Bana da "takip et kahverengi lekelenmeyi artarsa tekrar arttiralim dozlari" dedi bakalim takip edeceğim.Benimde transfer sonrası 7.gün lekelenmem sonra 10.gün lekelenmem 13.gün lekelenmem (16.gün kanamam) 17.gün yine lekelenmem oldu bugün yine oldu 23.gün
Yarin doktora gideceğim
Her doktorun reçetesi farklı demekki bizimkiler çok fazla veriyor ilacı malesefBen suan 2 estrofem, 2 progestan fitil, 1 oksapar, haftada 2 gün proluton depot, 1 folic, 1 prebiyotik kullaniyorum.
bende bugün oldum benimki de 4 OcakMerhaba kızlar bende 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün Şuan evdeyim istirahat ediyorum test günü 7 Ocak nasıl dayanacağım bilmiyorum
tamamKızlar bi belirti felan olursa hemen beni etiketleyip yazın
kalitesi demek oBenimde 5. Gün embriyosu
Ama transferde bir kâğıt verildi orda 2 ba blastit yazıyor biraz kafam karıştı ne demek anlamadım
Tüp bebek doktoru yüksek vermisti, simdi kendi doktorum düşürdü keseyi görmeye gidince, hakkimizda hayırlısı (=Her doktorun reçetesi farklı demekki bizimkiler çok fazla veriyor ilacı malesef
Ben tüp bebek doktoruma sordum bu yazdıklarımı azaltacak miyim kendi kadın doğum doktorum azalt derse dedim oda ben bu şekilde tavsiye ediyorum dedi ben tüp bebek doktorunu dinlerim ya sonuçta onunla başladık herşeyi o biliyoKızlar bu prulotun iğneleri ne kadar kullanıcaksınız bende rahimağzı yetmezliği oldugu için tüm gebelik boyunca kullanıcam sanıyodum doktorum 3 hafta kullan yeter dedi moralim bozuldu
Ne kadar farkli demekki her merkez, benim de merkezim burda deva etmeyecekseniz, bundan sonra doktorun karar verecek dediBen tüp bebek doktoruma sordum bu yazdıklarımı azaltacak miyim kendi kadın doğum doktorum azalt derse dedim oda ben bu şekilde tavsiye ediyorum dedi ben tüp bebek doktorunu dinlerim ya sonuçta onunla başladık herşeyi o biliyo
ben yeni bugün transfer günü başladım progestan dex 25 mg günde 2 defa, 10.güne kadar kullanacam hatta pozitif olunca 12.haftaya kadar kullanılacakmışKızlar bu prulotun iğneleri ne kadar kullanıcaksınız bende rahimağzı yetmezliği oldugu için tüm gebelik boyunca kullanıcam sanıyodum doktorum 3 hafta kullan yeter dedi moralim bozuldu
Kayseri'de canımMerhaba nerde tedavi görüyorsunuz acaba
Hayırlı olsun sizin transferinizdebende bugün oldum benimki de 4 Ocak
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallahSonuç çıktı beta 113çok şükür
Çok çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin bu sevinciGözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hadi gözün aydın canım test günün normalde ne zaman erken mi yaptinSonuç çıktı beta 113çok şükür
teşekkür ederim sizindeHayırlı olsun sizin transferinizdebirlikte bekleyelim inşallah
İlaç olarak ne kullanıyorsunuz ben litunus fitil coraspirin dekort Progestan iğne Oskapar iğne proluton iğne divina kullanıyorum iğneler mahvetti beni kalçamın üstüne oturamıyorum
Canım estrofem progestan corasprini 12. Haftaya kadar bırakmamak lazım sonuçta bizimki doğal gebelik değil bebekler 12. Haftaya kadar bu ilaçlarla tutunuyor bıraktıgımız anda düşebilirlerBen tüp bebek doktoruma sordum bu yazdıklarımı azaltacak miyim kendi kadın doğum doktorum azalt derse dedim oda ben bu şekilde tavsiye ediyorum dedi ben tüp bebek doktorunu dinlerim ya sonuçta onunla başladık herşeyi o biliyo
Maşallah yaa, harika bi değer gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?