2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Benimde bu ara akintim cogaldii gunde 2/3 kez degistiriyorumm ic camasirimi

Benim de var. Doktora sordum kokusuz ise sorun değil dedi benim genelde şeffaf ya da kremrengi. Mecbur kokladım koku yok.
Hepimiz aynı haftalardayiz sanırım normal bişey bu kokusuz beyaz ama çok iç çamaşırı degistirtiyor

12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Ben erken başladım kilo verdiğim için elenetal 2 verdi. Daha doğrusu 3/4 tane verdi liste olarak ama ben bunu öneririm. Piyasada bulmak zor bulamazsan diğerlerini al dedi.

Herkese regenesis max vermiş doktoru çok iyi ben de onu kullanayım o zaman.
Gyno ferro sanol diye bir demir hapı canım. Demir regenesis maxta da vardır büyük ihtimal
Arkadaşlar bu multivitaminler özel. Kutusu 100 TL falan içimizde bütçesi olamayıp alamayan arkadaşlar varsa sağlık ocakları decavit diye hamile multivitaminini ücretsiz veriyor bu vesile ile söyleyeyim

Kızlar bu ense kalınlığı 11-14 haftalar arasında sınırı 3 mm yoksa 2,5 mu?
Salı günü yaptırdım canım ikili testi, doktor sınırın 2.5 olduğunu söyledi 3 e kadar normal kabul ediliyor ama 2.5 tan sonrası için fetal dna ya da amniyosentez gibi işlemlere yönlendiriyoruz demişti. Sanırım doktordan doktora göre değişiyor, o aralığı kendine göre riskli ya da risksiz olarak görmesi.

doktordan geldim çok şükür ikili testte bir sıkıntı çıkmadı demir dvitamini birde multivitamin verdi onlara başlıcam.. doktorum cinsiyeti erkek söyledi ikili taramadaki doktor %70 demişti artık kesinleşti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Tebrik ederim canim! Sana da sorayim herkese sordugum soruyu

sen ne hissetmistin? Canin neler cekiyordu? Yuzun nasildi sivilceli veya temiz parlak mi?
Benim ki bir ay sonra belli olcak ondan soruyorum

Tebrik ederim canım gözünüz aydın.

Kızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.

Tebrik ederim canim! Sana da sorayim herkese sordugum soruyu

sen ne hissetmistin? Canin neler cekiyordu? Yuzun nasildi sivilceli veya temiz parlak mi?
Benim ki bir ay sonra belli olcak ondan soruyorum
Ben aslında birşey hissetmedim yani benim kuzenlerim falan hep kız bebekleri oldu o yüzden benimde kızım olur diye düşünüyordum

Canım hiç tatlı istemedi mide bulantısı halsizlik oldu hep
Yüzüm sivilce oldu bide lekeler çıkmaya başladı sanki hiç yıkamamışım gibi

Hayırlısı olsun inşallah senin içinde gönlünden geçen olur inşallah

Yarın hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah

Biran önce gönlün rahatlasın ne diyeyim. Belirsizlik en sıkıntı veren şey bu süreçte

Enfeksiyon bölümüne gittim. Yine bir sürü kan, idrar ve covid testi istedi. Covidde de yükselebiliyormuş CRP. Halbuki Mart başında atlatmıştık biz. 1 ay arayla bile olabiliyor dedi. Yarına tüm sonuçlar çıkar bakalım hayırlısı. Yarın fetal dna için de kan vereceğim. Kollarım delik deşik oldu vallahi

Al benden de o kadar yaa sayikliyorum aglayarak uyaniyorum ama bunlar bende normalde de var yani ben hep sayiklarim ve hep aglayarak uyanirim.ama sanki hamile oldum olali daha cok ruya goruyorum
Canım bende abdest alıp yatmaya başladım uyumadanda elimi karnımın üzerine koyup biraz okuyorum faydasını gördüm tavsiye ederim
Sordum ultrasona göre dedi burda bi doktora daha aradım sordum ultrasona göre dedi kafam karıştı iyice inşallah perinatalojiye gittiğimde sata göre geç kalmışsın falan demezler ne düşünürsem başıma gelir benim zaten Benim adet tarihimi de değiştirdi doktorum öğrendiğimden beri düzenli bi şekilde büyüyor çok şükür ama pko olduğu için geç döllenme görünüyor inşallah kötü bişey olmaz
Bence yarın için ferahlayacak canım gerek görülmeyecek kadar küçükse değer doktorundan duyacakların içini rahatlatacaktır

insallah guzel sonuclar alirsin ve tum sıkıntıların gecer gider.

Canım bence yarın perinatologtan sonra çok rahat bi nefes alacaksın değerlerin düşük ve artış eğiliminde değil cidden. Hiçbir sorun yok bence Allahın izniyle dualarımız seninle

İnşallah yarın artık için ferahlayacak canım sonuçta hastalıktan söz edilemez denmesi de iyi bir şey yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…