- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
Benim bı arkadaşım da vardı iğne vuruldular mi bilmiyorum ilk çocuğu kimyasal oldu 1 ay sonra yeniden hamile kaldı çok sağlıklı bı oglusu varMerhaba arkadaşlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı grupta . 28.hafta da ve doğumdan hemen sonra iğne vurulanlar var bazısı da sadece doğumda vurulmuş. Bilgisi olan var mı
MaşallahBenim bı arkadaşım da vardı iğne vuruldular mi bilmiyorum ilk çocuğu kimyasal oldu 1 ay sonra yeniden hamile kaldı çok sağlıklı bı oglusu var
Ay ben doktor yüzünden hiçbir şey anlayamadım ki o gördüğümüz şey kese değil miGörünür canım dün 4+5 dim göründü kese.
Canim annemle benim kan grubumuz farklı annem sadece doğumdan hemen sonra vurulmuşMerhaba arkadaşlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı grupta . 28.hafta da ve doğumdan hemen sonra iğne vurulanlar var bazısı da sadece doğumda vurulmuş. Bilgisi olan var mı
4+3 te görmüstum ilk keseyi tam net gozukmesede bazen gozukebiliyor haftaya net görürsünKızlar Günaydın, bugün 5+1deyim pazar günü haftaici işten izin alamadığım için hiç tanımadığım saçma sapan bir doktora gitmek zorunda kaldım. 4+6 iken karından baktı ama beni hiç bilgilendirmedi gördüğüm şey kese mi 4+6da karından kese görünür mü hiç emin değilim doktor da yabancıydi hiçbir şey anlayamadım...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ya içim ferahladı. O kadar yolunu gözledim şimdi mızıklamam doğru değilCanım içini ferah tut hiç korkma. Vajinal ultrason normale göre daha kısa sürüyor ve çok net gözüküyor her şey. Bende kiloluyum dün göbüş yağından göremedi mesela keseyi. Hocam dedim yağdan göremezsinizVajinal baktı hemen gördü keseyi. Bebeği bende göremedim henüz 2 hafta sonra nasipse. Dış gebelik gibi faktörler hep bi ihtimal. Öncelikle kendi sağlığını düşünmelisin. Allahın izniyle güzel haberler alıp döneceksin. Daha en baştan kendini negatife şartlama.
Benim eşim ile kan uyuşmazlığımız var demek ki duruma göre değişiyorCanim annemle benim kan grubumuz farklı annem sadece doğumdan hemen sonra vurulmuş
Evet bizim var ilk gebelikte doğuma kadar indirekt combs testi ile uyuşmazlık bakıldı doğuma kadar iğneye gerek kalmadı. Doğum sonrası oğlumun kan grubu pozitif olduğu için hemen igne yapıldı bir sorun olmuyor korkmaMerhaba arkadaşlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı grupta . 28.hafta da ve doğumdan hemen sonra iğne vurulanlar var bazısı da sadece doğumda vurulmuş. Bilgisi olan var mı
Eş ile oluyor ama Mesela bebeğin de pozitif olursa ikinci gebeliği korumak için iğne yapılıyor zaten canım bizde de öyle oldu.Benim eşim ile kan uyuşmazlığımız var demek ki duruma göre değişiyor
Dış gebelik bir anda çok fazla yükselip bir anda düşebiliyor bildiğim kadarıyla. O yüzden bence 2 gün sonra testi tekrar et ve sonuca göre doktora gitti. Malum dış gebelikte tüpler risk altında.
İnşaallah her şey sağlıkla ilerler
AhhhCanım 2 kat olacak diye bir şey yok. İstenen o ama en az %60 artmalı deniyor. Benimde 2 katı olmadı daha azdı. Ama dün keseyi ve yolk saçını gördük çok şükür. Sen en son tahlil verdiğin hastanede aynı saatte bir kez daha kan ver bence.
En son kan değerin kaçtı? Benim dün 4+0 di değerim 97 idi.. daha çok var sanırım kese içinGörünür canım dün 4+5 dim göründü kese.
Amin canım çokça amin. Yaradan'a emanet evlatlarımız yüzümüz gülsün hepimizin inşallah.Ahhhmesajınız içimi aydınlattı. Sağlıkla kucağınıza alacağınız günler de gelsin inşallah. birdaha gidip kan bereceğim yarın. İnşallah artar değer inşallah ben de bebeğimi görüp kalp atışını duyacağım günleri görebilirim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dün 4.740'dı. En az 1500 olmalı vajinadan kese görünmesi için. Biraz daha sabret canım.En son kan değerin kaçtı? Benim dün 4+0 di değerim 97 idi.. daha çok var sanırım kese için
Canım sen şimdi kaç haftalıksın kaç hafta kaç gün4+3 te görmüstum ilk keseyi tam net gozukmesede bazen gozukebiliyor haftaya net görürsün
Çok teşekkür ederim hiç bir bilgim yoktu şimdi olduEş ile oluyor ama Mesela bebeğin de pozitif olursa ikinci gebeliği korumak için iğne yapılıyor zaten canım bizde de öyle oldu.
Kısaca ilk gebeliğinde kanama olmuyorsa ve indirekt combs testin negatif ise iğneye doğuma kadar gerek kalmıyor genelde
İnşallah tatlım inşallahAmin canım çokça amin. Yaradan'a emanet evlatlarımız yüzümüz gülsün hepimizin inşallah.
Zaten haftaya gitmeyi düşünüyorum da acaba benim ki geç dollenmemi oldu ki.. bat günü 97 çıktıDün 4.740'dı. En az 1500 olmalı vajinadan kese görünmesi için. Biraz daha sabret canım.
Sanki öyle gibi. Sağlıklı artsın canım inşallah.Zaten haftaya gitmeyi düşünüyorum da acaba benim ki geç dollenmemi oldu ki.. bat günü 97 çıktı
Aminn inşallah hepimizinki sağlıklı ilerlerSanki öyle gibi. Sağlıklı artsın canım inşallah.