• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

onu ben de hiç anlamıyorum , kateterle içeri kadar sokuyorlar hatta yerini de gösterdi bak şu minik beyaz nokta senin embriyon dedi, buraya sol tarafa koydum dedi doktorum transferim sırasında. e nasıl oluo da dış gebeliğe dönülüo mesela sonra
Çok kötü çok üzücü bir durum

Bence bekleme kan ver için daha rahat etsin ben çizgiyi görür görmez kan verdim pozitif olduğunu anlayınca içim çok daha rahat oldu iki gün sonra tekrar karşın testi inşallah
Kan vermeye gittik 1 saate belli olacak inşallah silik ciZgi diye kendimizi yatistiriyoruz görelim de ona göre sevinelim

Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di gayet güzel arttı embriyoda iyi durumda gelişiyormuş ama maalesef yeri yanlış :KK43:
Çok üzüldüm tüp bebekte böyle bişey olmaz sanıyordum. Ama olduysa vardır bı hayır demek gerek zor olsada ..🥺

Pozitifi gören hanımlar birşey sorabilir miyim? Kese görmeye gittiniz mi? Yada daha önce transfer olup kalp atisini duyan var mi? Estrofem ve progestan.a nasil devam ediyorsunuz, dozunuz ne kadar?

Pozitifi gören hanımlar birşey sorabilir miyim? Kese görmeye gittiniz mi? Yada daha önce transfer olup kalp atisini duyan var mi? Estrofem ve progestan.a nasil devam ediyorsunuz, dozunuz ne kadar?
Ben pozitifden 4 gün sonra gitmiştim ilk küçük kese görülmüştü vajinaldan bakıldı
Estrofem günde 3
Prolutex iğne günde 2 kullanıyorum ben

Ben pozitifden 4 gün sonra gitmiştim ilk küçük kese görülmüştü vajinaldan bakıldı
Estrofem günde 3
Prolutex iğne günde 2 kullanıyorum ben
Ben transferden beri gunde 4 estrofem kullaniyordum, gunde 3 progestan fitil kullaniyordum, keseyi görmeye gittigimizde 2 estrofem 2 progestana düşürdü doktorum, kahverengi lekelenme olursa haber ver dedi de yavaş yavaş basladi lekelenme, o yuzden sordum =(

12 Aralık'ta transfer oldum 16 Aralık'ta pozitifi gördüm 18 Aralık'ta tekrar test verdim güzel ilerledi 5 Aralık'ta kese ve kalp için gideceğiz estofem +prolutex kalp atimina kadar progestan fitil +corasprin+folikasit 3 aylık olana kadar oksopar iğne 8 haftalık olana kadar dediler bana bekliyorum

12 Aralık'ta transfer oldum 16 Aralık'ta pozitifi gördüm 18 Aralık'ta tekrar test verdim güzel ilerledi 5 Aralık'ta kese ve kalp için gideceğiz estofem +prolutex kalp atimina kadar progestan fitil +corasprin+folikasit 3 aylık olana kadar oksopar iğne 8 haftalık olana kadar dediler bana bekliyorum
Hayir ben de kullaniyorum tamamen kesmediler de kaç adet kullaniyorsunuz diye merak ettim, mesela benden kahverengi lekelenmem var diye tup bebek doktoru kesmisti coraspini buradaki doktoruma gitmeden önce

Ben transferden beri gunde 4 estrofem kullaniyordum, gunde 3 progestan fitil kullaniyordum, keseyi görmeye gittigimizde 2 estrofem 2 progestana düşürdü doktorum, kahverengi lekelenme olursa haber ver dedi de yavaş yavaş basladi lekelenme, o yuzden sordum =(
Benimde transfer sonrası 7.gün lekelenmem sonra 10.gün lekelenmem 13.gün lekelenmem (16.gün kanamam) 17.gün yine lekelenmem oldu bugün yine oldu 23.gün
Yarin doktora gideceğim

Back