- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.121
Amin teşekkür ederim canımB beyazpapatya35 bebeğinizin sağlıklı olmasına çook sevindim. Darısı bizlerin de başına inşallah
Hayırlı sağlıklı erkek evlat olsunGözünüz aydın.
hzlsel canım maşallah çok güzel haberler
Aynı durumdan müzdaribim. sık sık iç çamarışını değiştiriyorum, gün içinde sürekli iç çamaşırına havlu kağıt, peçete koyuyorum her WC de değiştiriyorum. Bazen su gibi akıntım oluyor umarım normal bir durumdur
Benimde bu ara akintim cogaldii gunde 2/3 kez degistiriyorumm ic camasirimi
Hepimiz aynı haftalardayiz sanırım normal bişey buBenim de var. Doktora sordum kokusuz ise sorun değil dedi benim genelde şeffaf ya da kremrengi.Mecbur kokladım koku yok.
Ben erken başladım kilo verdiğim için elenetal 2 verdi. Daha doğrusu 3/4 tane verdi liste olarak ama ben bunu öneririm. Piyasada bulmak zor bulamazsan diğerlerini al dedi.12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Arkadaşlar bu multivitaminler özel. Kutusu 100 TL falan içimizde bütçesi olamayıp alamayan arkadaşlar varsa sağlık ocakları decavit diye hamile multivitaminini ücretsiz veriyorHerkese regenesis max vermiş doktoru çok iyiben de onu kullanayım o zaman.
Gyno ferro sanol diye bir demir hapı canım. Demir regenesis maxta da vardır büyük ihtimal
sen ne hissetmistin? Canin neler cekiyordu? Yuzun nasildi sivilceli veya temiz parlak mi?Kızlarrrr fetal DNA sonucu geldi çok şükür sağlıklıcinsiyeti de erkek
Salı günü yaptırdım canım ikili testi, doktor sınırın 2.5 olduğunu söyledi 3 e kadar normal kabul ediliyor ama 2.5 tan sonrası için fetal dna ya da amniyosentez gibi işlemlere yönlendiriyoruz demişti. Sanırım doktordan doktora göre değişiyor, o aralığı kendine göre riskli ya da risksiz olarak görmesi.Kızlar bu ense kalınlığı 11-14 haftalar arasında sınırı 3 mm yoksa 2,5 mu?
Tebrik ederim canim! Sana da sorayim herkese sordugum soruyudoktordan geldim çok şükür ikili testte bir sıkıntı çıkmadı demir dvitamini birde multivitamin verdi onlara başlıcam.. doktorum cinsiyeti erkek söyledi ikili taramadaki doktor %70 demiştiartık kesinleşti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Tebrik ederim canım gözünüz aydın.doktordan geldim çok şükür ikili testte bir sıkıntı çıkmadı demir dvitamini birde multivitamin verdi onlara başlıcam.. doktorum cinsiyeti erkek söyledi ikili taramadaki doktor %70 demiştiartık kesinleşti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Canım erkek hissettim hep, canım meyve ve yoğurt çekti sadece cildim lekelisen ne hissetmistin? Canin neler cekiyordu? Yuzun nasildi sivilceli veya temiz parlak mi?
Benim ki bir ay sonra belli olcak ondan soruyorum
Benim hala devam ediyor erken uyanmalarımAynı durum bende de var. Ben sürekli dinlenmeme ve gece gerçekten çok derin uyumama yoruyordum. Heralde yeterince uykumu aldım ondan erken kalkıyorum diye ama yok ya sürekli sabahın köründe uyanıyorum
Ben aslında birşey hissetmedim yani benim kuzenlerim falan hep kız bebekleri oldu o yüzden benimde kızım olur diye düşünüyordumTebrik ederim canim! Sana da sorayim herkese sordugum soruyu
sen ne hissetmistin? Canin neler cekiyordu? Yuzun nasildi sivilceli veya temiz parlak mi?
Benim ki bir ay sonra belli olcak ondan soruyorum
Yarın hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallahKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
Biran önce gönlün rahatlasın ne diyeyim. Belirsizlik en sıkıntı veren şey bu süreçteKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
Benim de 1 hafta geride olma durumum var canım en son gittiğimizde 5 gün geri çıkmıştı yarın gittiğimde yine geriyse adet tarihimi güncelleyecek ve önemli olan ultrasonun gösterdiği tarih ona göre yaptırmak lazım
Canım bende abdest alıp yatmaya başladım uyumadanda elimi karnımın üzerine koyup biraz okuyorum faydasını gördüm tavsiye ederimAl benden de o kadar yaa sayikliyorum aglayarak uyaniyorum ama bunlar bende normalde de var yani ben hep sayiklarim ve hep aglayarak uyanirim.ama sanki hamile oldum olali daha cok ruya goruyorum
Sordum ultrasona göre dedi burda bi doktora daha aradım sordum ultrasona göre dedi kafam karıştı iyice inşallah perinatalojiye gittiğimde sata göre geç kalmışsın falan demezler ne düşünürsem başıma gelir benim zatenKızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.
Bence yarın için ferahlayacak canım gerek görülmeyecek kadar küçükse değer doktorundan duyacakların içini rahatlatacaktırKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
insallah guzel sonuclar alirsin ve tum sıkıntıların gecer gider.Kızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
Canım bence yarın perinatologtan sonra çok rahat bi nefes alacaksın değerlerin düşük ve artış eğiliminde değil cidden. Hiçbir sorun yok bence Allahın izniyle dualarımız seninleKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
İnşallah yarın artık için ferahlayacak canım sonuçta hastalıktan söz edilemez denmesi de iyi bir şey yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?