• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

aa ucu çıkmıyorsa değiştir istersen canım, iğne ucu çok çok ince olduğu için ve ilaçta yağlı ağır formda olduğu için çekimi çok zor oluyor
Gerçrkten öyle oldu yarın değiştiricem. Ama hiç acıma yapmadı bu iğneden kaynaklımı acaba 😬

Cnm bnde ucu cikmayan var onla olmadi bana baska ince vermisler ucu cikan o oldu.ucu cikmayanlar opudan kalmisti denedim ilaci onla cekemedim.
Ben çekebildim canım baya doldurduk iğneyi ama yinede ampulde kaldı gelmeyen. Eksik doz oldu bugünlük o yüzden yarın değiştircem olmaz böyle

Her eczane bilmiyor maalesef ya. İnce uçlu veriyor direk. Dediğiniz hibi zordur ince ile çekim çünkü ben kalınla bile çekerken acemilikten başta çekemedim mesela ilaç yapısı yağlıymış ondan da olabilir. İnce ile çekenler artık elleri baya alışmış sanırım ondan rahatça yapıyorlar.
Kesinlikle olabilir. İlaç birde evet yağlı gibi baya zor geliyor

Ben transferin 6. Ve 8. günü verdim sonra vermedim hiç bilmiyorum inşallah iyidir herşey göğüslerim sızlıyor belim ağrıyor hala sabah göğüslerimi kontrol ediyorum sanki sizlamasi geçerse gebe değilmişim gibi hissedeceğim korkuyorum baya
Aynıyız canım hatta uçlarını bile kontrol ediyorum acıyor mu geçti mi diye. İnşallah sağlıkla güzel ilerler hepimizin 🙏🏻

Yok hayır betayı söyleyince bu hafta değil de 3 Ocak sonrası gelin dediler sanırım hem kese hem kalp atışı ikisi bir arada olsun diye düşündüler🤭
Bence de öyle olabilir ama ilk gebeligim oldugu icin de kesinlikle oyledir diyemem tabii, herseyi yaşayarak, deneyimleyerek öğreniyorum suanda, beni de 2sinde tekrar çağırdı doktorum hakkimizda hayırlısı 🧿

Bence de öyle olabilir ama ilk gebeligim oldugu icin de kesinlikle oyledir diyemem tabii, herseyi yaşayarak, deneyimleyerek öğreniyorum suanda, beni de 2sinde tekrar çağırdı doktorum hakkimizda hayırlısı 🧿
Evet canım bakma bende de tecrübe sıfır ne deseler onu yapıyoruz🤭 hadi inşallah güzel hayırlı haberler alalım🙏🏻🥰

N nirayku leSourire leSourire kızlar selam, adet tarihleriniz ne zaman? benim bu pazar günü, ve sabah çok hafif adet sancım oldu hala devam ediyor ama çok hafif , hani bu his olunca adet olacağını bilirsin , neden böyle oluyor normal mi 🥺

N nirayku leSourire leSourire kızlar selam, adet tarihleriniz ne zaman? benim bu pazar günü, ve sabah çok hafif adet sancım oldu hala devam ediyor ama çok hafif , hani bu his olunca adet olacağını bilirsin , neden böyle oluyor normal mi 🥺
Normal korkma sancı olmasi tutmasına işaret ediyor çoğu zaman birde o kadar kadınlık hormonu alıyoruz rahmimiz kalinlasiyor değişiyor illa sancı olacak

Kızlar selam, bugün transerin 5.günü, çok hafifte olsa adet olacakmışım gibi bi his var, ve şimdi farkettim göğüslerimde dolgunluk olmuş , şimdiye kadar hiç yoktu, nedir bunlar normal mi 🥺

Normal canım zaten tutunma belirtileride aynı adet olucakmıs ağrısı gibi oluyor
Benimde sabah sol kasıgımda hafif ağrılar oldu ama geçti hepimizde aynı şeyler olduguna göre normal benim adet tarihimde çarşamba test günü

Normal korkma sancı olmasi tutmasına işaret ediyor çoğu zaman birde o kadar kadınlık hormonu alıyoruz rahmimiz kalinlasiyor değişiyor illa sancı olacak

evet sancı oluyordu, arada bir batmalar ama ilk defa sanki adet olacakmışım gibi hissettim , korkmaya başladım 🥺

Normal canım zaten tutunma belirtileride aynı adet olucakmıs ağrısı gibi oluyor
Benimde sabah sol kasıgımda hafif ağrılar oldu ama geçti hepimizde aynı şeyler olduguna göre normal benim adet tarihimde çarşamba test günü

işte benim adet tarihi de yaklaşınca korktum bi an , inşallah tutunma belirtileridir 🙏

işte benim adet tarihi de yaklaşınca korktum bi an , inşallah tutunma belirtileridir 🙏
Hiç korkma canım
Korkma diyorumda bnde hergünüm korkuyla geçiyo elimizden beklemekten başka birşey gelmiyorki olucagı varsa olucak zaten rabbim güzel haberler almamızı nasıp etsin

evet sancı oluyordu, arada bir batmalar ama ilk defa sanki adet olacakmışım gibi hissettim , korkmaya başladım 🥺
Yok kuzum korkma benimde âdet sancılarım hep oldu daha yeni yeni azaldı baya 😇 göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi da tutunma belirtisi zaten o da hâlâ var bende

Back