• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Pazartesi prolutex iğneye baslıcam sanırım progestan dex gibi kullanan var mı acaba
Bende prolutex kullanıyorum hiç progestan dex kullanmadım ama prolutex bende hiç acı morarma yapmadı yakmada yapmıyor çok şükür küçücük iğneyle göbekten vuruyorum sadece iğne izi kaliyor

Bende prolutex kullanıyorum hiç progestan dex kullanmadım ama prolutex bende hiç acı morarma yapmadı yakmada yapmıyor çok şükür küçücük iğneyle göbekten vuruyorum sadece iğne izi kaliyor
Gonal f gibi mi vuruyoruz onu da. Yanında küçük şırınga vermişler ince onla mı cekip yapacagız nasıl yapılıyor 🥺 kalcamda artık yer kalmadığı için doktor bunu verdi devlet karsılamıyor baya da pahalı

Gonal f gibi mi vuruyoruz onu da. Yanında küçük şırınga vermişler ince onla mı cekip yapacagız nasıl yapılıyor 🥺 kalcamda artık yer kalmadığı için doktor bunu verdi devlet karsılamıyor baya da pahalı
5 ml yeşil uclu enjektör alman lazım birde kahverengi insülin ucu yeşil uçla ilacı çekip insülin ucunu takman lazım anlatabildim mi bilmiyorum ama fotoğrafını atayım

Yeşil ucluyla ilacı çekiyorum sonra diğer enjektörün kahverengi ucunu ona takıyorum gonal f gibi vuruyorum göbeğimden

Eklentiler

• 1672435080118..jpg
    1672435080118..jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 286
Çoğu doktor transfer sonrası günü ilk gün kabul ediyor .
Tamam çogu doktor kabul edebilirde bende kendi doktorumun söylediğini belirttim
Ve bence en mantıklısı saat ayarı ile hesaplamak sabah 10 da olduysa diğer gün saat 10 da 1. Günü doldurmuş oluyorsun mantıken.

Ve bence en mantıklısı saat ayarı ile hesaplamak sabah 10 da olduysa diğer gün saat 10 da 1. Günü doldurmuş oluyorsun mantıken.
Ben 12 Aralık'ta transfer oldum 18 Aralık'ta idrarda çıktı çok silik bir şekilde hemşire daha 5.gun yapmışsınız çok erken dedi bana hepsi başka şekilde hesaplıyor

Sizin doktorun fikri de o bilemem, ama genele bakınca transfer gününü sayan pek görmedim 2 yıldır bu topikte .

Ben kullaniyorum, suan sabah 1 aksam 1 kulaniyorum ama gecen sene asilamada 2x2 kullanmistim, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin, sonrasinda minimum 45 dakika falan yatiyorum ben, korkmanizi gerek yok cok buyuk bir fitil degil zaten
Büyük değilde ilk defa kullanacağım için biraz tedirginim geri akma çıkma gibi bir durum oluyor mu acaba

Enjektör olarak hangisine cekeym küçüge m büyüge mi
Büyüğe çek küçük olan hava alıyor çekerken ilaç boşa gidiyor hepsi sığmıyor falan büyüğe çekip küçük olan ucu takacaksin vururkende göbek deliğinin 3 parmak sağ ve sol tarafına elinle deriyi sıkıştırıp ilacı sikacaksin enjektörü çıkarmadan sıktığın deriyi bırakıp sonra pamuk bastırıp enjektörü çıkaracaksın yoksa ilaç biraz çıkıyor geri

Büyüğe çek küçük olan hava alıyor çekerken ilaç boşa gidiyor hepsi sığmıyor falan büyüğe çekip küçük olan ucu takacaksin vururkende göbek deliğinin 3 parmak sağ ve sol tarafına elinle deriyi sıkıştırıp ilacı sikacaksin enjektörü çıkarmadan sıktığın deriyi bırakıp sonra pamuk bastırıp enjektörü çıkaracaksın yoksa ilaç biraz çıkıyor geri
Cok tesekkur ederim 🤗 cok yardımcı oldun gercekten 💐

aynen bencede ya bende saat hesabı yapıyorum 🤭 ptesi saat 18.00 te oldu benim transfer mesela , o saat gelmeyene kadar yeni güne geçtim demiyorum

Sizin doktorun fikri de o bilemem, ama genele bakınca transfer gününü sayan pek görmedim 2 yıldır bu topikte .

benim dr da ilk günü sayıyor 🤷🏻‍♀️ herkesin farklı olabiliyor hatta bana söylemeyene kadar bende ilk gün sayılmıyor sanıyordum burda okuduklarımdan

Cok tesekkur ederim 🤗 cok yardımcı oldun gercekten 💐
Kalp atışını duyana kadar dayan sonra kesiyorlar prolutexi inşallah Allah yardımcımız olsun bilseydim ben son zamlardan önce alırdım kullanacağım kadarını çok pahalı oldu ilaç ama çok şükür ağrı sızı yapmıyor çok rahat

Back