- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #37.661
Kız şükretsene AllahımYa benimki de uyanmıyor 5-6 saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız şükretsene AllahımYa benimki de uyanmıyor 5-6 saat
Yaa benim psikoloji bozuldu sarılıktan sonra hala 2 saati yarım saat geçince panik oluyorumKız şükretsene Allahım
Kız neden rahatsız oldun kilodan, mamayla aşırı kilo almak iyi değil ama anne sütü alıyorsa sadece ne kadar alsa sorun değil diyor doktorlar. Benim 2,300 doğdu, şuan 5 kilo ben napimSağlık ocağında tekrar ölçtüler bir de kilosunu 1 kilo 300 gram almış ordaki ölçüme göre biraz fazla almış dedi hemşire. 2780 doğup 2600e düştü doğduğu kilonun yarısını almış resmen bana da biraz fazla geldi ama sadece anne sütü veriyorum ve iki saatten erken emzirmiyorum zaten. Ne yapabilirim acaba kızlar fazla kilo almaması için? En erken 2.5-3 saatte bir emzirip yarım saat mi emmesini sağlasam? Bazen yarım saat ama genelde 40-45 dakika emiyor 50 dakikayı bulup biraz geçtiği de oluyor. Şu an 2 ay 1 haftalığız kilomuz 4600 aslında çok değil ama bu ayki kilo alışı fazla
nerede yaşıyorsunuz acaba biz bulamadık aşıBiz 1. Ayda aşımızı olduk canım
Ankaranerede yaşıyorsunuz acaba biz bulamadık aşı
bende ankaradayım ama bulamadık aşı haber verecekler diye bekliyoruzAnkara
Beni de 1 aylık aşı için aradıklarında aşı yokmuş dedim hemşireye.yoo var dedi randevu verdi yaptırdık biz debende ankaradayım ama bulamadık aşı haber verecekler diye bekliyoruz
Benim de hala kanamam devam ediyor normaldir heraldeKızlar bugün tekrar kanama geldi 1 haftadır belki daha fazla yoktu 40 gün oldu dogum yapalı niye olduki ne guzel rahattim
Hasta oldukları zaman kilo kaybediyorlar oyuzden almaları iyi olur. Tontis bebek iyidirSağlık ocağında tekrar ölçtüler bir de kilosunu 1 kilo 300 gram almış ordaki ölçüme göre biraz fazla almış dedi hemşire. 2780 doğup 2600e düştü doğduğu kilonun yarısını almış resmen bana da biraz fazla geldi ama sadece anne sütü veriyorum ve iki saatten erken emzirmiyorum zaten. Ne yapabilirim acaba kızlar fazla kilo almaması için? En erken 2.5-3 saatte bir emzirip yarım saat mi emmesini sağlasam? Bazen yarım saat ama genelde 40-45 dakika emiyor 50 dakikayı bulup biraz geçtiği de oluyor. Şu an 2 ay 1 haftalığız kilomuz 4600 aslında çok değil ama bu ayki kilo alışı fazla
Ben çemkirme aşamasına geçtim benim çocuğum oyuncak değil diye . Bence almasınlar başka türlü geçmez o psikolojiKızlar ya size bişey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi babasından başka kimseye vermek istemiyorum. Kıyamıyorum nedense oyuncak oluyor gibime geliyor. Kv falan alınca sinir oluyorum bu psikoloji nasıl geçer
Kahramanmaraştayım ben de sorun yaşamadım aşı konusunda.nerede yaşıyorsunuz acaba biz bulamadık aşı
Tutun ama öpmek yasak diyorum benKızlar ya size bişey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi babasından başka kimseye vermek istemiyorum. Kıyamıyorum nedense oyuncak oluyor gibime geliyor. Kv falan alınca sinir oluyorum bu psikoloji nasıl geçer
İstanbul'da Bursa'da Balıkesir de bulamadım ben memleketlerde ilk sorduğum asi var mı oluyorGünaydın kızlar HepatitB aşıların üretimi durdurulmuş Türkiye genelinde bir bilginiz varmı bu konu hakkında
Bende hamileyken aynı senin gibi düşünüyordum hala bile o his var ama aşmak için veriyorum kucaklarına. bırakıp bir yere gitmem ama sevsinler diye veriyorum. düzgün tutamayacaklar diye aklım gidiyor ya da bana uymayan bir hareket yaparlarsa uyarıyorum güzelce.Kızlar ya size bişey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi babasından başka kimseye vermek istemiyorum. Kıyamıyorum nedense oyuncak oluyor gibime geliyor. Kv falan alınca sinir oluyorum bu psikoloji nasıl geçer
İlk gün hafif ateş oldu. 2.gün çok huzursuz ve huysuzdu tam 10 saat hiç oturmadım o da uyuyamadı. Dün azaldı belirtiler bugün çok şükür iyiyiz gerçekten 3 günmüş aşının etkisinin geçmesi.
Maşallah 50 dakika emzirebiliyorsan. Göğüs uçlarında hiç hassasiyet olmadı mı? İlk zamanlar kaç dk emiyordu? Benim bebeğim 1 aylık oldu bugün en fazla yarım saat emiyor o da çok nadir 15-20. Dakikada bırakıyor zaten ben acıdan bayılmış oluyorum, 50 dakika o acıya nasıl dayanırım bilmiyorum.Sağlık ocağında tekrar ölçtüler bir de kilosunu 1 kilo 300 gram almış ordaki ölçüme göre biraz fazla almış dedi hemşire. 2780 doğup 2600e düştü doğduğu kilonun yarısını almış resmen bana da biraz fazla geldi ama sadece anne sütü veriyorum ve iki saatten erken emzirmiyorum zaten. Ne yapabilirim acaba kızlar fazla kilo almaması için? En erken 2.5-3 saatte bir emzirip yarım saat mi emmesini sağlasam? Bazen yarım saat ama genelde 40-45 dakika emiyor 50 dakikayı bulup biraz geçtiği de oluyor. Şu an 2 ay 1 haftalığız kilomuz 4600 aslında çok değil ama bu ayki kilo alışı fazla
Ahahhaha çok şükür geçmiş. İnşallah biz de az sıkıntıyla atlatırızİlk gün hafif ateş oldu. 2.gün çok huzursuz ve huysuzdu tam 10 saat hiç oturmadım o da uyuyamadı. Dün azaldı belirtiler bugün çok şükür iyiyiz gerçekten 3 günmüş aşının etkisinin geçmesi.
2.gün kendimi tokatlamıştım
Emdikten sonra sağıp biberon ver canım, atak haftasındasın tam ondan olabilr.Kızlar dün geceden beri bizim kızın emme süresi kısaldı 9-10 dk emiyor umarım geçicidir. Silikon göğüs ucunu istemiyor ama normali de tam beceremiyoruz en fazla 4 dk emiyor sonra sinirleniyor