• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Banada dua edin birazdan transfere alacaklar beni şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın 🤲
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsun 🤲🏼

Son düzenleme:
Sizden de hastaneniz covid testi istiyor mu transfer öncesi. İstiyorsa Nerde yaptıracaksınız devlette kaç gün de çıkıyor biliyor musunuz 🌸
Evet istedi benden. 3 ocak transfer 1 ocakta yaptır devlette yaptırırsan sonucu anca cıkar çünkü dedi bana

Kızlar ben bu estrofemi ve progestanı aile hekiminde kardeşimin üstüne yazdırıp alabilirmiyim ya ücret olarak çok fazla gelmeye başladı artık
Bana aile hekimi raporsuz yazamam dedi. Ama kadın doğumda bunlara rapor çıkmaz dedi 😒

Evet istedi benden. 3 ocak transfer 1 ocakta yaptır devlette yaptırırsan sonucu anca cıkar çünkü dedi bana
Ya bazı hastaneler acayip yoğun oluyo zayen şu aralar hepsi mikrop yuvası salgından dolayı aciller öyle en azından. Bende hangisi daha az yoğun olue diye düşünüyorum. Siz hangisinde yaptıracaksınız.

Ya bazı hastaneler acayip yoğun oluyo zayen şu aralar hepsi mikrop yuvası salgından dolayı aciller öyle en azından. Bende hangisi daha az yoğun olue diye düşünüyorum. Siz hangisinde yaptıracaksınız.
Ben bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde yaptırıcam

Ay iyiymiş valla siz İstanbul’da mısınız hangi hastanrdr vermiştiniz. Eğer istanbuldaysanız. Bazı hastaneler çok yoğun oluyor ondan veremiyoruz ya. Cemil taşcıoğlu Şehir hastanesi mesela
Evet ben İstanbul’da yaptırdım gop devlet hastanesinde zaten öyle bir salgın var ki kimse size meyiniz var diye sormuyor hemen de çıktı sonucu

İ

İnşallahh yazarlar canım
Kızlar birde bende bugünde oldu kasıgımda sanki baloncuk patlıyomuş gibi bişey hissettim dünde 2 kere hissetmiştim bunu N nirayku
İnşallah güzel birşeye işarettir bende olmadı ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı geliyor bazen çok pozitif hissediyorum bazen de tutmadı mı acaba diyorum 😞

İnşallah güzel birşeye işarettir bende olmadı ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı geliyor bazen çok pozitif hissediyorum bazen de tutmadı mı acaba diyorum 😞
Bende adet ağrısı yok ayaga kalktıgımda arada bi hafif aprı gelip gidiyor bende aşırı pozitiftim ama artık gün yaklaştıkça karamsar olmaya başladım

Merhaba kızlar, deneyimlilerden fikir almak istiyorum. Benim transferim rahimde estrofemin oluşturduğu kistik yapılardan dolayı Ocak ayına ertelendi. Yarın düşük doz olarak tekrar başlayacağım. Transfer tarihi 19 ocak gibi gözüküyor yalnız 18-19 ocak benim adet tarihim. Kimisi adetin 3. Haftasında transfer yapıyor ama benim doktorum 20-25.gün arasınsa tercih ediyor sanırım. Ben adet olmam değil mi? Son 5 gün kullanılan progesteron iğneleri engelliyordur diye düşünüyorum. Şimdi fark ettim içime kurt düştü bu ay da iptal olur mu diye :(

Progesteron dex iğne kullanan var mı acaba? Nasıl uyguluyorsunuz
evet canım kullanıyoruz, nasıl uyguluyorsunuz derken ? göbeğe yapılıyor , enjektörü soruyosan 2 farklı enjektör kullanıyorum, 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektör ile çekiyorum iğneyi çıkarıyorum, 1 ml lik insülin enjektörünün iğnesini takıyorum

Bende adet ağrısı yok ayaga kalktıgımda arada bi hafif aprı gelip gidiyor bende aşırı pozitiftim ama artık gün yaklaştıkça karamsar olmaya başladım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😞inşallah çok mutlu olacağımız pozitifleri görür ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşabiliriz 🤲🥰

Back