2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kız neden rahatsız oldun kilodan, mamayla aşırı kilo almak iyi değil ama anne sütü alıyorsa sadece ne kadar alsa sorun değil diyor doktorlar. Benim 2,300 doğdu, şuan 5 kilo ben napim

Kızlar bugün tekrar kanama geldi 1 haftadır belki daha fazla yoktu 40 gün oldu dogum yapalı niye olduki ne guzel rahattim
Benim de hala kanamam devam ediyor normaldir heralde
Hasta oldukları zaman kilo kaybediyorlar oyuzden almaları iyi olur. Tontis bebek iyidir

Kızlar ya size bişey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi babasından başka kimseye vermek istemiyorum. Kıyamıyorum nedense oyuncak oluyor gibime geliyor. Kv falan alınca sinir oluyorum bu psikoloji nasıl geçer
Ben çemkirme aşamasına geçtim benim çocuğum oyuncak değil diye . Bence almasınlar başka türlü geçmez o psikoloji

Kızlar ya size bişey danışmak istiyorum. Ben bebeğimi babasından başka kimseye vermek istemiyorum. Kıyamıyorum nedense oyuncak oluyor gibime geliyor. Kv falan alınca sinir oluyorum bu psikoloji nasıl geçer
Bende hamileyken aynı senin gibi düşünüyordum hala bile o his var ama aşmak için veriyorum kucaklarına. bırakıp bir yere gitmem ama sevsinler diye veriyorum. düzgün tutamayacaklar diye aklım gidiyor ya da bana uymayan bir hareket yaparlarsa uyarıyorum güzelce.

rinapera kar_bella aşı sonrası güncelleme yapın lütfen.

kar_bella bir sorun yaşadınız mı ilk sen yaptırdın sanırım
İlk gün hafif ateş oldu. 2.gün çok huzursuz ve huysuzdu tam 10 saat hiç oturmadım o da uyuyamadı. Dün azaldı belirtiler bugün çok şükür iyiyiz gerçekten 3 günmüş aşının etkisinin geçmesi.

2.gün kendimi tokatlamıştım

Maşallah 50 dakika emzirebiliyorsan. Göğüs uçlarında hiç hassasiyet olmadı mı? İlk zamanlar kaç dk emiyordu? Benim bebeğim 1 aylık oldu bugün en fazla yarım saat emiyor o da çok nadir 15-20. Dakikada bırakıyor zaten ben acıdan bayılmış oluyorum, 50 dakika o acıya nasıl dayanırım bilmiyorum.
Senin bebeğin daha büyük bir umut zamanla o acı geçiyor dersin diye bekliyorum ya da senin göğüslerin acımıyorsa, acımaması için belki fikir verirsin

Ahahhaha çok şükür geçmiş. İnşallah biz de az sıkıntıyla atlatırız

Kızlar dün geceden beri bizim kızın emme süresi kısaldı 9-10 dk emiyor umarım geçicidir. Silikon göğüs ucunu istemiyor ama normali de tam beceremiyoruz en fazla 4 dk emiyor sonra sinirleniyor

Kızlar bu bilgi hayatımı kurtardı. Önceden bebekler uyanmasın diye dokunmaya korkuyordum ama çok sık uyaniyorlardi. Bugun binarkadas geldi kaynanası bebegi uyurken sık sık çevirirmis bana da fikir verdi şimdi yüzüstü sağa sola sık sık çeviriyorum pispislyarak uykuları en az 1 saat arttı yavrularimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…