2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bu havada bebisle dışarıya çıkan var mı acaba annemle pazara gideceğiz çok bunaldım ama çocuk hasta olur diye de korkuyorum

Sanırım bu da bi atak. Bizimki de 15 20 dk emerdi. Bugün 4 dk 6 dk frlan emdi. Meme istesin diye gözünün içine bakıyorum
Benim de 15 20 dk emen bebe 5 6 dk emiyor niye böyle ya
Çok teşekkürler canım aslında biliyorum ama uygulayamıyorum
Bir atağımız eksikti çünkü bu ataklar bu kadar erken mi başlıyormuş
5. 8. Hafta atak haftaları diyor harika haftalar kitabı var bende

Aynı o durumdayız duvara fırlatasım geliyor bazen vallaha psikolojim bozuldu
Hep akşam saatlerinde böyle. Emiyor emiyo her şeyi çekiyo benden öyle uyuyor.
Sana şeyi soracağım ben de şırınga yok tekli fizyolojiklerden var onlarla da olur di mi burun temizlemesi?

Arkadaşlar bebeğim uyurken nefes alamiyo gibi oluyor ve tekrar uyanıyor. Doğduğundan beri ara sra islik sesi gibi ses çıkıyordu uyanırken falan bugün çok yapıyor acile götürmeli miyim acaba endişelendim ya
Bizimki de öyle geceleri. Bende nefes alamıyor sanıyorum ama uyumaya devam ediyor bizimli. Islık gibi sesler çıkarıyor, genzini falan temizliyor gibi sesler. Hiç susmuyor gece ama uyuyor.

Valla bende bazen beceremiyorum, kahverengi kısmı alsın da nasıl alırsa alsın diyorum o an çünkü krizde oluyor.

Benim de 15 20 dk emen bebe 5 6 dk emiyor niye böyle ya

Çok teşekkürler canım aslında biliyorum ama uygulayamıyorum

5. 8. Hafta atak haftaları diyor harika haftalar kitabı var bende
Harika haftalar app ini aldik biz de. Bence daha fazla ATak var, bunlar baslica olanlar bence. Mesela 10. ve 14. gunde bebegin kemikleri gelisirmis, bu hicbiryerde yazmiyor Ben bulamadim. Bize de ebe söyledi

Kızlar dün 1 ay kontrolüne gittim.tabiki emzirme durumunu sordum.doktor bi bakalım nasıl emiyor dedi.benimki ağzını az açtı aldı memeyi.sonra doktor memeyi bıraktırdı dediki tüm kahverengiyi alacak ağzını tam açınca memeyi vereceksin dedi.Bebek ağlarken ağzını kocaman açtı benim memeyi tıktı ağzına.doktor tam işte böyle olacak dediği sırada benim bebe memeyi bıraktı ağzını küçük açtı geri aldı ağzına doktor da kaldı öyle dedim böyle oluyor işte ozaman da göğüsler hep yara.o da dediki istersen tamamen anne sütüne geçebiliriz bebek emdikçe sütün artar ama bu uzun bi süreç olur dedi.süt artana kadar mama da vermicem tabi ozaman birde açlık ağlama krizleri olacak.birde zaten açlıktan sarılığımız tavan yapmıştı çok yanaşmadım.doktor da çok illa tamamen süte dönelim demedi.bana süt artırıcı damla verdi birde hümana çay önerdi.süt zamanla arttıkça mamayı bırakırız dedi.zaten mamayı bırak süte dön deseydi de öyle yapmayacaktım sütüm yetmiyor çünkü.onun dışında herşeyi normal çıktı çok şükür.

Harika haftalar app ini aldik biz de. Bence daha fazla ATak var, bunlar baslica olanlar bence. Mesela 10. ve 14. gunde bebegin kemikleri gelisirmis, bu hicbiryerde yazmiyor Ben bulamadim. Bize de ebe söyledi
Zaten durmadan bir gelişim içindeler huyları sadece atak döneminde değişmiyor ya.. ama sanırım atak dönemlerinde huyu suyu daha baskın bir şekilde değişiyor.

Ay benim kızda senin gibi yapıyor canı isterse alıyor hepsini canı istemezse bırakıp ucunu alıyor. Bir de benim bir memede sütüm daha az onun tamamını alıyor ağzına süt gelsin diye ama sütün çok olduğu göğüsün ucunu alıyor nasılsa geliyor diye düşünüyor herhalde. Tembel benim kız

benimkinde ilk çektiğinde tazyikli geliyor ya meme doluyken cok cok emiyor sonra süt azalmaya başlıyor bi sinir bi sinir.söylene söylene memeyi tutup tutup bırakıyor artık sonunda pes edip alıyorum memeden.hepsi boşalmamış oluyor

Aynı canım benim de ilk başta cok cok emiyor sonra süt azalınca bi çıkarıyo bi hareketlere giriyo ben de çıkardığında ağzına geri koymaya çalışıyorum. Koymuyorsa da zorlamıyorum zaten o an memem zonkluyo oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…