Çok entresan ya gayette güzel artışlar varmışHcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di gayet güzel arttı embriyoda iyi durumda gelişiyormuş ama maalesef yeri yanlış
Senn nasıl geçti canım yazdınmı göremedim bize önereceğin birşeyler varmıN nirayku @kaynanadelisi @breezerosedikloron kızlar listede bugün sizinde transfer olucagınız yazıyor oldunuzmu nasıl geçiyor
Maalesef bize de süpriz oldu. Değerlerin artışını bekliyorduk şimdi düşüşünü bekliyoruzÇok entresan ya gayette güzel artışlar varmış
Canım bu benim 3. Transferim 5 dk süren işlem bugün 15-20 dk sürdü doktor bi türlü doğru yere giremedi çok zorlandılar nedenini sordum sanki rahim ameliyatlı gibi dedi ama ameliyatta olmadım üçüzlerin doğumunda çok zorlandığım için olabilicegini söyledilerSenn nasıl geçti canım yazdınmı göremedim bize önereceğin birşeyler varmı
Sende Ankara bahçeci de değil miydin öyle mi hatırlıyorum seninde günün kalmamış2 ocak transfer yarın son kontrolüm var bir aksilik olmazsa inşallah
evet oldum canım saat 18.00 gibi, şehir dışından geldiğimiz için biz bu gece hastanede kalacağız, 2 saatlik yola bile izin vermedi doktor, şimdilil her şey yolunda senin nasıl geçti ?N nirayku @kaynanadelisi @breezerosedikloron kızlar listede bugün sizinde transfer olucagınız yazıyor oldunuzmu nasıl geçiyor
Ya güzelde artmış canım. Bende çok korkuyorum bu durumlardan öğreniyoruz ama gidince bir şok yaşamaktan korkuyor insanAminn sağ ol bekleyen herkesin yüzü gülsün en kısa zamanda inşallah. Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di
iyi bari çok şükür, benimde 5 dk falan sürdü bende izledim monitörden düşüşünü bile gösterdilerCanım bu benim 3. Transferim 5 dk süren işlem bugün 15-20 dk sürdü doktor bi türlü doğru yere giremedi çok zorlandılar nedenini sordum sanki rahim ameliyatlı gibi dedi ama ameliyatta olmadım üçüzlerin doğumunda çok zorlandığım için olabilicegini söylediler
Ama sonunda transfer ettiler doktorum herşey yolunda dedi şuan yatıyorum
Maşallahh canımm bende sabah 10 da oldum biraz zor oldu ama transfer yapıldı şükürevet oldum canım saat 18.00 gibi, şehir dışından geldiğimiz için biz bu gece hastanede kalacağız, 2 saatlik yola bile izin vermedi doktor, şimdilil her şey yolunda senin nasıl geçti ?
Merhaba kızlar bende 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün Şuan evdeyim istirahat ediyorum test günü 7 Ocak nasıl dayanacağım bilmiyorumN nirayku @kaynanadelisi @breezerosedikloron kızlar listede bugün sizinde transfer olucagınız yazıyor oldunuzmu nasıl geçiyor
Merhaba nerde tedavi görüyorsunuz acabaiyi bari çok şükür, benimde 5 dk falan sürdü bende izledim monitörden düşüşünü bile gösterdilersağlıklı tutunmalar olur inşallah, transfer öncesi burda anlatılar gibi oldu , ilk 3 gün çok dikkat edilecek 10 gün test verilecek vs vs
Bende yatıyorum öyle canım sanırım bende dayanamıycam pazartesi yaparım bi testMerhaba kızlar bende 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün Şuan evdeyim istirahat ediyorum test günü 7 Ocak nasıl dayanacağım bilmiyorum
Hahahaha bendeB
Bende yatıyorum öyle canım sanırım bende dayanamıycam pazartesi yaparım bi test
aynen kastığın için olabilir, benim 2 saat dolmak üzere henüz kalkmadım ama hiç ağrım yok, işlem sırasında hafif olmuştu sonra geçtiMaşallahh canımm bende sabah 10 da oldum biraz zor oldu ama transfer yapıldı şükür
Bende 2 saat yattım sonra kalktım biraz yürüdüm sonra arabayla 1 saat yolculuk yaptım
Ağrın felan varmı benim başta batma felan oldu ama şimdi hiçbişeyim yok
Bacagımın baldır kısmında segirme var oda transferde kastıgım için galiba
5. Gün embriyosu dondurulmuşHahahaha bendesizin kaçıncı gün embriyosu
aynen kastığın için olabilir, benim 2 saat dolmak üzere henüz kalkmadım ama hiç ağrım yok, işlem sırasında hafif olmuştu sonra geçti
Kızlar bi belirti felan olursa hemen beni etiketleyip yazınHahahaha bendesizin kaçıncı gün embriyosu
İnşallah bize sımsıkı tutunurlar5. Gün embriyosu dondurulmuş
Hahah evet takipte kalalım birbirimiziKızlar bi belirti felan olursa hemen beni etiketleyip yazın
Senin kaçıncı gün embriyosu canımİnşallah bize sımsıkı tutunurlarçok heyecanlıyım ya o pozitif haberini almayı o kadar çok istiyorum kiii
Evet canım ben fransada yasıyorum ama tedavi için istanbuldayımHahah evet takipte kalalım birbirimizisiz İstanbul’da mı tedavi görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?