- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsunBanada dua edin birazdan transfere alacaklar beni şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunsunBanada dua edin birazdan transfere alacaklar beni şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın
Evet istedi benden. 3 ocak transfer 1 ocakta yaptır devlette yaptırırsan sonucu anca cıkar çünkü dedi banaSizden de hastaneniz covid testi istiyor mu transfer öncesi. İstiyorsa Nerde yaptıracaksınız devlette kaç gün de çıkıyor biliyor musunuz
Bana aile hekimi raporsuz yazamam dedi. Ama kadın doğumda bunlara rapor çıkmaz dediKızlar ben bu estrofemi ve progestanı aile hekiminde kardeşimin üstüne yazdırıp alabilirmiyim ya ücret olarak çok fazla gelmeye başladı artık
Çok teşekkür ediyorumHemen yapıyorum hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Ya bazı hastaneler acayip yoğun oluyo zayen şu aralar hepsi mikrop yuvası salgından dolayı aciller öyle en azından. Bende hangisi daha az yoğun olue diye düşünüyorum. Siz hangisinde yaptıracaksınız.Evet istedi benden. 3 ocak transfer 1 ocakta yaptır devlette yaptırırsan sonucu anca cıkar çünkü dedi bana
Ben bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde yaptırıcamYa bazı hastaneler acayip yoğun oluyo zayen şu aralar hepsi mikrop yuvası salgından dolayı aciller öyle en azından. Bende hangisi daha az yoğun olue diye düşünüyorum. Siz hangisinde yaptıracaksınız.
Evet ben İstanbul’da yaptırdım gop devlet hastanesinde zaten öyle bir salgın var ki kimse size meyiniz var diye sormuyor hemen de çıktı sonucuAy iyiymiş valla siz İstanbul’da mısınız hangi hastanrdr vermiştiniz. Eğer istanbuldaysanız. Bazı hastaneler çok yoğun oluyor ondan veremiyoruz ya. Cemil taşcıoğlu Şehir hastanesi mesela
İnşallah güzel birşeye işarettir bende olmadı ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı geliyor bazen çok pozitif hissediyorum bazen de tutmadı mı acaba diyorum
Hastane çok yoğun muydu peki. Ona göre bende oraya gideyim olmazsa.Evet ben İstanbul’da yaptırdım gop devlet hastanesinde zaten öyle bir salgın var ki kimse size meyiniz var diye sormuyor hemen de çıktı sonucu
Anladım bakalım ben nereye yaptırırsam.Ben bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde yaptırıcam
Ben gripte olduğumdam pozitif çıkmasondan çok korkuyorum inşallah öyle birşey olmaz onca ilaç kullandım herşey çöp olurAnladım bakalım ben nereye yaptırırsam.
Bende adet ağrısı yok ayaga kalktıgımda arada bi hafif aprı gelip gidiyor bende aşırı pozitiftim ama artık gün yaklaştıkça karamsar olmaya başladımİnşallah güzel birşeye işarettir bende olmadı ama ara ara adet olucakmışım gibi ağrı geliyor bazen çok pozitif hissediyorum bazen de tutmadı mı acaba diyorum
evet canım kullanıyoruz, nasıl uyguluyorsunuz derken ? göbeğe yapılıyor , enjektörü soruyosan 2 farklı enjektör kullanıyorum, 5 cc lik yeşil iğne uclu enjektör ile çekiyorum iğneyi çıkarıyorum, 1 ml lik insülin enjektörünün iğnesini takıyorumProgesteron dex iğne kullanan var mı acaba? Nasıl uyguluyorsunuz
Ben bu lutinusu hiç sevmedim ya
Covid bölümünde kimse yoktu girdim verdim ve çıktımHastane çok yoğun muydu peki. Ona göre bende oraya gideyim olmazsa.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah inşallah çok mutlu olacağımız pozitifleri görür ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilirizBende adet ağrısı yok ayaga kalktıgımda arada bi hafif aprı gelip gidiyor bende aşırı pozitiftim ama artık gün yaklaştıkça karamsar olmaya başladım
Ben aparatı kullanmayıp elimle ittiriyorumBende hiç sevmedim ya çok zor itiryorum içeri bazen aparattanda zor çıkıyo