• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet kızımın da kulakları pul pul yüzü de çok kuru. Doktor kontrolümüze de daha var. Kendi nemlrndiricisini sürsem yağ dengesini bozmaktan korkuyorum

Ne oluyor da biri azalıyor çok enteresan. Şükür seninki düzelmiş darısı bana inşallah

Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğim

Keyfi değil canım yüzü çok kuru ondan sordum

Almıyorum, evde boza tahin helva falan tüketiyordum. Sağarak arttırmaya çalışacağım artık
Çok düzelmedi ama eskisinden daha iyi valla bende anlamadım bir anda neden azaldı bebiş de emiyordu aslında 🤷‍♀️

4 parmağın memenın altında olsun, işaret parmağın tam o kahverengi bölgenın başladıgı yere gelecek. Baş parmağın da üstten kahve bolgenın basladıgı yere gelecek. Sonra öne doğru, sanki süt sağacakmış gibi sıkacaksın. O ara memeyi tutan alt parmaklarınla bebeğın çene kısmını aşağı, aynı anda baş parmağınla da üst dudağını kaldırınca hop ağzına ittireceksin 🤣 zaten ucuna süt geleceği için bebek hemen emmeye başlayacak. Aslında çok kolay. böyle anlatması, kafada canlandırması zor olsa da. Bir kaç denemeye anlarsın ne anlatmaya çalıştıgımı.
Bu aradaa öne doğru sıkacaksın derken böyle büzüştürerek öne doğru çıkartacaksın yanı memeyı ve çevresini
Melan-kolik5 Melan-kolik5
Aa anladım bize hep baş parmakla memeyi üstten hafif yukarı kaldırın falan diyorlardı benim kahve kısımda büyük olduğu için öyle yapınca bebiş alamıyor. Bunu da deneyeyim dediğin gibi zor görünüyor aynı anda bir sürü şey yapıcam gibi 😂 ama denicem teşekkür ederim 🥰 böylece bebiş de memeyi daha iyi boşaltıp daha iyi doyar

Hayatim bize rota virus koymuslar ikinci aydan daha once. Bakalim sali gunu konusacagiz doktorla
Bizde de var kuzum. Ama 2. Ay aşısı olarak var. Ebe özellikle kreş için önemli dedi rota için.. 2-3-4. aylarda yapılacakmış. Zorunlu değil ama önerilen aşılar arasında. Biz yaptıracağız, göndermeyi düşündüğümüz için. Gerçi başvurduğumuz kreşlerde şimdilik yer yok ama bir gün başlayacak sonuçta 😂

Back