- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.181
Bence acil yerine polikliniğe randevu alınArkadaşlar bebeğim uyurken nefes alamiyo gibi oluyor ve tekrar uyanıyor. Doğduğundan beri ara sra islik sesi gibi ses çıkıyordu uyanırken falan bugün çok yapıyor acile götürmeli miyim acaba endişelendim ya
Oh başlangıç yapmışsın, gittikçe korkunu yener daha iyi yaparsın. Silsen de olur ama aspiratörle çeksen daha güzel olur tertemiz.Selizay yaa bi cesaret serum fizyolojik yaptım bebeğimin burnuna tabi biraz acemi işi oldu ama ona rağmen çocuğum sümüklerden kurtuldu. Biraz daha rahatladı. Ama aspiratörle çekmedim sildim sadece burnunu bişey olur mu? Biir de kaç günde bir yapmalıyım?
Canım serum fizyolojik var mı evde? Nazal temizleme yap eğer göğsünde hırıltı yoksa. Hiç burun temizliği yaptın mıArkadaşlar bebeğim uyurken nefes alamiyo gibi oluyor ve tekrar uyanıyor. Doğduğundan beri ara sra islik sesi gibi ses çıkıyordu uyanırken falan bugün çok yapıyor acile götürmeli miyim acaba endişelendim ya
Canım anne sütü ile besleniyorsa 1 hafta kaka yapmaması normal. Eğer yeterli besleniyorsa çiş yapar ama 2,5 saat henüz bir şey var demek için erken. Takip et bakalım halini tavrını çişiniKızlar bebekler kaç saatte bir kaka ve çiş yapmalı ? Bizimki 9 saattir ıkınıyor ama kaka yapamıyor şimdi bezini açınca da 2 buçuk saattir çiş yapmadığını gördüm . Doktora soranınız oldu mu kaç saatten sonrası sıkıntı ?
Benim kızımda yoğun bakımdan cıktıgında öyleydi 5sanıye nefesini tutuyordu ilaç etkisiymiş gecti ama olursa hemen getir demişti.Arkadaşlar bebeğim uyurken nefes alamiyo gibi oluyor ve tekrar uyanıyor. Doğduğundan beri ara sra islik sesi gibi ses çıkıyordu uyanırken falan bugün çok yapıyor acile götürmeli miyim acaba endişelendim ya
Bence yenilenlerle çok ilgili değil yaKızlar kabak tatlısı gaz yapar mı? Artık gerçekten çok sıkıldım o gaz yapar mı bu gaz yapar mı diye istediğim şeyi yiyememekten. Hamilelik bile daha kolaydı beslenme konusunda. Sürekli acıkıyorum bi de. Daha 30 gün oldu. Ne kadar böylr sürecek onu yeme bunu yeme
2 ay 3 günlük olduk iki gündür baya iyiyiz gaz konusunda inşallah bundan sonra böyle giderGünaydın güzel anneler5.hafta atağı üzerimden geçiyor resmen bu ne yahu ilk kızımda tek çektiğim diş çıkarmasıydi bu resmen master yaptırıyor bize. İnşallah sizin bebisler kolayca atlatır bizden büyük olan bebis anneleri nolur pozitiflik atın üstüme geçiyor dimi
Evet bazı bebekler öyle malesef ama kaç haftalık oldu seninki belki atak dönemidir?Arkadaslar bebegim bikac gundur cok huysuz sababtsn aksama hic durmadan agliyor eti kesilmis gibi hic bir sekilde durmuyor ve aksama kadar en fazla yarimşar saat uyuyor oda cok az 2 kere filan ne yapacagimi sasirdim artik kolik mi oluyor biyerimi agriyor kolik hergun aglar mi böyle
Biz göz için dün randevu aldık. 36+3te doğdu erken sayılmaz pek ama dediler prematüre geçtiği için normal değil rop olmak zorunda. Özel sağlık sigortası yaptırdık zaten ama rop gecmiyormus bir randevuya 1124 TL verdik.Kendime ve bebisr randevu aldim sadece muayneler 850 tl dahs icinde ne ultrason ne tahlil bu nedir böyle
Evet canım mecburen yatırıyorum. Dün doktor kontrolümüz vardı ona da söyledim başka türlü uyumuyor diye yatırma vs demedi o da. Zaten ilk birkaç kez hep izledik kafayı çeviriyor döndürüyor artık içim daha rahat. Uykuları düzene girdi biraz bu şekilde hatta baya iyi eskisine görerinapera hala yüzüstü yatırıyor musun? Uykuları ne alemde bebenin.? Benimki de uyumadı bugün bir sıkıntısı vardı anlamadım. Yüzüstü yatırınca uyudu biraz sakinleşti
Ah çok şükür sevindim2 ay 3 günlük olduk iki gündür baya iyiyiz gaz konusunda inşallah bundan sonra böyle gider
Evet bazı bebekler öyle malesef ama kaç haftalık oldu seninki belki atak dönemidir?
Biz göz için dün randevu aldık. 36+3te doğdu erken sayılmaz pek ama dediler prematüre geçtiği için normal değil rop olmak zorunda. Özel sağlık sigortası yaptırdık zaten ama rop gecmiyormus bir randevuya 1124 TL verdik.
Evet canım mecburen yatırıyorum. Dün doktor kontrolümüz vardı ona da söyledim başka türlü uyumuyor diye yatırma vs demedi o da. Zaten ilk birkaç kez hep izledik kafayı çeviriyor döndürüyor artık içim daha rahat. Uykuları düzene girdi biraz bu şekilde hatta baya iyi eskisine göre
Yok ama bugün alıp deneyeceğim. Uyurken hiç sıkıntısı yok aslında hırıltı falan ama uykuya geçme aşamasında nefes alamıyor gibi yaptı bugün sıkça yaptı. Belkide burnu kapalidirCanım serum fizyolojik var mı evde? Nazal temizleme yap eğer göğsünde hırıltı yoksa. Hiç burun temizliği yaptın mı
Canım anne sütü ile besleniyorsa 1 hafta kaka yapmaması normal. Eğer yeterli besleniyorsa çiş yapar ama 2,5 saat henüz bir şey var demek için erken. Takip et bakalım halini tavrını çişini
Bizimki sanki tutma değil ya zorlanma gibiBenim kızımda yoğun bakımdan cıktıgında öyleydi 5sanıye nefesini tutuyordu ilaç etkisiymiş gecti ama olursa hemen getir demişti.
Tamam canım sağ ol. Hırıl hırıl ses çıkıyordu yavrumdan ya insan kıyamıyorOh başlangıç yapmışsın, gittikçe korkunu yener daha iyi yaparsın. Silsen de olur ama aspiratörle çeksen daha güzel olur tertemiz.Ben her gün yapıyorum mutlaka, emerken veya biberonla beslenirken de çok rahatlıyor çocuk.
Bir atağımız eksikti çünküIlk atak donemimiz hayırlı olsun
Ayy bilemedim bendeBir atağımız eksikti çünkübu ataklar bu kadar erken mi başlıyormuş
Ayy bilemedim bendebiz cok atak.bilmem.neyle buyuduk sanki
Normal canımArkadaslar oglum 1gündur kaka yapmadi ıkinıyor gaz cikariyor ama kaka yok doktor yeni dogdugunda 10gun yapmasada normal demisti ama artik 46 günluk hala normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?