-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.341
Hayır canım normal bizimkide baya zorluyor bizde 5 ay 13 günlük doktor normal dediArkadaşlar biz iki gün sonra beş aylık oluyoruz ve ön alt dişi sanırım patladı elime bişey takılıyor çok erken değil miiii?
Yaa çok duygusalim doğum nasıl olacak derken dişi çıkıyor zaman çok hızlıHayır canım normal bizimkide baya zorluyor bizde 5 ay 13 günlük doktor normal dedi
Benimde öyleydi dün bişey yoktu bugün dişi gördüm. Hatta demiri kullanmayi bırakmıştım ondan oldu diye geri deneyeceğim tekrarKızlar bebeğim 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli ağlıyor uyumuyor huzursuz. 5 ay 7 günlük. Diş olabilir mi? Damaklarında da bi şey yok ama. Vallahi ben oturup ağlayacağım artık dayanamıyorum bu haline çok ağlıyor yıpranıyor gözleri kıpkırmızı uykusuz huzursuz((
https://www.hepsiburada.com/og-natu...ANADOLUDAN+YÖRESEL&url_src=and-product-detailKızlar biz kendimiz tarhana yapıyoruz ama salçalı oluyor bende bebiş için salçasız tarhana bakıyorum ama doğal nerden bulabilirim var mı alan
Off aynı arkadaşım. Gerçekten bugün en zor gecemizdi diyebilirim. Meme emmedi saatlerce ağladı, huysuzlandı. En son hadi çıkarıp biraz sakinleştirelim dedik, arabayla gezmeyi seviyor diye... Mıça mıça gittik toplaya toplaya döndükKızlar bebeğim 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli ağlıyor uyumuyor huzursuz. 5 ay 7 günlük. Diş olabilir mi? Damaklarında da bi şey yok ama. Vallahi ben oturup ağlayacağım artık dayanamıyorum bu haline çok ağlıyor yıpranıyor gözleri kıpkırmızı uykusuz huzursuz
Biz de yakın zamanda atlattık hastalık. Burnunu temizleyin bolca. Bir de Mustela göğüs balsamı kullanmıştım ben. Hırıltısı oldukça göğsüne sürdüm. Rahatlatmıştı.Kızlar 2 gün önce şurup vere doktor geniz akıntısı var ciğerler temiz dedi. Ama pek işe yaramadı balgam var gibi az biraz . gece artıyor öksürük hırıltı oluyor. Yavrum uyanıyor öksürürken…. Var mı bi öneriniz
Ocean verdi doktorumuz canımFerrum mu kullanıyorsun canım
Ben de dişten emin oldum artık. Sünnet olmuştu cuma günü ama onla ilgili bir durum kesinlikle değil doktorunu aradım, başka doktora götürdüm. Çok zor geçiyor kucakta dolansam bile sürekli bir ağlama hali. Geceleri sık sık uyanma. Ben bunlarla uğraşırken sağdan soldan gelen asla talep etmediğim tavsiyeler ve çocuk benim boynuma sarılıp kafasını kaldırmadan ağlarken babası dısındakilerin ver bana ben uyuturum demesi yok mu, cinnet geçiriyorum.Benimde öyleydi dün bişey yoktu bugün dişi gördüm. Hatta demiri kullanmayi bırakmıştım ondan oldu diye geri deneyeceğim tekrar
Aynen ben de arabada uyur dedim, 3 dk uyudu 20 dk ağladı:/Off aynı arkadaşım. Gerçekten bugün en zor gecemizdi diyebilirim. Meme emmedi saatlerce ağladı, huysuzlandı. En son hadi çıkarıp biraz sakinleştirelim dedik, arabayla gezmeyi seviyor diye... Mıça mıça gittik toplaya toplaya döndükSaat 20 den 1 e kadar uyumadı. Tü-ken-dimmm
E bebekden bebek tarhanası aldım çok sevdi öneririm. Hem 3 tane alırsan biri bedavaya geliyor.Kızlar biz kendimiz tarhana yapıyoruz ama salçalı oluyor bende bebiş için salçasız tarhana bakıyorum ama doğal nerden bulabilirim var mı alan
biz bu belirtilerle hastaneye gittik bronşiolit dedi dr ilaç başladık 5. gün yeni yeni toparlıyoruz bi sr a görünün istersenizKızlar 2 gün önce şurup vere doktor geniz akıntısı var ciğerler temiz dedi. Ama pek işe yaramadı balgam var gibi az biraz . gece artıyor öksürük hırıltı oluyor. Yavrum uyanıyor öksürürken…. Var mı bi öneriniz
Bugün tekrar gideceğiz canım sadede geniz akıntısı var diye şurup vermişti ama öksürük arttıbiz bu belirtilerle hastaneye gittik bronşiolit dedi dr ilaç başladık 5. gün yeni yeni toparlıyoruz bi sr a görünün isterseniz
inşallah hafif bişeydir bebeklerin hasta olması çok kötüBugün tekrar gideceğiz canım sadede geniz akıntısı var diye şurup vermişti ama öksürük
BendenKızlar biz kendimiz tarhana yapıyoruz ama salçalı oluyor bende bebiş için salçasız tarhana bakıyorum ama doğal nerden bulabilirim var mı alan
Makarna lütfen den bebek tarhanası aldım canım benKızlar biz kendimiz tarhana yapıyoruz ama salçalı oluyor bende bebiş için salçasız tarhana bakıyorum ama doğal nerden bulabilirim var mı alan
Geçmiş olsun. Benim oğlum da öyle bende de var. Düz yatırmayın ya yastıkla ya da anakucağında yatsın. Arada yüz üstü dizime koyup gaz çıkarır gibi masaj yapıp vuruyorum balgam söktürüyor. Burnu tıkanırsa serum damlatın. Emiyorsa iyi geliyor süt içmek.Kızlar 2 gün önce şurup vere doktor geniz akıntısı var ciğerler temiz dedi. Ama pek işe yaramadı balgam var gibi az biraz . gece artıyor öksürük hırıltı oluyor. Yavrum uyanıyor öksürürken…. Var mı bi öneriniz