• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kuzum sat ve transfer tarihi ne göre 5+6 yim bugün ama vajinal USG de 5+1 çıktı doktor normal dedi 😇kese de 9 mm dedi bebek olan o küçük beyaz nokta yuvarlak olan ilerde bebeğin plasenta si olacak yolk kesesi diye geçiyor bide bir gün bile cok fark ediyormuş mesela bugün kalp atışı görülmedi ama birkaç güne başlar dedi doktorum inşallah sağlıkla ilerler yani stres yapma sen biraz erken gitmişsin ondan gorunmemistir belki sende bugün gitsen görünürdü 🥰sat 18 kasim transfer tarihi 7 Aralık çift transfer olmuştum tek kese göründü 😇
Sat 21 kasim, transfer 9 aralik, cift embriyo ama bende de tek kese gorundu, bir programa gore 5 haftalikti pazartesi, bir programa gore 5+1 idi, kesem 8mm.ydi doktor gayet normal görünüyor dedi ama ben yolk kesesini falan internetten ögrendim, benim ultrason fotografimda oyle birsey görünmüyor, sizin vajinal ultrason olmuş benim karından oldu ondan olabilir mi acaba? Bu pazartesi bir daha çağıracak bakalim hakkımızda hayırlısı (=

kişiden kişiye değişiyor bence o , bende 2 regl de beklenen tarihten önce oldu, hadi ilki normal opu sonrası 1 hafta erken regl oluyorsun benim çok kanamam da olmuştu, 2. regli de 3 gün erken oldum mesela kanamam çok çok azdı
Aa öyle mi, değişiyor demek ki. Benim de reglim ya 31 aralık ya 1 ocağa geliyor takvime göre ve doktorla görüşmem de gerekiyor 😬 bakalım nasıl olacak

Sat 21 kasim, transfer 9 aralik, cift embriyo ama bende de tek kese gorundu, bir programa gore 5 haftalikti pazartesi, bir programa gore 5+1 idi, kesem 8mm.ydi doktor gayet normal görünüyor dedi ama ben yolk kesesini falan internetten ögrendim, benim ultrason fotografimda oyle birsey görünmüyor, sizin vajinal ultrason olmuş benim karından oldu ondan olabilir mi acaba? Bu pazartesi bir daha çağıracak bakalim hakkımızda hayırlısı (=
Kuzum benim önce karından baktı hafif belli oluyordu birde iki kese var mı emin olmak için alttan bakalım dedi o yüzden alttan baktı o zaman tam net göründü 🥰 bide yukarıda çok ufak bişey var düşük bir ihtimal ama belki o da gelişir felan dedi haftaya çağırdı tekrar 😇 yanlış hatırlamıyorsam senin hcg ikiz gebelik gibiydi 🥰alttan bakmadığı için görememiş olabilir ikinci keseyi USG fotonu atsana bakalım 😇

Bende öyleyim sabah erkenden ise gidince çok uzun süre kendime gelemiyorum.migrenin tuttu foruma da bakamadım bugün. 10. Gün tahlili mi yaptım beta 460 çıktı cumartesi tekrar yapacağım.
Güzel güzel ilerliyor masallah ben 5 ocağa randevu aldım görmek için ama testleri çok erken yaptığım için değişik geliyor şuan tekrar bir test versem iyi olacak gibi evham yapma iyi ilerleyor dedi doktor bir daha test vermene gerek yok dedi ama bilmiyorum bir sorun olsa anlardım değil mi 12 Aralık'ta transfer oldum 18 ve 20 Aralıkta testler iyiydi çok şükür

Kuzum benim önce karından baktı hafif belli oluyordu birde iki kese var mı emin olmak için alttan bakalım dedi o yüzden alttan baktı o zaman tam net göründü 🥰 bide yukarıda çok ufak bişey var düşük bir ihtimal ama belki o da gelişir felan dedi haftaya çağırdı tekrar 😇 yanlış hatırlamıyorsam senin hcg ikiz gebelik gibiydi 🥰alttan bakmadığı için görememiş olabilir ikinci keseyi USG fotonu atsana bakalım 😇
Ben en son 2100de biraktim hcg.yi, cumartesi 2100dü pazartesi doktora gittim (= ama internetten bakınca hcg ile anlasilmaz diyor ikiz olmasi, tek olsa da basimla beraber ikiz olsa da başımla beraber vallahi 🧿

Eklentiler

• IMG-20221226-WA0001.jpeg
    IMG-20221226-WA0001.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 52
Ben en son 2100de biraktim hcg.yi, cumartesi 2100dü pazartesi doktora gittim (= ama internetten bakınca hcg ile anlasilmaz diyor ikiz olmasi, tek olsa da basimla beraber ikiz olsa da başımla beraber vallahi 🧿
Kuzucum sen erken gitmişsin diyelim ki 4 bin kusurken gitmişsin benim tam iki kat arttiysa bugün 8 binlerde olması lazım o yüzden görünmüştür içini ferah tut seninde bu gittiğinde gorunucek inşallah 🤲 ben en son cuma günü 1000 ile bıraktım HCG bakmayı bugün de kontrol e gittim işte inşallah hepimizin sağlıklı ilerler gebeliği 💕

Kuzucum sen erken gitmişsin diyelim ki 4 bin kusurken gitmişsin benim tam iki kat arttiysa bugün 8 binlerde olması lazım o yüzden görünmüştür içini ferah tut seninde bu gittiğinde gorunucek inşallah 🤲 ben en son cuma günü 1000 ile bıraktım HCG bakmayı bugün de kontrol e gittim işte inşallah hepimizin sağlıklı ilerler gebeliği 💕
Amin inşallah, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah (=

Kızlar yaş 34, SAT 2 Aralık. 19 Aralık 2 adet 3. Gün iyi kalitede taze transfer. Sonuç 4-5 gündür idrar testinde koyulaşarak çıkmaya devam etti, 27 Aralık gecesi erken olmasına rağmen kan verdim test sonucu 93, doktorumun istediği test tarihi 29 Aralık (Bu akşam) sonucu 190. Umarım böyle güzel ilerlemeye devam eder. Bu bizim 5. denememiz daha önce de 2 defa 20-30 çıkıp hemen düşmüştü. İlk defa bu kadar iyi sonuç aldık. Asla pes etmeyin, Allah yardımcımız olsun.

Benimde Sat 21 Kasım transfer 10 aralık haftaya 5nde gideceğim söylerim bende tarihlerimiz aynı neredeyse bir gün var aramızda ve benimde çift emb canım🤭🥰

Güzel güzel ilerliyor masallah ben 5 ocağa randevu aldım görmek için ama testleri çok erken yaptığım için değişik geliyor şuan tekrar bir test versem iyi olacak gibi evham yapma iyi ilerleyor dedi doktor bir daha test vermene gerek yok dedi ama bilmiyorum bir sorun olsa anlardım değil mi 12 Aralık'ta transfer oldum 18 ve 20 Aralıkta testler iyiydi çok şükür
Canım bende 5nde gideceğim ama iki kez kan verdim 368 ve 2643 geldi değerleri güzel buldurlar ama bende de o tereddüt var nedense. Yarın akşam vereceğim eşime söyledim içimde kalmasın vereyim diye🤭

Bence doktor öyle dediyse sıkıntı yoktur canım. Gerekse zaten isterdi. Hiç kafanı takma sen ne kadar iyi olursan değerlerde öyle iyi olacak Allah'ın izniyle. Her an bı tedirginlik oluyor zor kavuştuk ya insanda ayrı bir his oluyor herşey yolunda mı yani şimdi diye soruyor bilinç resmen.. Rabbim hepimize bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 burda transferi bekleyen buraya yazan yazmayip sadece okuyan her arkadsimin cift çizgili test fotoları buraya dolsun inşallah 🙏

Canım bende 5nde gideceğim ama iki kez kan verdim 368 ve 2643 geldi değerleri güzel buldurlar ama bende de o tereddüt var nedense. Yarın akşam vereceğim eşime söyledim içimde kalmasın vereyim diye🤭
Ben transferin 6. Ve 8. günü verdim sonra vermedim hiç bilmiyorum inşallah iyidir herşey göğüslerim sızlıyor belim ağrıyor hala sabah göğüslerimi kontrol ediyorum sanki sizlamasi geçerse gebe değilmişim gibi hissedeceğim korkuyorum baya

Bence doktor öyle dediyse sıkıntı yoktur canım. Gerekse zaten isterdi. Hiç kafanı takma sen ne kadar iyi olursan değerlerde öyle iyi olacak Allah'ın izniyle. Her an bı tedirginlik oluyor zor kavuştuk ya insanda ayrı bir his oluyor herşey yolunda mı yani şimdi diye soruyor bilinç resmen.. Rabbim hepimize bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 burda transferi bekleyen buraya yazan yazmayip sadece okuyan her arkadsimin cift çizgili test fotoları buraya dolsun inşallah 🙏
Gerçekten öyle 3. Transferde çift çizgiyi görünce çok başka oluyor hala inanamıyorum korkuyorum da Allah yardımcımız olsun inşallah ilk testi vereyim ikinciyi vereyim şimdi de kalp atışını duyayım sürekli şu olsun rahatlayacam bu olsun rahatlayacam diyorum inşallah rahatlarim artık birde ben hamileliği mide bulantısıyla o kadar bagdastirmisim ki midem bulanmayinca inanamıyorum hamile olduğuma sizde var mı mide bulantısı

ayı gün olcaz inşallah güzel geçer hayırlısıyla bebişimiz gelir.dinlenmeyi ve idrara sıkışık olmayı biliyorum ama öncesinde kanda ne bakıyorlar birde biz gitmeden çözdürme oluyormuki yoksa orda transfer için çok bekliyormuyuz
Bende tam olarak bilmiyorum, ayrıntıları cuma günü konuşalım dediler. Bildiğim tek şey kesinlikle parfüm sıkmayın dendi. Duş alırken de sabun vs kullanmiyacagim o gün.

Benimde Sat 21 Kasım transfer 10 aralık haftaya 5nde gideceğim söylerim bende tarihlerimiz aynı neredeyse bir gün var aramızda ve benimde çift emb canım🤭🥰
Hic gitmediniz mi daha önce? Tup bebek merkezi bana çarşamba demisti ben pazartesi gittim duramadim (= saglikla kucaginiza alin inşallah (=

Back