• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benimde transfer sonrası 7.gün lekelenmem sonra 10.gün lekelenmem 13.gün lekelenmem (16.gün kanamam) 17.gün yine lekelenmem oldu bugün yine oldu 23.gün
Yarin doktora gideceğim
Bana da "takip et kahverengi lekelenmeyi artarsa tekrar arttiralim dozlari" dedi bakalim takip edeceğim.

Kızlar bu prulotun iğneleri ne kadar kullanıcaksınız bende rahimağzı yetmezliği oldugu için tüm gebelik boyunca kullanıcam sanıyodum doktorum 3 hafta kullan yeter dedi moralim bozuldu

Kızlar bu prulotun iğneleri ne kadar kullanıcaksınız bende rahimağzı yetmezliği oldugu için tüm gebelik boyunca kullanıcam sanıyodum doktorum 3 hafta kullan yeter dedi moralim bozuldu
Ben tüp bebek doktoruma sordum bu yazdıklarımı azaltacak miyim kendi kadın doğum doktorum azalt derse dedim oda ben bu şekilde tavsiye ediyorum dedi ben tüp bebek doktorunu dinlerim ya sonuçta onunla başladık herşeyi o biliyo

Ben tüp bebek doktoruma sordum bu yazdıklarımı azaltacak miyim kendi kadın doğum doktorum azalt derse dedim oda ben bu şekilde tavsiye ediyorum dedi ben tüp bebek doktorunu dinlerim ya sonuçta onunla başladık herşeyi o biliyo
Ne kadar farkli demekki her merkez, benim de merkezim burda deva etmeyecekseniz, bundan sonra doktorun karar verecek dedi

ben yeni bugün transfer günü başladım progestan dex 25 mg günde 2 defa, 10.güne kadar kullanacam hatta pozitif olunca 12.haftaya kadar kullanılacakmış

bende bugün oldum benimki de 4 Ocak ☺️
Hayırlı olsun sizin transferinizde 🥰🥰birlikte bekleyelim inşallah 🙏
İlaç olarak ne kullanıyorsunuz ben litunus fitil coraspirin dekort Progestan iğne Oskapar iğne proluton iğne divina kullanıyorum iğneler mahvetti beni kalçamın üstüne oturamıyorum 😞🥲🥲🥲

Hayırlı olsun sizin transferinizde 🥰🥰birlikte bekleyelim inşallah 🙏
İlaç olarak ne kullanıyorsunuz ben litunus fitil coraspirin dekort Progestan iğne Oskapar iğne proluton iğne divina kullanıyorum iğneler mahvetti beni kalçamın üstüne oturamıyorum 😞🥲🥲🥲
teşekkür ederim sizinde ☺️ hepimizin hayırlı olsun inşallah 🙏 bende
estrofem 3x2
progestan fitil 2x2
coraspin 1x1
Clexane 1x1
prednol 1x1
progestan dex 25 mg 2x1 ( göbekten)
D vit ve multivitamin kullanıyorum, monodoksta kullanıyordum bugün kesildi o, benim ilaçlar göbekten dr una söyle istersen göbekten olanı yazsın sana, cidden öyleymiş kalçadan yapılan ilaç herkes şikayetçi

Canım estrofem progestan corasprini 12. Haftaya kadar bırakmamak lazım sonuçta bizimki doğal gebelik değil bebekler 12. Haftaya kadar bu ilaçlarla tutunuyor bıraktıgımız anda düşebilirler
Ben prulotunu ilk defa kullanıyorum

Back