• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kalp atışını duyana kadar dayan sonra kesiyorlar prolutexi inşallah Allah yardımcımız olsun bilseydim ben son zamlardan önce alırdım kullanacağım kadarını çok pahalı oldu ilaç ama çok şükür ağrı sızı yapmıyor çok rahat
Evet iki tane aldık biz 900 liraydı ayrıca litunus da aldık iki kutu oda 800 tuttu cok zam gelmiş. En güzeli agrı olmaması cok sukur progestan yuzunden yatamıyorum

Kalp atışını duyana kadar dayan sonra kesiyorlar prolutexi inşallah Allah yardımcımız olsun bilseydim ben son zamlardan önce alırdım kullanacağım kadarını çok pahalı oldu ilaç ama çok şükür ağrı sızı yapmıyor çok rahat
Biz transfer gununden baslayıp mı sayacagız kac haftalık oldugunu 🥺

Büyük değilde ilk defa kullanacağım için biraz tedirginim geri akma çıkma gibi bir durum oluyor mu acaba
Cikma gibi bir durum yaşamadım, lavaboda hallediyorum, sonra gidip uzaniyorum, tabii kalkinca fazlasi akacak yada tuvalete girdiğinizde göreceksiniz parçalarını ama bu çok normal fazlası dışarı cikar, bu ilacin etkisiz olduğunu falan gostermez korkmayiniz (=

Ben bu lutinusu hiç sevmedim ya 😒
Valla bende bir an önce sadece şu fitili kullanmamayı istiyorum. Günde üç kez aparatla yapıyorum her kutuda yeni aparatı kullanıyorum yıkıyorum kullanıyorum. İlk zor gelmişti şimdi neredeyse sonuna kadar itip basıyorum üstten elim alıştı epey. Progestanı elimle koyardım midem almıyordu bu aparat daha pratik geldi ama yordu yaa bir işin oluyor mecbur fitilin var halledemiyorsun akmasın diye 1 saat uzanıyorsun fazlası dökülüyor ne çamaşır ne günlük ped dayanıyor valla ilacın fiyatıda cabasıı🙄 Neyse yinede rabbim ihtiyac etmesin mecburen kullanıyoruz🤭

Kızlar pozitif olanlara çok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin🌸 test günü bekleyenler inşallah pozitif haberi alırsınız herkese dua ediyorum 🙏🏻 Ben 5 Ocakta ilk kez kontrole gideceğim bugün transfer sonrası 20.günümdü değerim 21.563 geldi. Sağlıkla ilerliyor mu merak ettim inşallah görmeye gidince de güzel haberlerle dönerim 🥰🙏🏻
9.gün 368,52
13.gün 2643
20.gün 21.563

Kizlar 10.30da transferim olacak heyecanliyim kaygiliyim.ulseratif kolit oldugum icin en cok islemde buyuk tuvaletimi tutamamaktan korkuyorum.cunku malesef gelirse tutma yetim yok😔Rabbim mucizesini bizlerede yasatsin insallah.duanizi esirgemeyin lutfen

Günaydın kızlar bisey soracağım aranızda sigara kullanan var mı? Ben kullanıyorum adetten sonra cok azalmıştım transferden sonra hiç içmedim ama yinede 2 3 ay önce bırakmadım diye tutmazsa diye cok endişeleniyorum.

Günaydın kızlar bisey soracağım aranızda sigara kullanan var mı? Ben kullanıyorum adetten sonra cok azalmıştım transferden sonra hiç içmedim ama yinede 2 3 ay önce bırakmadım diye tutmazsa diye cok endişeleniyorum.
Ben kullanıyordum transfer olduğum günden beri içmiyorum öncesinde stresten bırakamamıştım artık rabbim bilir biz elimizden geleni yaptık rabbim ol derse olur inşallah içinizi ferah tutun 🤲🤲

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum 5.gün evde erken gebelik testi yapmak istiyorum 27 Aralık oglen 1 gibi transferim oldu sizce 5. Günüm cumartesi mi pazar mı oluyor?
Pazar gunu 5.gunun oluyor canim.bende 26 aralık ta oldum. 1 gün var aramizda

Sen gruba yeni geldin galiba canım biz 3 kişiyiz 26 da transfer olan belirtin felna varmı
N nirayku dikloron dikloron kızlar benim bugün resmen 0 belirti aşırı üzülüyorum ya herşeyim kayboldu
Sen gruba yeni geldin galiba canım biz 3 kişiyiz 26 da transfer olan belirtin felna varmı
N nirayku dikloron dikloron kızlar benim bugün resmen 0 belirti aşırı üzülüyorum ya herşeyim kayboldu
Adet belirtilerim var. Ve cok ayakta kalinca bel agrisi ve halsizlik oliyor. Ilk hamileligimde 5.gun idrarda çıkmıştı ama bugum yaptkm cikmadi. Hayirlisi artik. Pazartesi ikindi saat 4 te transferim oldu

Adet belirtilerim var. Ve cok ayakta kalinca bel agrisi ve halsizlik oliyor. Ilk hamileligimde 5.gun idrarda çıkmıştı ama bugum yaptkm cikmadi. Hayirlisi artik. Pazartesi ikindi saat 4 te transferim oldu
Yarın yapsan neysede bugün erken canım ya çıkmaması normal sende yine belirti var bende hiçbir his yok

Yarın yapsan neysede bugün erken canım ya çıkmaması normal sende yine belirti var bende hiçbir his yok
Canim inan hic belli olmuyor. Belirti olandada negatif çıkabiliyor. Belirtiyle cok ilgisi yok sanki. Ben gecen sene pozitifi gordum ama nasil agrili dayanilacak gibi degildi. Dis gebelikmis megerse. Ne cektirdi bana ya

Canim inan hic belli olmuyor. Belirti olandada negatif çıkabiliyor. Belirtiyle cok ilgisi yok sanki. Ben gecen sene pozitifi gordum ama nasil agrili dayanilacak gibi degildi. Dis gebelikmis megerse. Ne cektirdi bana ya
Benim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok

Benim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok
Herseyin hayirlisi. Bence olumlu düşün Allah ol dedikten sonra olmayacak bisey varmi. Benim bir oglum var. Gebeligim boyunca kanamam oldu düştü düşecek derken şimdi 4 yasinda oldu. O yüzden icin ferah olsun

Cikma gibi bir durum yaşamadım, lavaboda hallediyorum, sonra gidip uzaniyorum, tabii kalkinca fazlasi akacak yada tuvalete girdiğinizde göreceksiniz parçalarını ama bu çok normal fazlası dışarı cikar, bu ilacin etkisiz olduğunu falan gostermez korkmayiniz (=
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz şimdi koydum ama umarım iyice itebilmisimdir birde iki tane ya arka arkaya yaptım ikisini bir saat arayla mi yapsam ki

Back