- 9 Mayıs 2022
- 3.900
- 3.518
- 63
İnşallaaaahTeşekkür ederim hiç olumsuz düşünmeyin o bi tane size evlat olsun inşallah içinizi ferah tutun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallaaaahTeşekkür ederim hiç olumsuz düşünmeyin o bi tane size evlat olsun inşallah içinizi ferah tutun
Tekmi kullanıyorsun sen ben iki tane ard arda böyle oluncada daha şey oluyorumEvet evet. Aparatı hiç önermediler ben açmadım bile o yüzden. Elle direk ittirin. Bi şekilde içe gidiyor zaten.
Bu ay adet oldunmu. Evet benim doktorumda 20. Günde transfer yapıyorMerhaba kızlar, deneyimlilerden fikir almak istiyorum. Benim transferim rahimde estrofemin oluşturduğu kistik yapılardan dolayı Ocak ayına ertelendi. Yarın düşük doz olarak tekrar başlayacağım. Transfer tarihi 19 ocak gibi gözüküyor yalnız 18-19 ocak benim adet tarihim. Kimisi adetin 3. Haftasında transfer yapıyor ama benim doktorum 20-25.gün arasınsa tercih ediyor sanırım. Ben adet olmam değil mi? Son 5 gün kullanılan progesteron iğneleri engelliyordur diye düşünüyorum. Şimdi fark ettim içime kurt düştü bu ay da iptal olur mu diye
Yok tek benim. İki biraz zor olabilir ama arka arkaya değil de yarım saat arayla yapsanız daha rahat olabilirsiniz bence arka arkaya zor oluyordur. Benim ki bi sabah bi akşam şeklinde o yüzden sıkıntı olmuyor ama sizin zor olur. .Tekmi kullanıyorsun sen ben iki tane ard arda böyle oluncada daha şey oluyorum
Benimde sabah akşam ikişer tane. Sabah 7:30da yapıyorum geri uyuyorumYok tek benim. İki biraz zor olabilir ama arka arkaya değil de yarım saat arayla yapsanız daha rahat olabilirsiniz bence arka arkaya zor oluyordur. Benim ki bi sabah bi akşam şeklinde o yüzden sıkıntı olmuyor ama sizin zor olur. .
Aslonda arasını biraz kısa tutmuşsunuz. Mesela bende sabah 8-8.30 gibi yapıyorum akşamda o saatte yapıyorum 12 saatte bir uani sizde öyle yaparsanız rahat olabilir sizin için. Bide illa bence arka arkaya yapmak zorunda değilsiniz arada yarım saat olması da gene sizi rahatlatır.Benimde sabah akşam ikişer tane. Sabah 7:30da yapıyorum geri uyuyorum
Akşamda yatarken yapıyorum 12 1 oluyor. Bu yüzden arası kısamı oluyor acaba diye düşünüyorum birde.
Ya yarım saat arayla yapmak hiç aklıma gelmedi ama
Bende bunu düşünüyordum öyle yapıyım o zaman arası kısa oluyordu ciddenAslonda arasını biraz kısa tutmuşsunuz. Mesela bende sabah 8-8.30 gibi yapıyorum akşamda o saatte yapıyorum 12 saatte bir uani sizde öyle yaparsanız rahat olabilir sizin için. Bide illa bence arka arkaya yapmak zorunda değilsiniz arada yarım saat olması da gene sizi rahatlatır.
Benimde sabah akşam ikişer tane. Sabah 7:30da yapıyorum geri uyuyorum
Akşamda yatarken yapıyorum 12 1 oluyor. Bu yüzden arası kısamı oluyor acaba diye düşünüyorum birde.
Ya yarım saat arayla yapmak hiç aklıma gelmedi ama
Canım gördüm çok şükür ikiz hemde ama birisi biraz geriden geliyor doktorum belki yetişir belki yetişemez dedi haftaya tekrar çağırdıKeseyi gorebildin mi canım naptın
Bende hep o düşünceyle yapmıyordum ama şimdi yaptım inşallah lavabo ihtiyacım falan olmazda yarım saat 1 saat yatarımBende sabah yapıp uyuyorum akşm yatmadan yapıyorum 11 12 gbi tam 12 saat olmuyo benimde aynı şeyi düşündüm ama akşm yapıncada kalkmak istemiyorum düşcek diye etki etmiyo gibi geliyo aklım kalıyo sonra
Bence 10 dk felan ıstırahat yeterli ya. Çünkü ben enfeksiyon içinde fitil kullanmıştım ne olursa olsun birazı gidiyor dışarıya ister istemez. Etkisi de bence ona göredir yani ilacı yapan böyle vişet olacağını düşünmüştür de yapmıştırBende sabah yapıp uyuyorum akşm yatmadan yapıyorum 11 12 gbi tam 12 saat olmuyo benimde aynı şeyi düşündüm ama akşm yapıncada kalkmak istemiyorum düşcek diye etki etmiyo gibi geliyo aklım kalıyo sonra
Evet oldum. Şuan 6. Günümdeyim yarın estrofeme başlıyorum tekrar. Döndünün 25-26. Gününe denk gelecek ama ben o zamanlarda adet oluyorum zaten. Progesteron iğnesi engelliyordur değil mi?Bu ay adet oldunmu. Evet benim doktorumda 20. Günde transfer yapıyor
Engelliyor diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir sen istersen doktorunada sor aklında soru işareti kalmasımEvet oldum. Şuan 6. Günümdeyim yarın estrofeme başlıyorum tekrar. Döndünün 25-26. Gününe denk gelecek ama ben o zamanlarda adet oluyorum zaten. Progesteron iğnesi engelliyordur değil mi?
Ayyy ne güzel darısı basıma insallah cok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahhhhhCanım gördüm çok şükür ikiz hemde ama birisi biraz geriden geliyor doktorum belki yetişir belki yetişemez dedi haftaya tekrar çağırdı
Amin canımm çok teşekkür ederim inşallah darısı hepinize kalp atışlarınıda duyalım asıl önemli o inşallahAyyy ne güzel darısı basıma insallah cok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahhhhh
Evet cok sukur onları da gorurz insallahAmin canımm çok teşekkür ederim inşallah darısı hepinize kalp atışlarınıda duyalım asıl önemli o inşallah
Agrın batman var mı bende cok oluyor teleşlanıyorumAmin canımm çok teşekkür ederim inşallah darısı hepinize kalp atışlarınıda duyalım asıl önemli o inşallah