Gerçrkten öyle oldu yarın değiştiricem. Ama hiç acıma yapmadı bu iğneden kaynaklımı acabaaa ucu çıkmıyorsa değiştir istersen canım, iğne ucu çok çok ince olduğu için ve ilaçta yağlı ağır formda olduğu için çekimi çok zor oluyor
Ben çekebildim canım baya doldurduk iğneyi ama yinede ampulde kaldı gelmeyen. Eksik doz oldu bugünlük o yüzden yarın değiştircem olmaz böyleCnm bnde ucu cikmayan var onla olmadi bana baska ince vermisler ucu cikan o oldu.ucu cikmayanlar opudan kalmisti denedim ilaci onla cekemedim.
Alınıyormu alınmıyormu hiç bilmiyorum xanım belki benimkide almamıştır toplu ödeme yaptığımdan anlayamadımBirde aczane benden ucu cikabilen ince ignelerden para almadi.
Kesinlikle olabilir. İlaç birde evet yağlı gibi baya zor geliyorHer eczane bilmiyor maalesef ya. İnce uçlu veriyor direk. Dediğiniz hibi zordur ince ile çekim çünkü ben kalınla bile çekerken acemilikten başta çekemedim mesela ilaç yapısı yağlıymış ondan da olabilir. İnce ile çekenler artık elleri baya alışmış sanırım ondan rahatça yapıyorlar.
Yok hayır betayı söyleyince bu hafta değil de 3 Ocak sonrası gelin dediler sanırım hem kese hem kalp atışı ikisi bir arada olsun diye düşündülerHic gitmediniz mi daha önce? Tup bebek merkezi bana çarşamba demisti ben pazartesi gittim duramadim (= saglikla kucaginiza alin inşallah (=
Aynıyız canım hatta uçlarını bile kontrol ediyorum acıyor mu geçti mi diye. İnşallah sağlıkla güzel ilerler hepimizinBen transferin 6. Ve 8. günü verdim sonra vermedim hiç bilmiyorum inşallah iyidir herşey göğüslerim sızlıyor belim ağrıyor hala sabah göğüslerimi kontrol ediyorum sanki sizlamasi geçerse gebe değilmişim gibi hissedeceğim korkuyorum baya
Bence de öyle olabilir ama ilk gebeligim oldugu icin de kesinlikle oyledir diyemem tabii, herseyi yaşayarak, deneyimleyerek öğreniyorum suanda, beni de 2sinde tekrar çağırdı doktorum hakkimizda hayırlısıYok hayır betayı söyleyince bu hafta değil de 3 Ocak sonrası gelin dediler sanırım hem kese hem kalp atışı ikisi bir arada olsun diye düşündüler
Evet canım bakma bende de tecrübe sıfır ne deseler onu yapıyoruzBence de öyle olabilir ama ilk gebeligim oldugu icin de kesinlikle oyledir diyemem tabii, herseyi yaşayarak, deneyimleyerek öğreniyorum suanda, beni de 2sinde tekrar çağırdı doktorum hakkimizda hayırlısı
Amin kuzum İnşallahMiniğin hayırlı olsun rabbim sağ salim kavuştursun inşallah maşallah
evet iğne hiç acıtmıyor hem ucu ince hemde ilaç yakmıyorGerçrkten öyle oldu yarın değiştiricem. Ama hiç acıma yapmadı bu iğneden kaynaklımı acaba
Evet canımevet iğne hiç acıtmıyor hem ucu ince hemde ilaç yakmıyor
Normal korkma sancı olmasi tutmasına işaret ediyor çoğu zaman birde o kadar kadınlık hormonu alıyoruz rahmimiz kalinlasiyor değişiyor illa sancı olacak
Normal canım zaten tutunma belirtileride aynı adet olucakmıs ağrısı gibi oluyor
Normal korkma sancı olmasi tutmasına işaret ediyor çoğu zaman birde o kadar kadınlık hormonu alıyoruz rahmimiz kalinlasiyor değişiyor illa sancı olacak
Normal canım zaten tutunma belirtileride aynı adet olucakmıs ağrısı gibi oluyor
Benimde sabah sol kasıgımda hafif ağrılar oldu ama geçti hepimizde aynı şeyler olduguna göre normal benim adet tarihimde çarşamba test günü
Hiç korkma canımişte benim adet tarihi de yaklaşınca korktum bi an , inşallah tutunma belirtileridir
Yok kuzum korkma benimde âdet sancılarım hep oldu daha yeni yeni azaldı bayaevet sancı oluyordu, arada bir batmalar ama ilk defa sanki adet olacakmışım gibi hissettim , korkmaya başladım
Hiç korkma canım
Korkma diyorumda bnde hergünüm korkuyla geçiyo elimizden beklemekten başka birşey gelmiyorki olucagı varsa olucak zaten rabbim güzel haberler almamızı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?