2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Annişler. Şimdi buzluktan sütü çıkarıp benmari usulü erittim bizim kız 20cc içti 40cc kaldı. Tekrar ısıtmayın diyorlar. Peteği üstüne koydum kaç saat kalır ve içirmeli miyim ?

Annişler. Şimdi buzluktan sütü çıkarıp benmari usulü erittim bizim kız 20cc içti 40cc kaldı. Tekrar ısıtmayın diyorlar. Peteği üstüne koydum kaç saat kalır ve içirmeli miyim ?
Sütün tipi kokusu tadı değişirse verme bir damla damlat dil ucuyla bak acılaşmışsa verme sütün yağı ve suyu ayrılır mesela bu da bozulduğuna işaret petek üstüne koymakta mantıklı değil süt çabuk bakteri üreten bir ürün odada dursun elinde ısıtırsın olmadı

Bugun çaresizlikten oturdum ağladim artik hastanddeyiz 4gündur ona rağmen yine ağliyo yine huysuz sakinlesmiyo bi gün iyiyse bi gün kötu doktor gaz diyo baska bisey demiyo ben ne yapacagim saşirdim gazdan emmiyoda emdigini kusuyoda mama versem onu yer mi gaz varken yada kusmaz mi acaba

Ay ne bileyim 45 günlük bizim bebe her gün 2-3 kez yapıyordu şimdş yapmayınca bir sıkıntı mı oldu dedim acaba.
Bir de ağzı pamukçuk olmuş sık sık temizliyorum da acaba canı acıyor mudur
Kilo aldığı zamanlar çok sık yapmazmış canım. Pamukçuğu temizlemezseniz daha çok canı yanar düzenli temizleyin. Ve biberon emzik gibi şeylerini günde 2 kere kaynatın

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimde durumlar aynıydı hata hala az da olsa devam ediyor. Kucakta taşımaktan sırtım belim kopuyor sanırım bizim bebişler huzursuz olanlardan umarım büyüdükçe huzurlu mutlu bebekler olurlar sabret gün geçtikçe azalacak.

Canım ben en başından beri 2 saati geçirmiyorum , alarm kuruyorum 2 saat dolunca uyusa bile önce altını değişip sonra emzirip yatırıyorum . Gece de aynı şekilde devam ediyoruz ama ağladığı sıralar al bence , emmek istiyorsa da emzir çünkü şu an sana muhtaç belki sadece sakinleşmek için bile emmek isteyebilir . Rutini bozan bi şey değil o aradaki emzirmeler

Kucaktada durmuyor bi kucak bi ayak ne yapacagimizi sasirdik artik aglamasin diye yeter ki ama yok yine agliyo dünyaninda masajini yapiyorum bütun gun gaz cikartiyoruz yine bitmiyo bu gaz biran önce su aylar bitsede yavrumda rahatlasa mutlu olsa dayanamiyorum

Ben de bugün bir güzel ağlattım genelde az az ağlardı bir güzel ağladı ilk kez gözyaşını gördüm herhalde. Daha önce hatırlamıyorum.
Ah teyzoşuma hiç kıyamam
Benim tarafımda gamze vardır az az. Ama aslanın bayağı belirgin şaşırdım bende
Güüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn

İşte o gün bugün. 100 gün sonra evimizeeee gidiyoruuuuzzzzzz
Çok şükür, gözümüz aydın canım

Yağının ve suyunun ayrışması bozulduğunu göstermez. Yeni sağdıgım süt bile 1 saat dolapta bekliyor bı bakıyorum yağı üste çıkmış, sulu kısım altta. Bu normal bir şey

Kızlar manuel pompa kullanan var mı memnun musunuz ne kadar sürede sağlıyor sütü ve kolay mı ay çok soru sordum kullanan varsa fikrini yazabilir mi
Eğer sütünüzü arttırmak için almak istiyorsanız ve imkanınız varsa direk elektrikli alın. Onun dışında amacınıza uygun kullanırsınız ama biraz yorucu ve elektrikli kadar kuvvetli çekmiyordu benim aldığım. Manuelde genelde wee marka alanlar çok memnun ben ebebek in markasını almıştım yorumları iyiydi ama onda 30 ml süt toplarken elektriklide 70 ml falan çektim ve sütüm artmaya başladı.

Anaa kız benim bebiş 1 aylıkken 4600du 3140 doğdu 1buçuk kilo almış yani kimse bana bebegin kilosu fazla demedi kiz bebegim niye bunu kafana taktin ki ne guzel kilo almıs işte bende dogaldan beri sadece anne sütü veriyorum beslenmeside uyanıkken belli olmuyor sinirlama koymadim nezaman isterse veriyorum geceleri 3-4 saate yine isteyince veriyorum

Üzerini tamamlamak yerine tekrar emmek istediğinde meme versen memelere uyarı gider hem daha fazla süt diye denedin mi bilmiyorum ama

Yağının ve suyunun ayrışması bozulduğunu göstermez. Yeni sağdıgım süt bile 1 saat dolapta bekliyor bı bakıyorum yağı üste çıkmış, sulu kısım altta. Bu normal bir şey
Dışarıda beklerkenden bahsediyoruz hani ısıtılan süt bir daha ısıtılmıyor ya bozulan sütte öyle oluyor daha önce görmemişsin demek ki neyse zaten anlaşılması için bir sürü seçenek var

Üzerini tamamlamak yerine tekrar emmek istediğinde meme versen memelere uyarı gider hem daha fazla süt diye denedin mi bilmiyorum ama
Sinirleniyor emmek istemiyor.küçükken memede uyurdu yorulurdu. şimdi memede 10-15 cc süt kalınca az az geliyor sinirleniyor tutup tutup bırakıyor memeyi.hatta en son emzirmemde uyandı artık çok acıkmış memeyi tutmak bile istemedi direk biberon istedi zorla bi memeyi emzirdim diğerinde çığlık çığlığa direk biberonla doyurdum.benimki aşırı sabırsız hemen doymak istiyor.biberonda bile nefes almadan içiyor boğazına kaçıyor kaç kere.zamanla oturur heralde

Bugün bende de öyle oldu.çocuğu yıkadık çok uykusu geldi biberondan 10 cc içti uyudu.bende uyanırsa diye oda sıcaklığında beklettim sütü.uyanmadı.2 saatte falan su ve yağ kısmı ayrılmıştı içime de sinmedi vermedim kızıma.Petek üstü bence daha çabuk ekşime yapar sürekli sıcağa maruz kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…