2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu bahsettiğiniz hangi marka bez icin kizlar

Günaydın güzel anneler 5.hafta atağı üzerimden geçiyor resmen bu ne yahu ilk kızımda tek çektiğim diş çıkarmasıydi bu resmen master yaptırıyor bize. İnşallah sizin bebisler kolayca atlatır bizden büyük olan bebis anneleri nolur pozitiflik atın üstüme geçiyor dimi

İltihaba çeviriyor tıkanınca, ateş yapmasının sebebide o. O nedenle antibiyotik veriyorlar. Eğer daha ilerlerse göğüse delip açıp iltihabı akıtıyorlarmış. Siz dayanabildiyseniz ne güzel ama ben göğüsüme dokunamıyordum o derece sert ve ağrılıydı. Göğüsünüzde kızarıklık oluyor muydu bu tıkanmalarda ve nasıl açtınız?
Kaç kilo canım? 40 günlük bebeğe 1 numara küçük geliyordur mutlaka. Ben 20 günlük olmamıştı 2 numaraya geçtim. Hatta elimde Stok olmasa şimdiden 3e geçecem. Ama hala 5 paket 2 numara var
4kiloydu en son

Canım mastit olduğunu bi anda mı anladın yoksa belirti verdi mi az biraz

Kızlar bebeğim az önce kustu ve nokta nokta kanlar vardı. Göğüs ucum yarık ondan olabilir mi çok korktum yoksa başka bişeyden mi daha önce başına gelen var mı

Icinde sertlik var benim süy geliyor ucunda tikaniklik yok ici apseye gidiyor dedi doktor ama ilac vermem dedi ates 40 olursa hic duramszsan anca o zaman gel dedi ama böykede sanki dahada ilerler

Arkadaslar bebegim bikac gundur cok huysuz sababtsn aksama hic durmadan agliyor eti kesilmis gibi hic bir sekilde durmuyor ve aksama kadar en fazla yarimşar saat uyuyor oda cok az 2 kere filan ne yapacagimi sasirdim artik kolik mi oluyor biyerimi agriyor kolik hergun aglar mi böyle

Canım mastit olduğunu bi anda mı anladın yoksa belirti verdi mi az biraz
Açıkçası bir anda geliyor. Ben hem emzirip hem sağıyordum öyle süt birikmesi gibi birşey olmadı. Bir anda ağrı acı kızarıklık ve ateş oldu
Canım mastitsin ya sütün azalmış olabilir. Benimkide emzirmeme rağmen ağlıyor dolaptan süt veriyorum rahatlıyor dene istersen

Kızarıklık olmuyordu ama ateşim çıkıyor titreme geliyor.sağıyorum sürekli.eğer açılmadıysa duşa girip sıcak suyla masaj yapıp çıkınca sağıyordum.doktor bana sağdıktan sonra emzir demişti.sanırım boş memeyi bebek süt için daha çok çeker diye.bende öyle yapıyordum sağıp bebeği emziriyordum.ona rağmen 1 gün boyunca açılmıyordu.benim de taş gibi ve çok sert oluyor kolumu oynatırken falan işkence resmen

Icinde sertlik var benim süy geliyor ucunda tikaniklik yok ici apseye gidiyor dedi doktor ama ilac vermem dedi ates 40 olursa hic duramszsan anca o zaman gel dedi ama böykede sanki dahada ilerler
40 derece ateş çok tehlikeli değil mi ben bu doktoru kesinlikle anlamadım
Dediklerinin aynısını yapıyorum antibiyotik kullanmama rağmen 4.gün hala tam açılmış değil. Sen şanslıymışsın açılıyormuş. Allah kimseye vermesin çok kötü bir şey

Benim ilk çocuğun komikti ve saatlerce ağlardı. 3 ay çektik biz öyle

Doktor zaten bi degisikti bende anlamadim nasil genrl cerrah olmus kimr güvrncez biz bilmiyorum artik

Mastitten öncede agliyordu dün dolaptan süy verdik yine agladi artik ne deniycegimi sasirdim

Kızlar bebeğimin burnu tıkanmış hırıldıyor balgam var gibi. Su fışkırtmak dışında nasıl açabilirim burnunu

Meme reddi mi yapıyor mama vermek

Benimkisi de emer ama ben 20-25 dk sonra ayırıyorum diğer memeye geçiyorum hala emmek isterse emzik veriyorum artık
Benim oğlum masanın tatlı tadına alışınca beni emmek istemedi bende doğru düzgün sagamayinca iş yerinde sütüm iyiden kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…