• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

26 aralıkta transferim oldu. Adet aağrılarmı oluyo benimde. Bakalim yarin gebelik testi yapacagim.

Bende hiç sevmedim ya çok zor itiryorum içeri bazen aparattanda zor çıkıyo
Aparatla kullanımı çok hijyenik olmadığı için önermediler aklınızda olsun. Enfeksiyon olabilir gibisinden sanırım. Hemşire elinizi yıkayın o şekilde ittirin ittirebildiğinzi kadar dediler.

Benimde korkunç midem yanıyor onun dışında hiç bir şeyim yok ama okadar yokki yine tutmadı mı acaba diye endişeleniyorum
Umutsuz olmayalım benimde Şuan bir belirtim yok mide yanması dışında 😞sonucu haberdar edin bize de inşallah olumlu sonuçlanır hepimizinki 🤲

Bende hiç sevmedim ya çok zor itiryorum içeri bazen aparattanda zor çıkıyo
Evet yaa birde ben iki tane birden koyuyorum sanki gün boyu koyduğum yerde duruyormuş gibi rahatszılık hissi oluyor nedense

Aparatla kullanımı çok hijyenik olmadığı için önermediler aklınızda olsun. Enfeksiyon olabilir gibisinden sanırım. Hemşire elinizi yıkayın o şekilde ittirin ittirebildiğinzi kadar dediler.
Aaa öyle mi. Zaten aparatta çok zor oluyordu elle deniyim bari bende

Kızlar benim sık sık kasık karın ağrım oluyor iğne gibi batıyor normal mi acaba bunlar pozitif olan arkafaslar sizde de oluyor mu bel ağrım da cok 15 gun sonra kese gorecegiz acaba karnım genişliyor olabilir mi bu kadar agru yapar mı kafam da deli sorular

Teşekkür ederim 🥰hiç olumsuz düşünmeyin o bi tane size evlat olsun inşallah içinizi ferah tutun 🥰🥰🙏

Back