2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

3 Ocak test günüm ama korkuyorum negatif çıkar diye, bir de eşim çalışıyor beni götürmesi lazım hastaneye ama götürmüyor zamanından önce negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamayalım diye

valla eşiniz haklı, zamanında yapmak en mantıklısı ama gel gör ki insan dayanamıyor transfer tarihiniz ne zamandı ?

Canım benim ilk transferim tazeydi ve mide yanmasından hiçbirşey yiyemiyordum ama bunda öyle birşey yok
Transferden sonra sende oldu mu yani mide yanması canım
İnternetten bakıyorum belirtiler arasında var aslında ama erken gibi geldi bana arada kaldım

Transferden sonra sende oldu mu yani mide yanması canım
İnternetten bakıyorum belirtiler arasında var aslında ama erken gibi geldi bana arada kaldım
Yok canım bu transferimde olmadı dediğim gibi ama ilk transferimde aşırı bi mide yanmam vardı doktorum haplardan diye bi mide koruyucu hap vermişti iyi gelmişti

Yok canım bu transferimde olmadı dediğim gibi ama ilk transferimde aşırı bi mide yanmam vardı doktorum haplardan diye bi mide koruyucu hap vermişti
Yok canım bu transferimde olmadı dediğim gibi ama ilk transferimde aşırı bi mide yanmam vardı doktorum haplardan diye bi mide koruyucu hap vermişti iyi gelmişti
Anladım çok saol canım ben biraz daha bekleyeyim bakalım

En güzeli hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah bu sene çok pozitif haberi aldım çevremden de buradanda sağlıkla gelsin hepsi

Bende sadece sabahları oluyor çok az ama zaten 7-8. Haftalarda coşuyormus. Herkeste de olmuyor zaten

Pgt var ngs var . En iyi kalite embriyo benim normalde cocum da oluyor . Ama ne hikmetse kalp atışı ne görüldü ne duyuldu.7+2deyim . 2 gün sonra kalp atışı görülürse devam görülmezse kürtaj malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…