• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bebeği ağzı açık uyuyan var mı
😂😂😂😂😂😂

Eklentiler

• 16742306982766400246701829016431.jpg
    16742306982766400246701829016431.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 78
Oğluma uyku yaptı tam tersi hafif çıktı ateş artmadı şükür.
Eve geldiğinde bizimki de baya uyudu akşama kadar sonra hiç uyumadı, gündüz de o kadar uyumadı bugün bittim valla kucağıma alacak hal kalmadı
Hayatim bize rota virus koymuslar ikinci aydan daha once. Bakalim sali gunu konusacagiz doktorla
Biz de yaptiricaz rota aşısını 3.ay için gün verdi sağlık ocağı ne kadar değişiyor sistemler
Bebeği ağzı açık uyuyan var mı
😂😂😂😂😂😂
Benimki yapiyo arada😂😂

Günaydın kizlar, ben de 17.haftayi bitirdim. 3. Ve sürpriz gebelik olunca üstüne bir de toxoplazma pozitif çıkınca ,bir de bulantılar derken bu haftalara kadar zor bir surecti.
Şimdi günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum toxo için,doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.
Geçen hafta cinsiyetiniz belli oldu, kız 🥰
Sat 5 martti,beni de ekler misiniz listeye Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars
Toksoplazma kaç çıkmıştı sizin

Bu kızın dertleri bitmiyor , yeşil akıntı gelmeye başladı benden enfeksiyon yazıyor internette aynı durumu yaşayan var mı ?

kızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz

kızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
Giriyor tabiki canım ben hiç dert etmiyorum yapacak bisey yok ona. Hatta az önce banyo yaptirdim ellerine gelen suyu sapır supur çekmeye başladı 🤭 büyük kızımda yutardi maşallah bir sorun olmadı hiç

Girmiyor bildiğin emiyor 😂😂 yapacak bir şey yok olur o kadar 😂

Back