- Konu Sahibi elektroforez
- #36.381
Ya kizlar benim de sutum azaldi sanirim sinirleniyor bebis onceden bayagi akardi kiyafetlerime bestlak iciyorum ama baska ne yapmam gerek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebek 1 saat emiyor doymuyor ağlıyor sağım yapıyorum süt geliyor neden ememiyor acabaBen sütümden emin değilim ilk iki ay bir kilodan fazla aldı ama üçüncü ayda kusmalar ,ağlamalar ,emmek istememe başladı ,kilo alımı yavaşladı Kızım başından beri yaklaşık on dakikadan fazla emmiyor nasıl doyuyor bilmiyorum şimdi o beş dakikaya düştü ,süt mü yok ki ac mı acaba diye mama verdim bir iki ölçü birkaç kez içmiştir .O yüzden meme reddi mi değil mi emin değilim ki .
Günde 3 kere 20 damla bir bardak suya canımKızlar bestlak kullananlar suyunuzamı damlatıyorsunuz bır bardak suya?gunde kac kez ıctınız bırde?
İncir yemeyi denedin mi canım ben incir yediğimde bayağı göğsüm doluyorYa kizlar benim de sutum azaldi sanirim sinirleniyor bebis onceden bayagi akardi kiyafetlerime bestlak iciyorum ama baska ne yapmam gerek?
E bebekte malt içecekler var 6 al 6 öde var onlardan al canım bide ben ekstra bunu kullanıyorum benim oğlan emmiyor dışardan bı kaç takviye almak zorundayımYa kizlar benim de sutum azaldi sanirim sinirleniyor bebis onceden bayagi akardi kiyafetlerime bestlak iciyorum ama baska ne yapmam gerek?
Benim de incir bayağı artırıyor hem de kabızlık için de iyi oluyorİncir yemeyi denedin mi canım ben incir yediğimde bayağı göğsüm doluyor
İnan hiç bilmiyorum canım ,dil bagı yazılmış öyle bir şey olabilir mi ki ?Benim bebek 1 saat emiyor doymuyor ağlıyor sağım yapıyorum süt geliyor neden ememiyor acaba
Yok canim alip deneyecegim cok sagolİncir yemeyi denedin mi canım ben incir yediğimde bayağı göğsüm doluyor
Cok sagol canim benimki de sinirleniyorE bebekte malt içecekler var 6 al 6 öde var onlardan al canım bide ben ekstra bunu kullanıyorum benim oğlan emmiyor dışardan bı kaç takviye almak zorundayım
O nedirİnan hiç bilmiyorum canım ,dil bagı yazılmış öyle bir şey olabilir mi ki ?
Kuru incir miBenim de incir bayağı artırıyor hem de kabızlık için de iyi oluyor
Aguluyorsa belki ondan olabilir csnimKızlar benim kızım iki gündür gece gündüz ağlıyor ,beş dakika dalıyor hemen uyanıyor susmuyor.Banyo da işe yaramadıbu arada sürekli aguluyor daha önce bir iki yapıyordu acaba diyorum yeni beceri kazanınca böyıe oluyorlar ondan mı ?Ah kızım hep böyle kalırsa ne yaparım
![]()
Ah inşallah öyledir ne gece ne gündüz uyumuyor ağlıyor ,sakin bir çocuğum vardı diye seviniyordum ya oğlumdan sonra .Canım çıkıyor ya ,akıl sağlığı önemli bu durumda inşallah koruruzKuru incir mi
Aguluyorsa belki ondan olabilir csniminşallah geçicidir bize de akıl sağlığı lazım çünkü
![]()
Dilin altında ufak bir damar gibi bir şey oluyor sanırım ben de bilmiyorum ama emmeyi engelliyormuş bazenO nedir
Cuma günü kontrolümüz var sorucam teşekkür ederimDilin altında ufak bir damar gibi bir şey oluyor sanırım ben de bilmiyorum ama emmeyi engelliyormuş bazen
Evet. Duzgun kavrayip ememiyor cunku, sutle birlikte gaz da yutuyor. İslem kolaymis, haftaya yaptiracagiz, insallah duzelirCanim benimkinde de dik bagi var ondan mi gaz oluyormus?
Canim malt icecegi de cok ise yariyor, ben gunde 2 ye dusurdum mamayi, normalde her beslenme sonrasi doymayip istiyordu. İsrarla tavsiye ediyorum, ben alkolsuz bira iciyorum sevdigim bir markanin alkolsuzunu buldum ama malt icecegi olarak da satiliyormus.Yok canim alip deneyecegim cok sagol
Emiyormu hiç emmiyormu canımCok sagol canim benimki de sinirleniyor
Kaç haftalik atak haftasimi acabaKızlar benim kızım iki gündür gece gündüz ağlıyor ,beş dakika dalıyor hemen uyanıyor susmuyor.Banyo da işe yaramadıbu arada sürekli aguluyor daha önce bir iki yapıyordu acaba diyorum yeni beceri kazanınca böyıe oluyorlar ondan mı ?Ah kızım hep böyle kalırsa ne yaparım
![]()