Benimde 5. Gün embriyosuSenin kaçıncı gün embriyosu canım
Alıcaz allahın izniylee suan bebişlerimiz bizimle
Canım blastit 5 gün boyunca labaratuvarda geliştirilme anlamına geliyorBenimde 5. Gün embriyosu
Ama transferde bir kâğıt verildi orda 2 ba blastit yazıyor biraz kafam karıştı ne demek anlamadım
İnşallah bize evlat olurlar takipte kalalım birbirimize destek olalım bu süreçteCanım blastit 5 gün boyunca labaratuvarda geliştirilme anlamına geliyor
Tutunucaklar inşallah merak etme
İnşallahh canımmm aminnn inşallahİnşallah bize evlat olurlar takipte kalalım birbirimize destek olalım bu süreçte
Sabah ilk idrarda çıkar akşam yapinca çok zor çıkıyorAkşam tekrar test yaptım negatif çıktı aynı markanın testleri. 2si sabah çift çizgi çıktı akşamtek çizgi. Test günüm cuma. Kanı cuma vereceğim tekrar inşallah tutunmuştur
Çok kötü çok üzücü bir durumonu ben de hiç anlamıyorum , kateterle içeri kadar sokuyorlar hatta yerini de gösterdi bak şu minik beyaz nokta senin embriyon dedi, buraya sol tarafa koydum dedi doktorum transferim sırasında. e nasıl oluo da dış gebeliğe dönülüo mesela sonra
Kan vermeye gittik 1 saate belli olacak inşallah silik ciZgi diye kendimizi yatistiriyoruz görelim de ona göre sevinelimBence bekleme kan ver için daha rahat etsin ben çizgiyi görür görmez kan verdim pozitif olduğunu anlayınca içim çok daha rahat oldu iki gün sonra tekrar karşın testi inşallah
Çok üzüldüm tüp bebekte böyle bişey olmaz sanıyordum. Ama olduysa vardır bı hayır demek gerek zor olsada ..Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di gayet güzel arttı embriyoda iyi durumda gelişiyormuş ama maalesef yeri yanlış
Hayırlı güzel sonuçlar inşallah bende bekliyorum merakla luften burayada yaz hemenKan vermeye gittik 1 saate belli olacak inşallah silik ciZgi diye kendimizi yatistiriyoruz görelim de ona göre sevinelim
Tabi ki hem yazacağımHayırlı güzel sonuçlar inşallah bende bekliyorum merakla luften burayada yaz hemen
Ben pozitifden 4 gün sonra gitmiştim ilk küçük kese görülmüştü vajinaldan bakıldıPozitifi gören hanımlar birşey sorabilir miyim? Kese görmeye gittiniz mi? Yada daha önce transfer olup kalp atisini duyan var mi? Estrofem ve progestan.a nasil devam ediyorsunuz, dozunuz ne kadar?
Ben transferden beri gunde 4 estrofem kullaniyordum, gunde 3 progestan fitil kullaniyordum, keseyi görmeye gittigimizde 2 estrofem 2 progestana düşürdü doktorum, kahverengi lekelenme olursa haber ver dedi de yavaş yavaş basladi lekelenme, o yuzden sordum =(Ben pozitifden 4 gün sonra gitmiştim ilk küçük kese görülmüştü vajinaldan bakıldı
Estrofem günde 3
Prolutex iğne günde 2 kullanıyorum ben
12 Aralık'ta transfer oldum 16 Aralık'ta pozitifi gördüm 18 Aralık'ta tekrar test verdim güzel ilerledi 5 Aralık'ta kese ve kalp için gideceğiz estofem +prolutex kalp atimina kadar progestan fitil +corasprin+folikasit 3 aylık olana kadar oksopar iğne 8 haftalık olana kadar dediler bana bekliyorumPozitifi gören hanımlar birşey sorabilir miyim? Kese görmeye gittiniz mi? Yada daha önce transfer olup kalp atisini duyan var mi? Estrofem ve progestan.a nasil devam ediyorsunuz, dozunuz ne kadar?
3 tane estofem 3 progestan fitil 1 prolutex 1oksopar diğerleri de birer tanePozitifi gören hanımlar birşey sorabilir miyim? Kese görmeye gittiniz mi? Yada daha önce transfer olup kalp atisini duyan var mi? Estrofem ve progestan.a nasil devam ediyorsunuz, dozunuz ne kadar?
Hayir ben de kullaniyorum tamamen kesmediler de kaç adet kullaniyorsunuz diye merak ettim, mesela benden kahverengi lekelenmem var diye tup bebek doktoru kesmisti coraspini buradaki doktoruma gitmeden önce12 Aralık'ta transfer oldum 16 Aralık'ta pozitifi gördüm 18 Aralık'ta tekrar test verdim güzel ilerledi 5 Aralık'ta kese ve kalp için gideceğiz estofem +prolutex kalp atimina kadar progestan fitil +corasprin+folikasit 3 aylık olana kadar oksopar iğne 8 haftalık olana kadar dediler bana bekliyorum
Ben suan 2 estrofem, 2 progestan fitil, 1 oksapar, haftada 2 gün proluton depot, 1 folic, 1 prebiyotik kullaniyorum.3 tane estofem 3 progestan fitil 1 prolutex 1oksopar diğerleri de birer tane
prebiyotik ne kullanıyosunuz?Ben suan 2 estrofem, 2 progestan fitil, 1 oksapar, haftada 2 gün proluton depot, 1 folic, 1 prebiyotik kullaniyorum.
Benimde transfer sonrası 7.gün lekelenmem sonra 10.gün lekelenmem 13.gün lekelenmem (16.gün kanamam) 17.gün yine lekelenmem oldu bugün yine oldu 23.günBen transferden beri gunde 4 estrofem kullaniyordum, gunde 3 progestan fitil kullaniyordum, keseyi görmeye gittigimizde 2 estrofem 2 progestana düşürdü doktorum, kahverengi lekelenme olursa haber ver dedi de yavaş yavaş basladi lekelenme, o yuzden sordum =(
Bellawie womanprebiyotik ne kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?