Yok kuzum korkma benimde âdet sancılarım hep oldu daha yeni yeni azaldı bayagöğüs hassasiyeti dolgunlasmasi da tutunma belirtisi zaten o da hâlâ var bende
İyi düşünelim kuzum İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimizeçok sağol inşallah öylediro kadar çok gebelik bekleyip adet oldum ki, şimdi gene karın ağrısı göğüs hassasiyeti olunca korktum
Tutunma sancısıdır diye düşün bak benim ilk iki transferimde hiç sancım olmadı onlar tutmadı ama bu defa tuttu ve sancım oldu hem kullandığın ilaçlarla adet olman çok zor ben bıraktıktan 4 gün sonra anca adet olmuştum öncekilerdeevet sancı oluyordu, arada bir batmalar ama ilk defa sanki adet olacakmışım gibi hissettim , korkmaya başladım
Benimde göğüslerim az acımaya başladı adetime 5 gün var normalde benimde ödüm kopuyor adet olucam diye arada belime ağrı giriyor kasığıma ne düşüneceğimi bilmiyorum cidden çok zor
İyi düşünelim kuzum İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
Benimde göğüslerim az acımaya başladı adetime 5 gün var normalde benimde ödüm kopuyor adet olucam diye arada belime ağrı giriyor kasığıma ne düşüneceğimi bilmiyorum cidden çok zoro kadar pozitife odakladım ki kendimi tersi birşey olursa ne yaparım bilmiyorum rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
Tutunma sancısıdır diye düşün bak benim ilk iki transferimde hiç sancım olmadı onlar tutmadı ama bu defa tuttu ve sancım oldu hem kullandığın ilaçlarla adet olman çok zor ben bıraktıktan 4 gün sonra anca adet olmuştum öncekilerde
Test yapsak çıkar mı acabaayy çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım, nerdeyse lavaboya gidip kontrol edecektim lekelenme falan var mı diye o derece adet olacam sandım , inşallah tutunma belirtisidirbi de ben zaten hep olmuş gibi hareket ediyorum evde anayım ben ana diye geziyorum her şeyi eşime yaptırıyorum gebelik psikolojisine girdim çünkü normalmiş gibi davrandığımda farkında olmadan ani hareket yapıyorum aniden kalkıyorum yanlış birşey yapmaktan korkuyorum, o yüzden kendimi tutunmuştur moduna soktum
Hayırlı olsun transferin canım inşallah tutunur bebişlerimizKızlar merhabaa şimdi yarım saat önce transfer olduuuu inşallah hayırlı sonuçlar alırım
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin iki tane transfer oldu biri 3bc ymis diğeri orta kalite dediler bakalım hayirlisiHayırlı olsun transferin canım inşallah tutunur bebişlerimiz
Listede bende yerimi pozitife almak isterim artıkMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
@berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK D Denizasafhayalim 5. Gün aa 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @kopuk16 33 3. Gün a kalite 20 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @turuncukivircik 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 2 OCAK @kaynanadelisi 26 ARALIK N nirayku 5. Gün 26 ARALIK leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK @metece 36 2adet 4aa-4ab 27 ARALIK @Ayyildiz188 25 6. Gün 30 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Canım test yapsan çıkar benceMerhaba hanımlar, ben de 24 aralıkta 5 .Gün dondurulmuş iyi kalite embriyo transferi oldum ama hiç belirti yok
Çok endişeliyim tutmadı diye
2 gün daha bekleyelim canım bugün çıkmazTest yapsak çıkar mı acaba
Test yapsak çıkar mı acaba
2 gün daha bekleyelim canım bugün çıkmaz
2 gün daha bekleyelim canım bugün çıkmaz
Evet regl olucaz diye korkuyoruz bide negatif görürsek modumuz da düşerben düşünmedim değil , eşim almaya gidecekti sonra vazgeçtik , erken diye düşünüyorum çıkmayadabilir o yüzden hiç fazladan strese girmeye gerek yok, negatifi görsek ister istemez moralimiz bozulacak süreci etkileyecek ptesi yi bekleyeceğim bekleyebilirsem tabi
midem çok yanıyor ya sizde böyle bir şey var mı dünden beri sürekli midem yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?