Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde korkunç midem yanıyor onun dışında hiç bir şeyim yok ama okadar yokki yine tutmadı mı acaba diye endişeleniyorummidem çok yanıyor ya sizde böyle bir şey var mı dünden beri sürekli midem yanıyor
Ayyy inşallah öyle bişey olmaz Allah muhafaza kötüyü düşünmeyelim kötü olmasın inşallah.Ben gripte olduğumdam pozitif çıkmasondan çok korkuyorum inşallah öyle birşey olmaz onca ilaç kullandım herşey çöp olur
Aparatla kullanımı çok hijyenik olmadığı için önermediler aklınızda olsun. Enfeksiyon olabilir gibisinden sanırım. Hemşire elinizi yıkayın o şekilde ittirin ittirebildiğinzi kadar dediler.Bende hiç sevmedim ya çok zor itiryorum içeri bazen aparattanda zor çıkıyo
Ay iyiymiş valla olmadı oraya gidelim bizdeCovid bölümünde kimse yoktu girdim verdim ve çıktım
Evet bence gidin hiç beklemezsiniz hayırlı olsun tekrar transferinizAy iyiymiş valla olmadı oraya gidelim bizde
Umutsuz olmayalım benimde Şuan bir belirtim yok mide yanması dışında sonucu haberdar edin bize de inşallah olumlu sonuçlanır hepimizinkiBenimde korkunç midem yanıyor onun dışında hiç bir şeyim yok ama okadar yokki yine tutmadı mı acaba diye endişeleniyorum
Ben aparatı kullanmayıp elimle ittiriyorum
Evet yaa birde ben iki tane birden koyuyorum sanki gün boyu koyduğum yerde duruyormuş gibi rahatszılık hissi oluyor nedenseBende hiç sevmedim ya çok zor itiryorum içeri bazen aparattanda zor çıkıyo
İnşallahhAyyy inşallah öyle bişey olmaz Allah muhafaza kötüyü düşünmeyelim kötü olmasın inşallah.
Aparatla kullanımı çok hijyenik olmadığı için önermediler aklınızda olsun. Enfeksiyon olabilir gibisinden sanırım. Hemşire elinizi yıkayın o şekilde ittirin ittirebildiğinzi kadar dediler.
valla itebildiğiniz kadar itin gidiyor bi şekilde yerineOnuda denedim hiç ileri gitmiyo öylede ilaç hiç kaygan değilki ya
valla itebildiğiniz kadar itin gidiyor bi şekilde yerine
Aaa öyle mi. Zaten aparatta çok zor oluyordu elle deniyim bari bendeAparatla kullanımı çok hijyenik olmadığı için önermediler aklınızda olsun. Enfeksiyon olabilir gibisinden sanırım. Hemşire elinizi yıkayın o şekilde ittirin ittirebildiğinzi kadar dediler.
Keseyi gorebildin mi canım naptınHayır canım bu cumaa çağırdı. 14.günüm oluyo
Sağolun inşallah hayırlı olur. Son dk bi aksilik çıkmaz inşallah tek embriyom var da inş çözülünce ölme felan olmaz. size de hayırlı olsun inşallah.Evet bence gidin hiç beklemezsiniz hayırlı olsun tekrar transferiniz
Evet evet. Aparatı hiç önermediler ben açmadım bile o yüzden. Elle direk ittirin. Bi şekilde içe gidiyor zaten.Aaa öyle mi. Zaten aparatta çok zor oluyordu elle deniyim bari bende
Sağolun inşallah hayırlı olur. Son dk bi aksilik çıkmaz inşallah tek embriyom var da inş çözülünce ölme felan olmaz. size de hayırlı olsun inşallah.