- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.141
Geçmiş olsun canımEnfeksiyon bölümüne gittim. Yine bir sürü kan, idrar ve covid testi istedi. Covidde de yükselebiliyormuş CRP. Halbuki Mart başında atlatmıştık biz. 1 ay arayla bile olabiliyor dedi. Yarına tüm sonuçlar çıkar bakalım hayırlısı. Yarın fetal dna için de kan vereceğim. Kollarım delik deşik oldu vallahi
sağol canım valla hepimizin farklı farklı sorunları var işte, bi şekilde böyle geçecek. İnşallah sonu güzel olsunGeçmiş olsun canım
Geç döllenme varsa adet tarihin de güncellendiyse ona göre git canım pko olduğu için çok normal blr durum ben geçen hamileliğimde sat tarihimi bilmiyordum doktor ultrasona göre tarih verdi onu baz aldık hep o yüzden geç kalmış olacağını sanmıyorumCanım bende abdest alıp yatmaya başladım uyumadanda elimi karnımın üzerine koyup biraz okuyorum faydasını gördüm tavsiye ederim
Sordum ultrasona göre dedi burda bi doktora daha aradım sordum ultrasona göre dedi kafam karıştı iyice inşallah perinatalojiye gittiğimde sata göre geç kalmışsın falan demezler ne düşünürsem başıma gelir benim zatenBenim adet tarihimi de değiştirdi doktorum öğrendiğimden beri düzenli bi şekilde büyüyor çok şükür ama pko olduğu için geç döllenme görünüyor inşallah kötü bişey olmaz
Bence yarın için ferahlayacak canım gerek görülmeyecek kadar küçükse değer doktorundan duyacakların içini rahatlatacaktır
Çoook geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsin sonuçların da güzel gelir inşallah. Olunlu düşünmeye çalış. Güzel haberini bekliyoruzEnfeksiyon bölümüne gittim. Yine bir sürü kan, idrar ve covid testi istedi. Covidde de yükselebiliyormuş CRP. Halbuki Mart başında atlatmıştık biz. 1 ay arayla bile olabiliyor dedi. Yarına tüm sonuçlar çıkar bakalım hayırlısı. Yarın fetal dna için de kan vereceğim. Kollarım delik deşik oldu vallahi
Maşallah çok bal bir çıkıntı var ama yatayMerhaba kızlar doktordan geldim her şey yolundabebişim haftasını yakalayıp 2 gün öne bile geçmiş hoplayıp zıplıyordu karnımda 2li test için hastane dışından bir perinatoloğa yönlendirdi önümüzdeki hafta içi gidip yaptıracağım ama kendi ultrasonundan burun ve ense ölçümü için gayet iyi büyük ihtimal bir şey çıkmaz dedi içim epey rahatlamış bir şekilde eve geldim cinsiyet için bir şey demedi ben de sormadım 2li sonuçları için gittiğimde sorarım artık bu da resmimiz
Bence rahatla canım bak kötü bir sonuç çıkmamış azalıyor. Muhtemelen önceden geçirdiğim.Kızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
İnşallah canım güzel günler görelim hepimiz inşallahGeç döllenme varsa adet tarihin de güncellendiyse ona göre git canım pko olduğu için çok normal blr durum ben geçen hamileliğimde sat tarihimi bilmiyordum doktor ultrasona göre tarih verdi onu baz aldık hep o yüzden geç kalmış olacağını sanmıyorum
Bana 12yi bekleyelim demişti , aldığım kiloyu görünce başlayalım istersen dedinemlendirici veya yağlara başladınız mı bana badem kakao yağı birde bebanthol nemlendirici söyledi doktor daha alıp başlamadım ne kadar sürede kullanmak gerekli
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahdoktordan geldim çok şükür ikili testte bir sıkıntı çıkmadı demir dvitamini birde multivitamin verdi onlara başlıcam.. doktorum cinsiyeti erkek söyledi ikili taramadaki doktor %70 demiştiartık kesinleşti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Yarın güzel haberlerle döndüğünde bu streslerini hiç hatırlamayacaksın inşallahKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
Kuzum hiç sıkma canını hiç bu testleri yaptırmayıp hamilelik geçirenlerde var 5-6 aylık oluyo yeni gidiyor kimisi doktoraKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
Canım belirti olarak cinsiyeti belli olanlara sivilce falan soruyorsun dikkatimi çekti merak ettim kızda mı sivilce oluyo diyorlar erkekte miinsallah guzel sonuclar alirsin ve tum sıkıntıların gecer gider.
Hayırlı olsun direk pipi gördü dimi bende yeni çıktım görmedi birşey ama demedi net ben başka doktora gidicem sonradoktordan geldim çok şükür ikili testte bir sıkıntı çıkmadı demir dvitamini birde multivitamin verdi onlara başlıcam.. doktorum cinsiyeti erkek söyledi ikili taramadaki doktor %70 demiştiartık kesinleşti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
korkma iğneni ol ve yat dinlen. benim kanamam olmuştu iğnemi oldum dinlendim önce kahve lekeye döndü şimdi düzeldi. içini de ferah tut. daha dün kağan kocatepe videosunda izledim market alışveriş poşeti taşımakla öyle düşük olmaz diyordu.Kızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
Hayırlısı demek ki ben de anlıyorum artıkEvet canım doktorumuz %85 dedi süpriz yapma sansı yok gibi dedi baya emindi bakalım
Canım ben de ayın 12sinde baya büyük bir kanama geçirdim. 2 hafta yattım. 4 kat merdiven elimde iki 6lı soda şişesi. Eve geldim bir saat sonra su gibi gelen kırmızı renginde kanama. Düşük önleyici olarak prulton 2 iğne ve günde 3 hap duphaston aldım. 2-3 günde kanamam durdu ama tekrar edebilir kendine dikkat etmelisin dedi. Şu an kesinlikle evi süpürmüyorum. Ağır iş yapmıyorumKızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?