• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar Merhaba, hepinizi özenle takip ediyorum gelen tüm pozitif haberlere seviniyor, negatifler için üzülüp tez zamanda aynı mutluluğu tatmaları için dua ediyorum. 36 yaşındayım. 27 Aralıkta yani yarın 2 adet (4aa ve 4ab) dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci denemem olacak dilerim bende o pozitifler arasına girebilirim. İlk denemem çok iç açıcı olmadığından paylaşmak istemedim ancak her yeni deneme yeni umut demek nihayetinde 2023 hepimize çok iyi çok güzel bolluk bereket ile gelsin.
Aminnnn inşallah hepimiz güzel haberlerle çok güzel bir sene geçirelim inşallah 🙏

Hanimlar merhaba
Transfer sonrasi 22. günüm sol yumurtamda batma var benim ara ara
Nedeni ne olabilir
Bugun kese görmeye doktoruma gittim, tam olarak söylediklerini yaziyorum; "rahim büyüdüğü için böyle tel çekmesi gibi kasıklarda his olur, bu bazen yürürken olur bazen sağdan sola dönerken olur" yani rahminiz genişliyor korkmayiniz, heee eğer dayanılmaz sancılarınız falan olursa tabiiki doktorunuza danışınız, sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz (=

Bugun kese görmeye doktoruma gittim, tam olarak söylediklerini yaziyorum; "rahim büyüdüğü için böyle tel çekmesi gibi kasıklarda his olur, bu bazen yürürken olur bazen sağdan sola dönerken olur" yani rahminiz genişliyor korkmayiniz, heee eğer dayanılmaz sancılarınız falan olursa tabiiki doktorunuza danışınız, sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz (=
Icimi rahatattin seninde mi öyle oldu transferin ne zamandi senin

Icimi rahatattin seninde mi öyle oldu transferin ne zamandi senin
9 aralik transfer günümdü, bugün çok şükür keseyi gördük (= doktorum bana "ağrın var mi" dedi "arada kırtlama gibi, arada hafif ağrılar oluyor ama dayanilmayacak gibi degil" dedim cevap olarak bana yukarida yazdığım şeyi söyledi (=

Kızlar Merhaba, hepinizi özenle takip ediyorum gelen tüm pozitif haberlere seviniyor, negatifler için üzülüp tez zamanda aynı mutluluğu tatmaları için dua ediyorum. 36 yaşındayım. 27 Aralıkta yani yarın 2 adet (4aa ve 4ab) dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci denemem olacak dilerim bende o pozitifler arasına girebilirim. İlk denemem çok iç açıcı olmadığından paylaşmak istemedim ancak her yeni deneme yeni umut demek nihayetinde 2023 hepimize çok iyi çok güzel bolluk bereket ile gelsin.
Hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alıcaz burada hepimiz 🥰

Merhaba 21 inde 2 adet 5 gün emriyosu transfer ettik bugün beşinci günü sabah idrar testinde pozitif çıktı iki tane yaptım üst üste. Kan verdim değer <5 çıktı. Kafam çok karıştı böyle birşey olabilir mi
canım daha transfer yapılalı 5 gün olmuş yani bir artış var ortada çok erken yaptırmışsın bence ilaçlarına devam et gün tahlilinde gününde yaptır

Tüp bebek nasıl dış gebelik olabiliyor ya aklım almıyor Allah yardımcınız olsun
onu ben de hiç anlamıyorum , kateterle içeri kadar sokuyorlar hatta yerini de gösterdi bak şu minik beyaz nokta senin embriyon dedi, buraya sol tarafa koydum dedi doktorum transferim sırasında. e nasıl oluo da dış gebeliğe dönülüo mesela sonra

Son düzenleme:
canım daha transfer yapılalı 5 gün olmuş yani bir artış var ortada çok erken yaptırmışsın bence ilaçlarına devam et gün tahlilinde gününde yaptır
Akşam tekrar test yaptım negatif çıktı aynı markanın testleri. 2si sabah çift çizgi çıktı akşamtek çizgi. Test günüm cuma. Kanı cuma vereceğim tekrar inşallah tutunmuştur🙏

Back