Hadi gözün aydın canım test günün normalde ne zaman erken mi yaptinvok teşekkür ederim normalde Perşembe günü test günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canım test günün normalde ne zaman erken mi yaptinvok teşekkür ederim normalde Perşembe günü test günüm
Çok teşekkür ederim çok şükürMaşallah yaa, harika bi değer gözünüz aydın
Ayy maşallah çok iyi katlanarak artsın inşallah sağlıkla gelsinÇıktı değerim 113 D Denizasafhayalim
Estofem kalp atışını duyana kadar dedi progestan fitili ve corasprini 3 aylık olana kadar alacağım bendeCanım estrofem progestan corasprini 12. Haftaya kadar bırakmamak lazım sonuçta bizimki doğal gebelik değil bebekler 12. Haftaya kadar bu ilaçlarla tutunuyor bıraktıgımız anda düşebilirler
Ben prulotunu ilk defa kullanıyorum
Aminnnn aminn inşallah iyi ki seni dinledim gittim çok sağolAyy maşallah çok iyi katlanarak artsın inşallah sağlıkla gelsin
Arkadaşım belirti merak ediyorsun galiba her bünye de farklı oluyormuş ama bende çok bariz kasık ağrısı oldu ilk günden beri sonra biraz biraz artti daha sonra adet olacakmış gibi ağrı oldu ve çok fazla bel ağrısı yaşadım kuyruk sokumu doru bel ağrısı şiddetli olunca ben suphelendim dün de baş dönmesi yaşadım yani transferin 6. Günü. Kasığımda gerilmeler hissettim zaman zaman birde arada bir batmalar oldu. Ama hiç belirti olmadan da gebelik olabilir bünyenin hormonlara verdiği tepki kişiden kişiye farklılık gösteriyorKızlar bi belirti felan olursa hemen beni etiketleyip yazın
Ben konuları takip edıyorum çoğu dış grbelik ve banada garip gelıyor.Rahim filmi çekip bizi özenle hazırlıyorlar ya da biz öyle sanıyoruz.Kendilerimi yanlış yere transfer edıyo ben anlamadım.ve çok üzülüyorum çünkü bende çocuk için savaşanlardanım sizler gibi100 de 1 ihtimal oluyor dedi doktor maalesef oldu. Sağ olun
Canım beni haftaya çağırdılar kontrole. Estrofemi 9.gün lekelenmem oldu diye günde 6 adete çıkardılar fitilim var günde üç kez ve diğer ilaçlar devam. İğnem üç günde bir ama lekelenme devam ederse her gün iğne olacaksın demişlerdi.Bana da "takip et kahverengi lekelenmeyi artarsa tekrar arttiralim dozlari" dedi bakalim takip edeceğim.
12. Haftaya kadar kendi tüp bebek doktorunuzun takip etmesi ve ilaç dozlarını ayarlaması gerekir diye biliyorumTüp bebek doktoru yüksek vermisti, simdi kendi doktorum düşürdü keseyi görmeye gidince, hakkimizda hayırlısı (=
İçin rahatlamıştı katlanarak artsın inşallahAminnnn aminn inşallah iyi ki seni dinledim gittim çok sağol
Bence duş al vücudunda deodorant parfüm olmasın diyorlar sadece transferden sonra da bir gün yikanmiyorsun bir hafta ayakta duş al diyorlar sonrasında her doktorun görüşü farklıdır transfer sonrası hemşire bilgi verir size hayırlı güzel sonuclariniz olsun inşallah sizde sağlıkla kavuşun yavrunuzaGünaydın kızlar öyle heycanliyim ki gözüme uyku girmedi 12.30 transfer saatim lütfen dualarınıza beni de alın. Sizce transfere gitmeden duş almam sakıncalı olur mu? Internette Bir kaç şey okudum işte dus jelleri kokulu şeyler zararlı olabilir falan diye, bazıları da sonrasında 2 3 gün duş almayın yazmış kafam karıştı.
Sağlıklı beslen ben ek olarak bunda bol bol ceviz yedim ilk günden bu güne kadar etkiledimi bilmiyorum ama en bariz farklı yediğim buydu buda tuttu çok şükürmerhaba kızlar allah gerze nasip etsin inşallah benimde yarın 5.gün embriyom transfer edilecek ve çok stresliyim inaşşlah tutunur transfer gününden sonra nasıl beslenmeliyim yada neler yapmalıyım
merhaba, hayırlı olsun sağlıklı tutunmalar olur inşallah yarın sana bilgi verirler ama kısaca beslenme akdeniz usulü, hamur işi kızrtmalardan uzak durulması, ilk 3 gün özellikle dikkat edilmeli ağır iş yapılmamalı çokta yatağa bağımlı kalınmamamerhaba kızlar allah gerze nasip etsin inşallah benimde yarın 5.gün embriyom transfer edilecek ve çok stresliyim inaşşlah tutunur transfer gününden sonra nasıl beslenmeliyim yada neler yapmalıyım
Çok şükür rahatladı uyuyamadık heyecandanİçin rahatlamıştı katlanarak artsın inşallah
Bende bu konudan bahsetmek istiyordum. Ben transfer öncesi ve sonrası her gün yarım avokado yedim bazen 1 de yediğim oldu.avokadonun tutunmaya etkisi çok yüksek . Ve çiğ badem ceviz her gün mutlaka. Kuru kayisi ve kuru incir. Ve hakiki zeytin yağı ben kahvaltılarda ekmekle yedim tadini sevdiğim için sıkıntı olmadı. Ama inciri 1 gece zeytin yağında bekletip sabah inciri yemek de faydaliykis ben hiç denemedim. Ben bol yesillik yedim Marul maydanoz roka ve ıspanak . Hafta da 2 kez balık yedim. Bol bol su içtim ki hiç icemem normalde. Bal pekmez de yedim ben ve de yumurta ben köy yumurtasi yedim. Transferi ben farklı şehirde olduğum için o gün yola çıkmayı tercih ettik ama doktor çıkabilirsiniz demişti. 1 gün sonra eve döndük ve o hafta boyu dinlendim işe gitmedim. Ama neredyse saat başı 10-15 dk evin içinde yürüdüm kan dolaşımı için. Ağır kaldırmadim birşeye uzanmadim ama ufak tefek işler yaptım. Aklıma gelenler bunlar.Rabbim bekleyen herkese nasip etsinmerhaba kızlar allah gerze nasip etsin inşallah benimde yarın 5.gün embriyom transfer edilecek ve çok stresliyim inaşşlah tutunur transfer gününden sonra nasıl beslenmeliyim yada neler yapmalıyım
okudukça orada erol heyecanlandım ki , bunlar hepsi hep aklımda kalıcak inşallah allahım nasıp eder hepimize sizinki tutumu?Bende bu konudan bahsetmek istiyordum. Ben transfer öncesi ve sonrası her gün yarım avokado yedim bazen 1 de yediğim oldu.avokadonun tutunmaya etkisi çok yüksek . Ve çiğ badem ceviz her gün mutlaka. Kuru kayisi ve kuru incir. Ve hakiki zeytin yağı ben kahvaltılarda ekmekle yedim tadini sevdiğim için sıkıntı olmadı. Ama inciri 1 gece zeytin yağında bekletip sabah inciri yemek de faydaliykis ben hiç denemedim. Ben bol yesillik yedim Marul maydanoz roka ve ıspanak . Hafta da 2 kez balık yedim. Bol bol su içtim ki hiç icemem normalde. Bal pekmez de yedim ben ve de yumurta ben köy yumurtasi yedim. Transferi ben farklı şehirde olduğum için o gün yola çıkmayı tercih ettik ama doktor çıkabilirsiniz demişti. 1 gün sonra eve döndük ve o hafta boyu dinlendim işe gitmedim. Ama neredyse saat başı 10-15 dk evin içinde yürüdüm kan dolaşımı için. Ağır kaldırmadim birşeye uzanmadim ama ufak tefek işler yaptım. Aklıma gelenler bunlar.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
merhaba, hayırlı olsun sağlıklı tutunmalar olur inşallah yarın sana bilgi verirler ama kısaca beslenme akdeniz usulü, hamur işi kızrtmalardan uzak durulması, ilk 3 gün özellikle dikkat edilmeli ağır iş yapılmamalı çokta yatağa bağımlı kalınmama
bende bugün transfere giticem bende duş alıp gideceğim , sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama transferden sonra hemen duş alınmaz deniliyor bol şanslar allahım sağlıklı tutunmalar nasıp etsin hepimizeGünaydın kızlar öyle heycanliyim ki gözüme uyku girmedi 12.30 transfer saatim lütfen dualarınıza beni de alın. Sizce transfere gitmeden duş almam sakıncalı olur mu? Internette Bir kaç şey okudum işte dus jelleri kokulu şeyler zararlı olabilir falan diye, bazıları da sonrasında 2 3 gün duş almayın yazmış kafam karıştı.