- 13 Haziran 2022
- 83
- 112
- 13
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.621
Benim 46 gündür aralıksız devam ediyor hayal bile kurmuyorum artıkIyi normalse belli zaten adet kanina benzemiyor çok sürmese bari hayellerim vardı
Solomon baby var bende ama henüz kullanmadım.Kızlar kanguru öneriniz var mı? Bebeğim 2 aylık
Normal canımBizim bugün 39 çıktı da büyük mü ya
Babybjörn kullanıyorum ben 20günlükten beri, bel desteği var çok memnunun bazen evin içinde bile onunla geziyoruz
Momfort baby, mamadus, solomom baby, ergo baby bunlar iyi canım
Çok teşekkür ederimSolomon baby var bende ama henüz kullanmadım.
Normal canım
Ben bayadır araştırıyorum. Üç ay diyende var sekiz aylıkken diyende var. Ben üç aylikken deniycem ise başlamadan düzen otursun istiyorumSelam arkadaşlar bebişim 3 gecedir sabahlıyor akşama kadar da uyuyorbugün kararlıyım gece 12ye kadar uyutmuycam. Beni çok yormuyor normalde de gece kuşuyumdur ama onun bi rutini olsun istiyorum uyku düzeni kurmak için uygun zaman ne zaman acaba
Benim 46 gündür aralıksız devam ediyor hayal bile kurmuyorum artık
Selam arkadaşlar bebişim 3 gecedir sabahlıyor akşama kadar da uyuyorbugün kararlıyım gece 12ye kadar uyutmuycam. Beni çok yormuyor normalde de gece kuşuyumdur ama onun bi rutini olsun istiyorum uyku düzeni kurmak için uygun zaman ne zaman acaba
Ben 4 aydan sonra diye biliyorum. Uyku eğitimini de öyle alabiliyorlar benim bildiğim ama farklı görüşler olabilir tabi keşke hemen otursa. Benim kızın da uykuları çok düzensiz gece uyumuyor gündüz uyuyor tam iş saatlerinde. İşe geri döndüğümde canıma okuyacak, düzelmesi lazım bir şekilde ama şu an ne kadar uyursa uyusun modundayim. Alışkanlığını nasıl değiştirebilirim bilmiyorumBen bayadır araştırıyorum. Üç ay diyende var sekiz aylıkken diyende var. Ben üç aylikken deniycem ise başlamadan düzen otursun istiyorum
Hayır canım bizim ateşimiz çıkmadı öksürük için şurup vermıstı adı sekrolhastane de elektrikli kullandım çok rahatmış. Evimde manüel vardı performans olarak elektirikli %100 ise manüel %40 işe yarıyor
Ne şurubu verdi? Ateş düsürücü mu
Huzursuzluğun hastalıktan olduğunu nasıl anladın?
Bir krem var çok hızlı geçiriyor. Benim de bugün üzüntü ve stresten cıktı sabah .. unuttum öptüm bebeği. Öptüğüm yeri hemen sildim su ile
Evet canım ona devam ediyorumAsiye hanıma mi gittiniz?
Yaa öyle mi tamam canım sağ olCanım boyuna kilosuna göre bakıyorlar genelde persentil eğrisi de değerlendiriyorlar doktor bir şey demediyse normaldir
Şuan kafayı yerken yazıyorum. Yanlışlıkla bile uyumuyorSelam arkadaşlar bebişim 3 gecedir sabahlıyor akşama kadar da uyuyorbugün kararlıyım gece 12ye kadar uyutmuycam. Beni çok yormuyor normalde de gece kuşuyumdur ama onun bi rutini olsun istiyorum uyku düzeni kurmak için uygun zaman ne zaman acaba
Sağ ol canımSolomon baby var bende ama henüz kullanmadım.
Normal canım
Arada oluyorKızlar ya kırk iki gün oldu doğum yapalı.Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor normal mi, sizlerde de var mı adet sancısı.
Canım normalde tam tersi serin yerde saklaman lazım. Termal çantan varsa buz kalıbı koy içine onda saklaKızlar süt normalde oda sıcaklığı 3 saat ya, ben yatmadan sağıp petek üstüne koyuyorum soğumasın diye ama bazen bebek uzun uyuyor uyanınca veriyorum bişi olur mu ki
Ya dolaba da koyarım ama uyanınca hemen sıcak sıcak vereyim diyeCanım normalde tam tersi serin yerde saklaman lazım. Termal çantan varsa buz kalıbı koy içine onda sakla
Ya bence bişey olmuyodur ya tadına baktınız mıYa dolaba da koyarım ama uyanınca hemen sıcak sıcak vereyim diye
Yok la ne tadıYa bence bişey olmuyodur ya tadına baktınız mı
Ah onu ben de düşünüyorum şimdiden. Hatta verem mi kaldı yaptırmasam mı diye aklımdan geçmiyor değilSabah 2.ay aşımızı olacağız 3 tane aşı olduğu için çok gerginim ya çok ağlayacak. Bir de sonrasında ateşi çıkar mı korkusu var. Hiç kıyamıyorum anne olmak böyle bir şey demek ki
Sıcak durması tehlikeli olabilir. Yani ben de h hastanedeki hemşirelerin hareketlerinden yorumluyorum. Sen yine de sıcak tutmaYa dolaba da koyarım ama uyanınca hemen sıcak sıcak vereyim diye
Bir şey olur mu bilmiyorum ama sanki petek üstü oda sıcaklığından çok daha fazlası canım. Ama tabii anne sütünü nasıl etkiler bilemedim.Kızlar süt normalde oda sıcaklığı 3 saat ya, ben yatmadan sağıp petek üstüne koyuyorum soğumasın diye ama bazen bebek uzun uyuyor uyanınca veriyorum bişi olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?