- 6 Nisan 2022
- 2.765
- 3.637
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.201
Anneme soruyorum atak sicrama bilmeyiz yeni icat bizim zamanimizda cocugun huyu degisti denirdi diyoAy kesinlikle ya zaten birşey olduğunda hep o geliyor aklıma annelerimiz böyle mi yapmış diye
Südyeni ve göğüs pedini hiç çıkartmıcan benim yaptığım gibiBu arada ilişkiden konu açılmışken, benim memeler boş olunca süt damlıyor. Yani nasl olacak kara düşünüyorum sevişelim derken adamı süt banyosu mu yaptırcam ahshdhj
Pazara falan gitmedim canım ama her gün evin bahçesine çıkartıyorum ama çok uzun süre değil tabiKızlar bu havada bebisle dışarıya çıkan var mı acaba annemle pazara gideceğiz çok bunaldım ama çocuk hasta olur diye de korkuyorum
Ben çıktım ama kapalı yerlere gittik AVM, restoran gibi. Pazar soğuk olabilir onun için bence canımKızlar bu havada bebisle dışarıya çıkan var mı acaba annemle pazara gideceğiz çok bunaldım ama çocuk hasta olur diye de korkuyorum
Benim de 15 20 dk emen bebe 5 6 dk emiyor niye böyle yaSanırım bu da bi atak. Bizimki de 15 20 dk emerdi. Bugün 4 dk 6 dk frlan emdi. Meme istesin diye gözünün içine bakıyorum
Çok teşekkürler canım aslında biliyorum ama uygulayamıyorumKucagindaki ortami yatakta da koruman lazim. Mesela kucaginda neden uyuyor tamamen senin tarafindan kollari tüm vucudu sarili durumda yani anne karnindaki gibi. Ilk üc ay bebeklerin 4. Trimesteri Anne karninda olmalari gereken. O kollar bos olunca ne yapacaklarini daha bilemiyorlar. O yuzden daha kucagindayken uyuklayinca ince bir penye battaniye ile sarmala. Kollari sarili olsun. Bizimki yine de bir kolu serbest seviyor. Emin olunca uyudugundan, o battaniye ile birlikte yataga al. Kollari fazla sikistirmadan ama yine sarilmis bir sekilde kendi battaniyesini ört. Kenarlari güzel sikistir. Biz böyle yapiyoruz. Anlatabilmisimdir umarim
5. 8. Hafta atak haftaları diyor harika haftalar kitabı var bendeBir atağımız eksikti çünkübu ataklar bu kadar erken mi başlıyormuş
Hep akşam saatlerinde böyle. Emiyor emiyo her şeyi çekiyo benden öyle uyuyor.Aynı o durumdayız duvara fırlatasım geliyor bazen vallaha psikolojim bozuldu
Bizimki de öyle geceleri. Bende nefes alamıyor sanıyorum ama uyumaya devam ediyor bizimli. Islık gibi sesler çıkarıyor, genzini falan temizliyor gibi sesler. Hiç susmuyor geceArkadaşlar bebeğim uyurken nefes alamiyo gibi oluyor ve tekrar uyanıyor. Doğduğundan beri ara sra islik sesi gibi ses çıkıyordu uyanırken falan bugün çok yapıyor acile götürmeli miyim acaba endişelendim ya
Valla bende bazen beceremiyorum, kahverengi kısmı alsın da nasıl alırsa alsın diyorum o an çünkü krizde oluyor.Kızlar şu emzirme videosunda ucu damağa doğru vermek gerekiyor diye gösteriyor biz bunu nasıl yapacağız benimki memeyi zor tutuyor zaten. Kahverengi kısmı komple alıyor ama bide uç yukarı nasıl gelecek ben yıldım gerçekten nasıl doğru emzireceğiz
Harika haftalar app ini aldik biz de. Bence daha fazla ATak var, bunlar baslica olanlar bence. Mesela 10. ve 14. gunde bebegin kemikleri gelisirmis, bu hicbiryerde yazmiyor Ben bulamadim. Bize de ebe söylediBenim de 15 20 dk emen bebe 5 6 dk emiyor niye böyle ya
Çok teşekkürler canım aslında biliyorum ama uygulayamıyorum
5. 8. Hafta atak haftaları diyor harika haftalar kitabı var bende
Benim oğlumun 6 gün kaka yapmadığı oluyordu fitil veriyorduk artıkArkadaslar oglum 1gündur kaka yapmadi ıkinıyor gaz cikariyor ama kaka yok doktor yeni dogdugunda 10gun yapmasada normal demisti ama artik 46 günluk hala normal mi acaba
Beklenen doğum tarihine göre hesaplanıyormuş. Her atak dönemine üç hafta geriden başlayacağımız için ataksız takılıyoruz biz şimdilikIlk atak donemimiz hayırlı olsun
Zaten durmadan bir gelişim içindeler huyları sadece atak döneminde değişmiyor ya.. ama sanırım atak dönemlerinde huyu suyu daha baskın bir şekilde değişiyor.Harika haftalar app ini aldik biz de. Bence daha fazla ATak var, bunlar baslica olanlar bence. Mesela 10. ve 14. gunde bebegin kemikleri gelisirmis, bu hicbiryerde yazmiyor Ben bulamadim. Bize de ebe söyledi
Bende badana takmayı çok istiyorum ama asla taktırmıyor benim kızda. Hevesim içimde kalacakHanimlar , benim kizim kafasina hicbir sey taktirmiyor, ne sac bandi ne sapka. Sizde durumlar nasil? Bu huyu degismez mi acaba Öneriniz var mi ya da ?
Modern bebelerin her seyleri farkli eyy gidii bizler bedavadan dümdüz büyüdükBeklenen doğum tarihine göre hesaplanıyormuş. Her atak dönemine üç hafta geriden başlayacağımız için ataksız takılıyoruz biz şimdilik
Ay benim kızda senin gibi yapıyor canı isterse alıyor hepsini canı istemezse bırakıp ucunu alıyor. Bir de benim bir memede sütüm daha az onun tamamını alıyor ağzına süt gelsin diye ama sütün çok olduğu göğüsün ucunu alıyor nasılsa geliyor diye düşünüyor herhalde. Tembel benim kızKızlar dün 1 ay kontrolüne gittim.tabiki emzirme durumunu sordum.doktor bi bakalım nasıl emiyor dedi.benimki ağzını az açtı aldı memeyi.sonra doktor memeyi bıraktırdı dediki tüm kahverengiyi alacak ağzını tam açınca memeyi vereceksin dedi.Bebek ağlarken ağzını kocaman açtı benim memeyi tıktı ağzına.doktor tam işte böyle olacak dediği sırada benim bebe memeyi bıraktı ağzını küçük açtı geri aldı ağzınadoktor da kaldı öyle dedim böyle oluyor işte ozaman da göğüsler hep yara.o da dediki istersen tamamen anne sütüne geçebiliriz bebek emdikçe sütün artar ama bu uzun bi süreç olur dedi.süt artana kadar mama da vermicem tabi ozaman birde açlık ağlama krizleri olacak.birde zaten açlıktan sarılığımız tavan yapmıştı çok yanaşmadım.doktor da çok illa tamamen süte dönelim demedi.bana süt artırıcı damla verdi birde hümana çay önerdi.süt zamanla arttıkça mamayı bırakırız dedi.zaten mamayı bırak süte dön deseydi de öyle yapmayacaktım sütüm yetmiyor çünkü.onun dışında herşeyi normal çıktı çok şükür.
Ay benim kızda senin gibi yapıyor canı isterse alıyor hepsini canı istemezse bırakıp ucunu alıyor. Bir de benim bir memede sütüm daha az onun tamamını alıyor ağzına süt gelsin diye ama sütün çok olduğu göğüsün ucunu alıyor nasılsa geliyor diye düşünüyor herhalde. Tembel benim kız
Aynı canım benim de ilk başta cok cok emiyor sonra süt azalınca bi çıkarıyo bi hareketlere giriyobenimkinde ilk çektiğinde tazyikli geliyor ya meme doluyken cok cok emiyor sonra süt azalmaya başlıyor bi sinir bi sinir.söylene söylene memeyi tutup tutup bırakıyor artık sonunda pes edip alıyorum memeden.hepsi boşalmamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?