kabul edilmiyor.ertesi gün ilk gün .
5. Gün çok erken olur çıkmayabilir ben 6. Gün yapmıştım silik çıktı kanda değer 41 di 6. Gün sabah ilk idrarla yapınKızlar selam bir şey sormak istiyorum 5.gün evde erken gebelik testi yapmak istiyorum 27 Aralık oglen 1 gibi transferim oldu sizce 5. Günüm cumartesi mi pazar mı oluyor?
Bende aynı ağrılar iştah hepsi ayni gerçektenEvet bende de aynıları oluyor aşırı batma olunca ister istemez korkuyorum yatıyorum uykudan basımı kaldramıyorum zaten bide hiç istahım kalmadı nasıl olacak bilmiyorum
Keseyi görmene çok sevindim darısı bana inşallah sağlıkla gelsinler bebişlerinOoo var kuzum hergün yeni birley oluyor birgün 1 saat boyunca bel ağrım oldu şiddetli hergün kasık batması(günde 3 kez falan) günde 2 kere falan adet olacak gibi sancı. Çoook aşırı uykum ve halsizliğim var bazen tansiyonum düşüyor gibi oluyorum 3-4 gündür her sabah bazen akşamları aşırı mide yanmam oluyor bi de sol üst bacağımda kalp atıyo gibi kas seğirmesi oluyordu 2 gün magnezyum aldım geçti çok şükür
O zaman normal olarak mı kabul edeym :)Bende aynı ağrılar iştah hepsi ayni gerçekten
Kelebekte de aynıymış bence normal vücudumuz bebeği taşımaya hazırlanıyor gebelik uygulamaları indirdim ben sende onları indirip olacakları olanları okuyabilirsin baya rahatlatıyor insanıO zaman normal olarak mı kabul edeym :)
Maalesef karşılamıyor diye biliyorum.Ben de kullanıyorum, sgk karşılıyor mu biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?