2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İyi akşamlar kızlar istanbul Avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz bir kadın doğum doktoru var mi bizim süreçten anlayan

Bu ay adet oldunmu. Evet benim doktorumda 20. Günde transfer yapıyor

Tekmi kullanıyorsun sen ben iki tane ard arda böyle oluncada daha şey oluyorum
Yok tek benim. İki biraz zor olabilir ama arka arkaya değil de yarım saat arayla yapsanız daha rahat olabilirsiniz bence arka arkaya zor oluyordur. Benim ki bi sabah bi akşam şeklinde o yüzden sıkıntı olmuyor ama sizin zor olur. .

Benimde sabah akşam ikişer tane. Sabah 7:30da yapıyorum geri uyuyorum
Akşamda yatarken yapıyorum 12 1 oluyor. Bu yüzden arası kısamı oluyor acaba diye düşünüyorum birde.
Ya yarım saat arayla yapmak hiç aklıma gelmedi ama

Aslonda arasını biraz kısa tutmuşsunuz. Mesela bende sabah 8-8.30 gibi yapıyorum akşamda o saatte yapıyorum 12 saatte bir uani sizde öyle yaparsanız rahat olabilir sizin için. Bide illa bence arka arkaya yapmak zorunda değilsiniz arada yarım saat olması da gene sizi rahatlatır.

Bende bunu düşünüyordum öyle yapıyım o zaman arası kısa oluyordu cidden

Merhaba kızlar benim 3. Gün embriyosu 2 tane 1 kalite embriyo transfer edildi 12. Gün 76 çıktı değer doktor gebesiniz pazartesi tekrar kan verin dedi ama bazı kişilerin değerleri dağa yüksek neye göre acaba bilgisi olan varmıdır

Bende sabah yapıp uyuyorum akşm yatmadan yapıyorum 11 12 gbi tam 12 saat olmuyo benimde aynı şeyi düşündüm ama akşm yapıncada kalkmak istemiyorum düşcek diye etki etmiyo gibi geliyo aklım kalıyo sonra

Bende sabah yapıp uyuyorum akşm yatmadan yapıyorum 11 12 gbi tam 12 saat olmuyo benimde aynı şeyi düşündüm ama akşm yapıncada kalkmak istemiyorum düşcek diye etki etmiyo gibi geliyo aklım kalıyo sonra
Bende hep o düşünceyle yapmıyordum ama şimdi yaptım inşallah lavabo ihtiyacım falan olmazda yarım saat 1 saat yatarım

Bence 10 dk felan ıstırahat yeterli ya. Çünkü ben enfeksiyon içinde fitil kullanmıştım ne olursa olsun birazı gidiyor dışarıya ister istemez. Etkisi de bence ona göredir yani ilacı yapan böyle vişet olacağını düşünmüştür de yapmıştır

Bu ay adet oldunmu. Evet benim doktorumda 20. Günde transfer yapıyor
Evet oldum. Şuan 6. Günümdeyim yarın estrofeme başlıyorum tekrar. Döndünün 25-26. Gününe denk gelecek ama ben o zamanlarda adet oluyorum zaten. Progesteron iğnesi engelliyordur değil mi?

Evet oldum. Şuan 6. Günümdeyim yarın estrofeme başlıyorum tekrar. Döndünün 25-26. Gününe denk gelecek ama ben o zamanlarda adet oluyorum zaten. Progesteron iğnesi engelliyordur değil mi?
Engelliyor diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir sen istersen doktorunada sor aklında soru işareti kalmasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…