3 Ocak test günüm ama korkuyorum negatif çıkar diye, bir de eşim çalışıyor beni götürmesi lazım hastaneye ama götürmüyor zamanından önce negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamayalım diye
O kadar çok ilaç alıyoruz ki çok normal aslında yanmasıyok canım bende mide yanması , ilaçlarını bol su ile iç bi de tok karna almaya çalış
24 ünde transfer oldum, nasip ondan önce 3 negatif aşılamam varvalla eşiniz haklı, zamanında yapmak en mantıklısı ama gel gör ki insan dayanamıyortransfer tarihiniz ne zamandı ?
3 Ocak test günüm ama korkuyorum negatif çıkar diye, bir de eşim çalışıyor beni götürmesi lazım hastaneye ama götürmüyor zamanından önce negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamayalım diyeCanım test yapsan çıkar bence
O kadar çok ilaç alıyoruz ki çok normal aslında yanması
Evde yap3 Ocak test günüm ama korkuyorum negatif çıkar diye, bir de eşim çalışıyor beni götürmesi lazım hastaneye ama götürmüyor zamanından önce negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamayalım diye
24 ünde transfer oldum, nasip ondan önce 3 negatif aşılamam var
Canım benim ilk transferim tazeydi ve mide yanmasından hiçbirşey yiyemiyordum ama bunda öyle birşey yokO kadar çok ilaç alıyoruz ki çok normal aslında yanması
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin iki tane transfer oldu biri 3bc ymis diğeri orta kalite dediler bakalım hayirlisi
Transferden sonra sende oldu mu yani mide yanması canımCanım benim ilk transferim tazeydi ve mide yanmasından hiçbirşey yiyemiyordum ama bunda öyle birşey yok
Yok canım bu transferimde olmadı dediğim gibi ama ilk transferimde aşırı bi mide yanmam vardı doktorum haplardan diye bi mide koruyucu hap vermişti iyi gelmiştiTransferden sonra sende oldu mu yani mide yanması canım
İnternetten bakıyorum belirtiler arasında var aslında ama erken gibi geldi bana arada kaldım
Yok canım bu transferimde olmadı dediğim gibi ama ilk transferimde aşırı bi mide yanmam vardı doktorum haplardan diye bi mide koruyucu hap vermişti
Anladım çok saol canım ben biraz daha bekleyeyim bakalımYok canım bu transferimde olmadı dediğim gibi ama ilk transferimde aşırı bi mide yanmam vardı doktorum haplardan diye bi mide koruyucu hap vermişti iyi gelmişti
En güzeli hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah bu sene çok pozitif haberi aldım çevremden de buradanda sağlıkla gelsin hepsiayy çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım, nerdeyse lavaboya gidip kontrol edecektim lekelenme falan var mı diye o derece adet olacam sandım , inşallah tutunma belirtisidirbi de ben zaten hep olmuş gibi hareket ediyorum evde anayım ben ana diye geziyorum her şeyi eşime yaptırıyorum gebelik psikolojisine girdim çünkü normalmiş gibi davrandığımda farkında olmadan ani hareket yapıyorum aniden kalkıyorum yanlış birşey yapmaktan korkuyorum, o yüzden kendimi tutunmuştur moduna soktum
Bende sadece sabahları oluyor çok az ama zaten 7-8. Haftalarda coşuyormus. Herkeste de olmuyor zatenGerçekten öyle 3. Transferde çift çizgiyi görünce çok başka oluyor hala inanamıyorum korkuyorum da Allah yardımcımız olsun inşallah ilk testi vereyim ikinciyi vereyim şimdi de kalp atışını duyayım sürekli şu olsun rahatlayacam bu olsun rahatlayacam diyorum inşallah rahatlarim artık birde ben hamileliği mide bulantısıyla o kadar bagdastirmisim ki midem bulanmayinca inanamıyorum hamile olduğuma sizde var mı mide bulantısı
Bende de sabahları çok az oluyor gibi vücudumu dinlemek yordu beni oram mı ağrıyo buram mı böyle son bı kan vereceğim bugün Perşembe gününe kadar idare eder beni onu vereyimdeBende sadece sabahları oluyor çok az ama zaten 7-8. Haftalarda coşuyormus. Herkeste de olmuyor zaten
Kalp atışını duydunuz mu? Benim 7+1 daha görülmedi yolk saç var kese normal kalp atışı pazartesi belli olacak devam edip etmeyeceği hamileliğinKanamam kesildi keseyi gördüm, Çarşamba kalp atışına gideceğim bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?