• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di gayet güzel arttı embriyoda iyi durumda gelişiyormuş ama maalesef yeri yanlış :KK43:
Çok entresan ya gayette güzel artışlar varmış 😔

Senn nasıl geçti canım yazdınmı göremedim bize önereceğin birşeyler varmı
Canım bu benim 3. Transferim 5 dk süren işlem bugün 15-20 dk sürdü doktor bi türlü doğru yere giremedi çok zorlandılar nedenini sordum sanki rahim ameliyatlı gibi dedi ama ameliyatta olmadım üçüzlerin doğumunda çok zorlandığım için olabilicegini söylediler
Ama sonunda transfer ettiler doktorum herşey yolunda dedi şuan yatıyorum

Aminn sağ ol bekleyen herkesin yüzü gülsün en kısa zamanda inşallah. Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di
Ya güzelde artmış canım. Bende çok korkuyorum bu durumlardan öğreniyoruz ama gidince bir şok yaşamaktan korkuyor insan 😔

Canım bu benim 3. Transferim 5 dk süren işlem bugün 15-20 dk sürdü doktor bi türlü doğru yere giremedi çok zorlandılar nedenini sordum sanki rahim ameliyatlı gibi dedi ama ameliyatta olmadım üçüzlerin doğumunda çok zorlandığım için olabilicegini söylediler
Ama sonunda transfer ettiler doktorum herşey yolunda dedi şuan yatıyorum
iyi bari çok şükür, benimde 5 dk falan sürdü bende izledim monitörden düşüşünü bile gösterdiler ☺️ sağlıklı tutunmalar olur inşallah, transfer öncesi burda anlatılar gibi oldu , ilk 3 gün çok dikkat edilecek 10 gün test verilecek vs vs

evet oldum canım saat 18.00 gibi, şehir dışından geldiğimiz için biz bu gece hastanede kalacağız, 2 saatlik yola bile izin vermedi doktor, şimdilil her şey yolunda senin nasıl geçti ?
Maşallahh canımm bende sabah 10 da oldum biraz zor oldu ama transfer yapıldı şükür
Bende 2 saat yattım sonra kalktım biraz yürüdüm sonra arabayla 1 saat yolculuk yaptım
Ağrın felan varmı benim başta batma felan oldu ama şimdi hiçbişeyim yok
Bacagımın baldır kısmında segirme var oda transferde kastıgım için galiba

iyi bari çok şükür, benimde 5 dk falan sürdü bende izledim monitörden düşüşünü bile gösterdiler ☺️ sağlıklı tutunmalar olur inşallah, transfer öncesi burda anlatılar gibi oldu , ilk 3 gün çok dikkat edilecek 10 gün test verilecek vs vs
Merhaba nerde tedavi görüyorsunuz acaba 🥰

Maşallahh canımm bende sabah 10 da oldum biraz zor oldu ama transfer yapıldı şükür
Bende 2 saat yattım sonra kalktım biraz yürüdüm sonra arabayla 1 saat yolculuk yaptım
Ağrın felan varmı benim başta batma felan oldu ama şimdi hiçbişeyim yok
Bacagımın baldır kısmında segirme var oda transferde kastıgım için galiba
aynen kastığın için olabilir, benim 2 saat dolmak üzere henüz kalkmadım ama hiç ağrım yok, işlem sırasında hafif olmuştu sonra geçti

Back