2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canim hayirli olsun benim 11.gun 72 cikmisti onemli olan katlanarak artmasi

Yani bütün gün yatmıcaz ya nebilim

Agrın batman var mı bende cok oluyor teleşlanıyorum
Ooo var kuzum hergün yeni birley oluyor birgün 1 saat boyunca bel ağrım oldu şiddetli hergün kasık batması(günde 3 kez falan) günde 2 kere falan adet olacak gibi sancı. Çoook aşırı uykum ve halsizliğim var bazen tansiyonum düşüyor gibi oluyorum 3-4 gündür her sabah bazen akşamları aşırı mide yanmam oluyor bi de sol üst bacağımda kalp atıyo gibi kas seğirmesi oluyordu 2 gün magnezyum aldım geçti çok şükür

Ya benim aklıma birşey takıldı onu soracaktım progestan vajinal kapsül verdi doktorum bana ama daha önce hiç böyle birşey kullanmadım nasıl kullanabilirim bir kolay yöntemi var mı korkuyorum biraz sabah 2 gece 2 koymam gerekiyormuş kullanan biri varsa yazarsa sevinirim

Evet bende de aynıları oluyor aşırı batma olunca ister istemez korkuyorum yatıyorum uykudan basımı kaldramıyorum zaten bide hiç istahım kalmadı nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum 5.gün evde erken gebelik testi yapmak istiyorum 27 Aralık oglen 1 gibi transferim oldu sizce 5. Günüm cumartesi mi pazar mı oluyor?

Ben kullaniyorum, suan sabah 1 aksam 1 kulaniyorum ama gecen sene asilamada 2x2 kullanmistim, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin, sonrasinda minimum 45 dakika falan yatiyorum ben, korkmanizi gerek yok cok buyuk bir fitil degil zaten

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum 5.gün evde erken gebelik testi yapmak istiyorum 27 Aralık oglen 1 gibi transferim oldu sizce 5. Günüm cumartesi mi pazar mı oluyor?
5. Gününüz pazar oluyor. Transfer günü ilk gün kabul edilmiyor.ertesi gün ilk gün .

5. Gün çok erken olur çıkmayabilir ben 6. Gün yapmıştım silik çıktı kanda değer 41 di 6. Gün sabah ilk idrarla yapın

Keseyi görmene çok sevindim darısı bana inşallah sağlıkla gelsinler bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…