- 10 Kasım 2010
- 4.730
- 3.982
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.221
Ben çıktım ama kapalı yerlere gittik AVM, restoran gibi. Pazar soğuk olabilir onun için bence canım
Pazara falan gitmedim canım ama her gün evin bahçesine çıkartıyorum ama çok uzun süre değil tabi
Sar sarmala çık bişi olamaz benceKızlar bu havada bebisle dışarıya çıkan var mı acaba annemle pazara gideceğiz çok bunaldım ama çocuk hasta olur diye de korkuyorum
Olur heralde bilmiyorum onunla hiç denemedim canımHep akşam saatlerinde böyle. Emiyor emiyo her şeyi çekiyo benden öyle uyuyor.
Sana şeyi soracağım ben de şırınga yok tekli fizyolojiklerden var onlarla da olur di mi burun temizlemesi?
Bizimki de öyle geceleri. Bende nefes alamıyor sanıyorum ama uyumaya devam ediyor bizimli. Islık gibi sesler çıkarıyor, genzini falan temizliyor gibi sesler. Hiç susmuyor geceama uyuyor.
Yutmuştur belkiSelizay canım bu sabahta yaptım balgamı var diye ama sümükler akmadı nedendir acaba
Ben alacağım araştırıyorum 2 model arasında kaldımKızlar hava nemlendirici kullanıyor musunuz? Buhar makinesi ve soğuk hava nemlendirici arasında ne fark var ?Kullandığınız önerebileceğiniz bir marka model var mı?
Teşekkürler.
Vallahi sardım sarmaladım çıktım evdekinden daha sıcakti yavrumSar sarmala çık bişi olamaz bence
Aynı problemi bizde yaşıyoruz internette bi video ile karşılaştım onu uyguladım bugün arka arkaya gaz çıkardı sonra kakasını yaptı ve mışıl mışıl uykuya daldı sizde deneyin belki işe yarar. İki yemek kaşığı zeytin yağını biraz ocakta pişiriyorsunuz ılık hale gelince içine 10 -15 damla tatlı elma yağı koyuyorsunuz 1 damlada kekik yağı. Ben hazır satılanlardan koydum kekik yapını çünkü onlar daha az yakıyor bu üçünü koyup karıştırıyorsunuz ve bebişin ayaklarına göbeğine ve sırtına sanki spadaymış gibi masaj yaparak azcık sürüyordunuz ayaklarıyla sürdükten sonra bisiklet çevirme çekme hareketleri yaptım çok rahatladı umarım sizi de rahatlatırMerhaba kızlar oğlum bugün 1 ay 23 günlük oldu. Aşırı gaz problemimiz var uykusundan bile ağlayarak çığlıkla uyandırıyor doktorumuz gaz damlası verdi ama bi ise yaramadı acıkcası. Fitil verdi oda en zor durumlar ıcın. Baska onerisi olan var mı
Su çıkıyor ama sümüksüzYutmuştur belki
Sümük yok demek ki kuzu aspiratörle de çekiyor musun en sonSu çıkıyor ama sümüksüz
Benim onu tek memeye yapıyor mecbur sağıyorum bende kalanıbenimkinde ilk çektiğinde tazyikli geliyor ya meme doluyken cok cok emiyor sonra süt azalmaya başlıyor bi sinir bi sinir.söylene söylene memeyi tutup tutup bırakıyor artık sonunda pes edip alıyorum memeden.hepsi boşalmamış oluyor
Benimkide bir ayı geçtik bir şey oldu ya üç gündür emerken ağlama krizine giriyo sonra tekrar emmeye devam ediyo bir şey yok gibi. Ama o ağlama sanki bir yerine bişey olmuş gibi. Hep farklı bir nedene bağlıyorum ama yok çözümü bulamadımKızlar emip uyuyan, gündüz toplam maximum 4 saat uyanık kalan bebeme dünden beri bir şey oldu. Uyuyor memede yatağa koyuyorum adile Naşit gibi bakmaya başlıyor gözlerini pörtletip. Asla uykuya dalmıyor direniyor. Kafayı yemek üzereyim
Ben olsam giderdim içimde rahat ederdi korkulu rüya görmektenseBizimki sanki tutma değil ya zorlanma gibi
Gerçekten öyle.. bizim şartlarımızdaki gibi davransak sanırım şu an kınanırızModern bebelerin her seyleri farkli eyy gidii bizler bedavadan dümdüz büyüdük
Bizim göbek bağı düştüğünde içinde biraz kan vardı iki silme bir yıkamadan sonra geçti. K vitamini kullanıyorduk ondan mı bilmiyorum ama düştükten sonra, göbekte kızarıklık, kıyafetlerde leke hiç olmadıKızlar bebeklerinizin göbeği tamamen ne zaman normale döndü? 31 günlüğüz hala zıbını batıyo kızarıklık falan var deliğin içinde normal mi?
Yaaa ciddi misiniz k vit nasıl kullanıyordunuz damla mı ? Dr umuz hiç önermedi. Ciddi bi şeyse diye aklım çıkıyorBizim göbek bağı düştüğünde içinde biraz kan vardı iki silme bir yıkamadan sonra geçti. K vitamini kullanıyorduk ondan mı bilmiyorum ama düştükten sonra, göbekte kızarıklık, kıyafetlerde leke hiç olmadı
ya benim kızım da iki akşamdır inanılmaz bir enerji patlaması yaşıyor. Karnı tok altı temiz uyuması beklenirken bir başlıyor hareketlenmeye kollar bacaklar bir saniye durmuyor. Ben yatağa bırakıyorum, dönencenin müziğini açıyorum ama o an duyduğunu hiç sanmam. yarım saat sürüyor bu hareketlilik. Sonra sakinleşiyor ve uyuyor. Neden böyle yapıyor bilmiyorum ama bu hafta canı böyle istedi herhalde diyorumKızlar emip uyuyan, gündüz toplam maximum 4 saat uyanık kalan bebeme dünden beri bir şey oldu. Uyuyor memede yatağa koyuyorum adile Naşit gibi bakmaya başlıyor gözlerini pörtletip. Asla uykuya dalmıyor direniyor. Kafayı yemek üzereyim
Doğumdan sonra iğne olarak vuruluyor. Sanırım yeterli oluyor o iğne. Ama burada okuduğum leke kan olanlara doktor tekrar k vitamini öneriyor diye ondan dedim. Biz doğumun 2. gününden beri damla olarak kullanıyorduk. O yüzden olmadı herhalde dedimYaaa ciddi misiniz k vit nasıl kullanıyordunuz damla mı ? Dr umuz hiç önermedi. Ciddi bi şeyse diye aklım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?