2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçmiş olsun canım

Geç döllenme varsa adet tarihin de güncellendiyse ona göre git canım pko olduğu için çok normal blr durum ben geçen hamileliğimde sat tarihimi bilmiyordum doktor ultrasona göre tarih verdi onu baz aldık hep o yüzden geç kalmış olacağını sanmıyorum

Çoook geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsin sonuçların da güzel gelir inşallah. Olunlu düşünmeye çalış. Güzel haberini bekliyoruz

Maşallah çok bal bir çıkıntı var ama yatay
Bence rahatla canım bak kötü bir sonuç çıkmamış azalıyor. Muhtemelen önceden geçirdiğim.

Mehaba kızlar benim kanama geçti ama kasılma devam ediyor bazen uzun süre taş gibi sert karnım açılmıyor. Dra randevuna 15 gün var bende üniden aldım yarına bakalım ne diyecek. Hareket hissetseydim içim rahatlardı ama hareket de hissedemiyorum. Kayıp olanda böyle olmuştu sanki. Allah korusun.

Kızlar benimde karnım özellikle kasıklarım sabah uyandığımda öğlene kadar sert oluyor şaşırıyorum şimdide yumuşak mesela

İnşallah canım güzel günler görelim hepimiz inşallah

nemlendirici veya yağlara başladınız mı bana badem kakao yağı birde bebanthol nemlendirici söyledi doktor daha alıp başlamadım ne kadar sürede kullanmak gerekli

nemlendirici veya yağlara başladınız mı bana badem kakao yağı birde bebanthol nemlendirici söyledi doktor daha alıp başlamadım ne kadar sürede kullanmak gerekli
Bana 12yi bekleyelim demişti , aldığım kiloyu görünce başlayalım istersen dedi annem yanındaydı aklına geldi sordu ev yapımı kantaron yağı olur mu diye? Eğer ev yapımıysa en sağlıklısı dedi. Aklınızda olsun

Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yarın güzel haberlerle döndüğünde bu streslerini hiç hatırlamayacaksın inşallah Bir an önce gönlünün ferahlamasını diliyorum

Kuzum hiç sıkma canını hiç bu testleri yaptırmayıp hamilelik geçirenlerde var 5-6 aylık oluyo yeni gidiyor kimisi doktora
Troidim yüksekti koşa koşa dahiliye doktoruna gittim hiç birimizin annesi bu testleri yaptırmadı tarlada doğurdu bizi dedi haklıda bi yerde hiç panik yapma allahın izniyle herşey yolunda gidicek sıkma canını
Rabbime emanetler sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş

insallah guzel sonuclar alirsin ve tum sıkıntıların gecer gider.
Canım belirti olarak cinsiyeti belli olanlara sivilce falan soruyorsun dikkatimi çekti merak ettim kızda mı sivilce oluyo diyorlar erkekte mi
Yüzüm hep lekeli ve lekeye meyillidir ama hiç sivilcem çıkmıyor da merak ettim sen sorunca

Kızlar şimdi doktordan geldim biraz garantici doktordu cinsiyet konusunda ama pipi görürsem soylicem dedi görmedi bende gördüğümde bacak arası boştu çok hareket liydi diyor çok yaramaz olucakikili test istemiyorum dedim ense kalınlığına buruna bakti iyi dedi sorun yok dedi 1 ay sonra cinisyet netleşir dedi tabı ben okadar beklemeyip 2 hafta sonra başka doktora gidebilirim

Hayırlı olsun direk pipi gördü dimi bende yeni çıktım görmedi birşey ama demedi net ben başka doktora gidicem sonra

Kızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum

Kızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
korkma iğneni ol ve yat dinlen. benim kanamam olmuştu iğnemi oldum dinlendim önce kahve lekeye döndü şimdi düzeldi. içini de ferah tut. daha dün kağan kocatepe videosunda izledim market alışveriş poşeti taşımakla öyle düşük olmaz diyordu.

Canım ben de ayın 12sinde baya büyük bir kanama geçirdim. 2 hafta yattım. 4 kat merdiven elimde iki 6lı soda şişesi. Eve geldim bir saat sonra su gibi gelen kırmızı renginde kanama. Düşük önleyici olarak prulton 2 iğne ve günde 3 hap duphaston aldım. 2-3 günde kanamam durdu ama tekrar edebilir kendine dikkat etmelisin dedi. Şu an kesinlikle evi süpürmüyorum. Ağır iş yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…