2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ya kizlar benim de sutum azaldi sanirim sinirleniyor bebis onceden bayagi akardi kiyafetlerime bestlak iciyorum ama baska ne yapmam gerek?

Ben sütümden emin değilim ilk iki ay bir kilodan fazla aldı ama üçüncü ayda kusmalar ,ağlamalar ,emmek istememe başladı ,kilo alımı yavaşladı Kızım başından beri yaklaşık on dakikadan fazla emmiyor nasıl doyuyor bilmiyorum şimdi o beş dakikaya düştü ,süt mü yok ki ac mı acaba diye mama verdim bir iki ölçü birkaç kez içmiştir .O yüzden meme reddi mi değil mi emin değilim ki .
Benim bebek 1 saat emiyor doymuyor ağlıyor sağım yapıyorum süt geliyor neden ememiyor acaba

Ya kizlar benim de sutum azaldi sanirim sinirleniyor bebis onceden bayagi akardi kiyafetlerime bestlak iciyorum ama baska ne yapmam gerek?
E bebekte malt içecekler var 6 al 6 öde var onlardan al canım bide ben ekstra bunu kullanıyorum benim oğlan emmiyor dışardan bı kaç takviye almak zorundayım

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-28-17-01-40-287_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-04-28-17-01-40-287_trendyol.com.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar benim kızım iki gündür gece gündüz ağlıyor ,beş dakika dalıyor hemen uyanıyor susmuyor.Banyo da işe yaramadı 🥹bu arada sürekli aguluyor daha önce bir iki yapıyordu acaba diyorum yeni beceri kazanınca böyıe oluyorlar ondan mı ?Ah kızım hep böyle kalırsa ne yaparım🥲

Benim de incir bayağı artırıyor hem de kabızlık için de iyi oluyor
Kuru incir mi
Kızlar benim kızım iki gündür gece gündüz ağlıyor ,beş dakika dalıyor hemen uyanıyor susmuyor.Banyo da işe yaramadı 🥹bu arada sürekli aguluyor daha önce bir iki yapıyordu acaba diyorum yeni beceri kazanınca böyıe oluyorlar ondan mı ?Ah kızım hep böyle kalırsa ne yaparım🥲
Aguluyorsa belki ondan olabilir csnim 🥹 inşallah geçicidir bize de akıl sağlığı lazım çünkü 😆

Kuru incir mi

Aguluyorsa belki ondan olabilir csnim 🥹 inşallah geçicidir bize de akıl sağlığı lazım çünkü 😆
Ah inşallah öyledir ne gece ne gündüz uyumuyor ağlıyor ,sakin bir çocuğum vardı diye seviniyordum ya oğlumdan sonra .Canım çıkıyor ya ,akıl sağlığı önemli bu durumda inşallah koruruz 🥲

Yok canim alip deneyecegim cok sagol
Canim malt icecegi de cok ise yariyor, ben gunde 2 ye dusurdum mamayi, normalde her beslenme sonrasi doymayip istiyordu. İsrarla tavsiye ediyorum, ben alkolsuz bira iciyorum sevdigim bir markanin alkolsuzunu buldum ama malt icecegi olarak da satiliyormus.

Kaç haftalik atak haftasimi acaba

Back
X