2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben yurtdışındayım, birinci ay aşı yoktu 2. Ay 3 aşı ile başlıyordu aşı takvimi. İlk kez aşı olacak kızım. Bakalım nasıl geçecek iki haftamız var.

Bizde aynı durumdayız normalde pek ağlayan bir bebek değildi. İhtiyaci oldumu ağlardı. Şimdi hep ağlıyor ve gündüzleri az uyuyor

Ben buzdolabina koydugumda sutun suyu ve yagi ayriliyo birbirinden, bu bozulmusmu oluyor ozaman?
Yok dolaba koyunca normal olarak ayrılıyor yağ hafif su ağır ama bozulunca da öyle bir görüntü oluyor dışarda bekleyince bir de tadı acılaşıyor ekşiyor yani bir damla bileğe damlatıp bakın kokusuna tadına

Oğluma uyku yaptı tam tersi hafif çıktı ateş artmadı şükür.

Kızlar normalde bebeğim tek memeyi emip bırakıyor 60ml falan ama biberonla verince 125 ml içiyor daha versek daha içer. Ben anlamıyorum şimdi tek memeyle aç kalıyor o zaman bu çocuk. Sizinkiler kaç ml içiyor 45 günlük bebeğin ihtiyacı kaç mldir?

Bizde 1.ay kontrolunde cektirdik hersey normal dendi boyle degerleri yaziyo ama bukdr olmasi gerek diyen olmadi tedirgin oldum simdi
Canım benimkinde bir şey merkezi oluşmamıştır yazıyor açı değeri 60 olmalıymış işte öyle dedi doktor daha detayını bilmiyorum ama kalça çıkıklığı değil bu kemiklerin tam yerleşmemesi gibi bir şey sanırım

Canım valla içimi rahatlattın anlık sinir boşalmasıyla ağla ağla bi hal olmuştum. 20 güne tekrar gelin dedi doktorumuz 20 gün boyunca çift bez kullanıp bacaklarına çok müdahale etmeyeceğiz bakalım artık inşallah gelir geçer.

Nasıl yani aynı elle memeyi sıkarken nasıl aynı zamanda bebeğin dudağını kaldıracağız?

Allah allah doktorumuza sorcam bende simdi bize usg ceken hekimde.cocuk doktoruda bisey yok dedi cunki

Geceleri uyuyor ama gündüz 6,7 saat uyanık kalıyor toplamda benimki.
Canım oluyor öyle bazen , birkaç gün sonra geçer.
Cidden mi canım bize 1 ay dediler o sebeple. Bebeğim 48 günlük.
Bize de 1,5 aylık yapıldı

Bunlar aynı Ben de düzelsin diye bekliyorum Muhtemelen Bizim de 5 hafta düzeltilmiş yaşa göre

Kızlar benim de kanamam 3/4 gündür yoktu bugün başladı yine nizamdan bitecek bu.birde kızım dün akşamdan beri memeyi vermemle çıngar çıkarıyor bir anda noldu anlamadım
Canım benim de kesilmişti kanamam
Sonra yine başladı bende anlamadım
Meme konusunda benimki sütüm az iken yapıyor onu
Emiyor iki sn sonra basıyor cıngarı
Az geliyor sütüm bende farkediyorum
Ama seninkinin sebebi ne bilemedim canım
Belki gazı vardır o an emmek istemiyor olabilir

Bizde aynı durumdayız normalde pek ağlayan bir bebek değildi. İhtiyaci oldumu ağlardı. Şimdi hep ağlıyor ve gündüzleri az uyuyor
Canım kızlarçok teşekkür ederim hepinize
Demekki dönem dönem oluyor bunlar hepimize
Allahım güç kuvvet versin bize
Oturdum bi güzel ağladım
Ben bakamıyormuyum bu çocuğa diye
Ama içimi boşalttım çok iyi geldi
Bir de biz mama takviyesi de yapıyoruz
Mamayı değiştirmeye karar verdik
Çünkü çok fazla kaka kapıyor ve karnından sürekli sesler geliyor
Acaba o mu huzursuz etti
Hipp kullanıyoduk
Mama kullanan kızlarım sizler ne kullanıyorsunuz?

Geceleri uyuyor ama gündüz 6,7 saat uyanık kalıyor toplamda benimki.

Canım oluyor öyle bazen , birkaç gün sonra geçer.

Bize de 1,5 aylık yapıldı
Canım inşallah geçer
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum
Bir sürü ağladım
Lohusalık biterken depresyonuna gireceğim sanırım

Kızlar bişey soracağım. Benim kızın bezi hep ağır olurdu çok çiş yapardı. 2 gündür hafif okuyor az yapıyor

Ben yurtdışındayım, birinci ay aşı yoktu 2. Ay 3 aşı ile başlıyordu aşı takvimi. İlk kez aşı olacak kızım. Bakalım nasıl geçecek iki haftamız var.
Hayatim bize rota virus koymuslar ikinci aydan daha once. Bakalim sali gunu konusacagiz doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…