• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Rabbim bilir tabiki ama araştırıyorum . Genetik tarama olupta embriyo neden kalp atişi olmaz. Bundan sonra 🫀kalp atışını duymadan, hamileyim diye sevinmemek lazımmmış bunu anladım.

Mrb hanımlar 21 Aralık 5.gun iki ebriyo transefi yapıldı bugün 9, gün kan testi yaptırdım sonuç 58.87 çok mu düşük sonucum yardımcı olur musunuz sizlerin nasildi

Kızlar geriye 6. Gün embriosu 1 yumurtam kaldı . 6. Gün olduğundan mi pek ümitli değilim . 6. Gün embriosu sağlıklı ilerleyen var mi
kuzumm 6.gün embrıyosu ıcın canlı dogum oranları için yüksek oranı var demıstı bana embrıyolog ,
benımde 1 tanesı 6.gün embrıyosu ..
ınsallaahhh saglıkla tutunur..

Kızlar ben bu estrofemi ve progestanı aile hekiminde kardeşimin üstüne yazdırıp alabilirmiyim ya ücret olarak çok fazla gelmeye başladı artık

Sizden de hastaneniz covid testi istiyor mu transfer öncesi. İstiyorsa Nerde yaptıracaksınız devlette kaç gün de çıkıyor biliyor musunuz 🌸
Benım de pazartesı transferım var yarın yaptırmamı ıstedıler devlet hastanesının acılınde yapıyorlar sanırım en geç bı gün ıcınde çıkar canım

Benım de pazartesı transferım var yarın yaptırmamı ıstedıler devlet hastanesının acılınde yapıyorlar sanırım en geç bı gün ıcınde çıkar canıl
Sizden de hastaneniz covid testi istiyor mu transfer öncesi. İstiyorsa Nerde yaptıracaksınız devlette kaç gün de çıkıyor biliyor musunuz 🌸
Evet benim tedavi gördüğüm klinik istedi devlet hastanesinde yaptırdım hiçbirşey sormadılar sonucu 24 saat olmadan çıktı 🙏

Kızlar ben bu estrofemi ve progestanı aile hekiminde kardeşimin üstüne yazdırıp alabilirmiyim ya ücret olarak çok fazla gelmeye başladı artık
Bu ilaçları raporsuz aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum kuzum gerçekten çok pahalı ilaçlar Allah yardımcımız olsun 😞

Bu ilaçları raporsuz aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum kuzum gerçekten çok pahalı ilaçlar Allah yardımcımız olsun 😞
Ya canım bunu etrafımdakiler sorunca yurtdısından geliyosun nasıl alamıyosun diyolar 3 kere 70 bin er tl sadece tüp bebege verdim bununla birlikte eşimle benim gidiş geliş uçak bileti konaklama paralarımızda var kimse bunu hesaplamıyor
Artık eşimden para isterken utanıyorum gerçekten doktoruma reçete yazdırsam sonra onu aile hekimine götürsem yazarmıki

Ya canım bunu etrafımdakiler sorunca yurtdısından geliyosun nasıl alamıyosun diyolar 3 kere 70 bin er tl sadece tüp bebege verdim bununla birlikte eşimle benim gidiş geliş uçak bileti konaklama paralarımızda var kimse bunu hesaplamıyor
Artık eşimden para isterken utanıyorum gerçekten doktoruma reçete yazdırsam sonra onu aile hekimine götürsem yazarmıki
Gerçekten çok ağır bedeller ödüyoruz hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsun doktorunuza bi sorun tabiki aile hekimi de anlayışlı çıkarsa yazabilir durumu anlatırsanız 🤲

burda yazdıranlar gördüm canım estrofem ve progestan fitili yazıyorlarmış, Clexane ı da kimi yazıyor kimi yazmıyor, bende ptesi gidip yazdıracağım inşallah yazar

İ
burda yazdıranlar gördüm canım estrofem ve progestan fitili yazıyorlarmış, Clexane ı da kimi yazıyor kimi yazmıyor, bende ptesi gidip yazdıracağım inşallah yazar
İnşallahh yazarlar canım
Kızlar birde bende bugünde oldu kasıgımda sanki baloncuk patlıyomuş gibi bişey hissettim dünde 2 kere hissetmiştim bunu N nirayku

Benım de pazartesı transferım var yarın yaptırmamı ıstedıler devlet hastanesının acılınde yapıyorlar sanırım en geç bı gün ıcınde çıkar canım
Öyle mi ya önce opu da da istediler 1 günde çıkmıyor diye gittik özelde yaptırmak zorunda kaldık. Bunda da 48 saat öncesi dediler inşallah devlette 1 günde çökse

Evet benim tedavi gördüğüm klinik istedi devlet hastanesinde yaptırdım hiçbirşey sormadılar sonucu 24 saat olmadan çıktı 🙏
Ay iyiymiş valla siz İstanbul’da mısınız hangi hastanrdr vermiştiniz. Eğer istanbuldaysanız. Bazı hastaneler çok yoğun oluyor ondan veremiyoruz ya. Cemil taşcıoğlu Şehir hastanesi mesela

3 Ocak test günüm ama korkuyorum negatif çıkar diye, bir de eşim çalışıyor beni götürmesi lazım hastaneye ama götürmüyor zamanından önce negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamayalım diye
Erken yaptırsanda sürekli arttımı artcakmı endişesi var bence bekleyebiliyorsan beklemek en güzeli☺️

Back