- 19 Temmuz 2022
- 186
- 508
- 39
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.021
Biz aksilik olmazsa haftaya açacağız sezonu. Daha ileri bir tarihe alma şansımız yok, belirli bir zaman için geçerli bir tatil durumumuz var. Zaten benim güzel yavrum her şeye ağlıyor. Mona Lisa kılıklı bir an gülerken bir an gözyaşlarına boğuluyor. Denize de bakalım nasıl bir abartılı tepki verecek göreceğizKızlar çok sıcak artık buralar Deniz sezonu nezaman açacaksınız ? Bebişler üşür mü
Gündüz surekli miziklama va ağlama hali bizde de var ay bu da 6. Ay atağı mi ki. Sürekli benle oynayın beni gezdirin benle konuşun modu varYaşıyorum ben tam düzeldi dedik yok valla zırp pırt uyanıyo, gündüz sürekli mızıldıyor.
nasil olcuyorlar ki acaba ? benim de kizimda tembel goz var galina supheleniyorumKızlar dün kızım göz muanesi oldu 2.5 astigmat çıktı çok üzüldüm 8ayi bitince yine muayenesi olacak yine düşmezse aynı olcude kalirsa gözlük kullanmaya basliycaz dedi eşimle ikimizde ne yapicamızı şaşırdık çok uzgunüm kızlar
hastaneye gittik normal muayenesini oldu iste saga sola bakiyormu kayma varmi goz tembelligi var mi diye yok desi sonra bi damla damlattı yarim saat oylatin tekrar gelin dedi o damla göz mercegini buyuttü sonra bi fotograf makineai gibi bi cihaza 1 metre yakin kucagimda tuttum o cihazda da ses ve isiklar var bebegin adikkatini ceksin diye öyle bakildi basit biseydinasil olcuyorlar ki acaba ? benim de kizimda tembel goz var galina supheleniyorum
anladim, ozaman ben de randevu alayim da, kizimi bi gotureyimhastaneye gittik normal muayenesini oldu iste saga sola bakiyormu kayma varmi goz tembelligi var mi diye yok desi sonra bi damla damlattı yarim saat oylatin tekrar gelin dedi o damla göz mercegini buyuttü sonra bi fotograf makineai gibi bi cihaza 1 metre yakin kucagimda tuttum o cihazda da ses ve isiklar var bebegin adikkatini ceksin diye öyle bakildi basit biseydi
Götür gotur canım eger varsa ilerlemesinanladim, ozaman ben de randevu alayim da, kizimi bi gotureyim
Bizim 3 aylikken yapilmsti bidaha gitmedik gitmek mi lazim acabaKızlar dün kızım göz muanesi oldu 2.5 astigmat çıktı çok üzüldüm 8ayi bitince yine muayenesi olacak yine düşmezse aynı olcude kalirsa gözlük kullanmaya basliycaz dedi eşimle ikimizde ne yapicamızı şaşırdık çok uzgunüm kızlar
Biz ilk defa goturdük 3ile 6 ay arasi goturmemizi soylemislerdi 3 aylikken oldumu diye sordu olmadı dedik hic bilmiyorum bisey olsaydı cagirirdı herhalde tekrar siziBizim 3 aylikken yapilmsti bidaha gitmedik gitmek mi lazim acaba
Annen bakacaksa şanslısın bence en azından ananesiyle bi akrabasiyla bağ kuracak çocuğunBende ücretsiz izin bitince baslicam ve özel sektör sartlari daha acımasız nasil olacak şimdiden düşünüyorum annem gelip bakacak yüksek ihtimalle ama bebegim benden koparmi bana karsi tavri degisirmi tuhaf düşünceler icindeyim
Yani inşallah kuzum bi aksilik.olmazsaAnnen bakacaksa şanslısın bence en azından ananesiyle bi akrabasiyla bağ kuracak çocuğun
Sütünün yetmediğini nasıl anladın? Kilo alımı mı az ?Merhabalar hanımlar bebeğim 6 aylık oldu sanırım artık memem yetersiz geliyor mama vermem gerek ama hangisi en iyisi kullanıp memnun kaldınız sindirimi kolay sizler hangi mama markalarını kullanıyorsunuz birde bende günde bir veya iki defa vericem emzirme aralarını açıp sütümün fazlalaşması için
Bizimkinin ne bi şişlik ne bi kabarma var ama deliriyor kaşıntıdan, saldırıyor resmen etrafa ağzına ne bulduysa sokuyor yinede geçmiyor kaşıntısıBizden başka diş sıkıntisi çeken yok galiba oh ne güzelbizim ikinciside patladi evde savaş var sankii
Buraya kadar gelmiş ek gıdaya başla mamaya gerek olduğunu düşündüren ne seni. Kilo alımı az mı?Merhabalar hanımlar bebeğim 6 aylık oldu sanırım artık memem yetersiz geliyor mama vermem gerek ama hangisi en iyisi kullanıp memnun kaldınız sindirimi kolay sizler hangi mama markalarını kullanıyorsunuz birde bende günde bir veya iki defa vericem emzirme aralarını açıp sütümün fazlalaşması için
Malesef emmiyor makineyle sağlıyıp vermek istedim 30cc falan çıktı oda yeterli gelmediği için uykuda yok ek gıda vermeye başlasan bile ana öğünü ya annesi sütü ya devam sütü olucak oyüzden marka öğrenmek istedim daha az sıkıntıllı olanı kullanalımSütünün yetmediğini nasıl anladın? Kilo alımı mı az ?