- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.781
2. Çocukta çocuk hasta olmadığı sürece doktorun olmuyorDoktorun ne dedi kuzum ek Gıda için
Bize 5. Ay biter bitmez başlayalım dedi 400 gram almıştı 10 15 gün tadım yaptık klasik önce 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı sonra yemek kaşığı sebze meyve yoğurt tattırdım doktorum sonra irmik filan verebilirsin dedi
şuan 6 ay bitti sabah meyve+yoğurt öğlen sebze+yoğurt akşamda bebek irmik,yulaf yada buğday un ile mama yapıyorum gece uzun uyusun diye yediği kadar yediriyorum ölçülü vermiyorum yedikten sonrada emmek istiyor zaten emzirmek işkenceydi ayakta sallaya sallaya emziriyorudum ek gıdaya geçince kesildi bu akışkanlığımızda
Kusması kötü ya bizimkinde kusma yok ama öyle yerinde sayıyor. Gerçi boyu uzadıBenim oglumda cok az kilo almis yine ama hala kusmasi devam ediyor o yuzden normal.diyolar ek gidaya gectik 5.ayda biz o yuzden ama bisey farketmedi henuz sadece tadimlik oldugu icin sanirim
Mamaya kötü bi bakış açım yok aslında 2 3 ay ben de verdım ama yetıyor gibiydi sütüm. Bilemedim biraz daha bekleyim belki başlarım veya gece maması alırımBende öyle yapıyorum aslında ama mızıklamaya başlanınca aynen hep bölünüyor
Yemek de hiç güzel olmuyor
Ek gıdayla şu süreçte kilo alması çok zor canım tadımlarla
Mama kullanabilirsin
Biz mama ağırlıklı artı anne sütü olarak besleniyoruz
Bu mamaya olan bakış açısı beni çok üzüyor
Gece maması da iyi fikir aslında
Hem tok da tutar hem kilo alımı da düzelir
Ben olmadım daha.Kızlar hala hasta olmayan var mı acaba ? 6 ay oldu neredeyse tık yok , ödem ödem oldum