- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.081
Ney üfleyerek büyütmek efsane bence. Öyle yetenekleri olmayan birisi olarak ayakta alkışlıyorumBen müzik dinletiyorum sohbet ediyorum ney üflüyorum genelde de ağlıyo zaten
Kullandiklarim incecik bez gibi ped koyunca surtunme yapmiyor o yuzden agri olmuyor sanirsamBenim de var ben takamıyorum sütyen nasıl takıyorsun ya çok acıyor. Birde meme uçlarım eziliyor sütyen takınca bebiş eme eme kocaman yaptı onlarıaşırı çaresizim şu meme konusunda. Doğumda bu kadar çekmedim ya
Belki 2 numara beze geçmen gerekirAa hiç duymamıştım öyle bişey. olabilir belki bizim bodyler hep 2 çıtçıtlı. Acaba bezi mi gevşek bağlıyorum diye de düşündüm burada taşmayanları görünce hatayı kendimde aradım bi
Ney üfleyerek büyütmek efsane bence. Öyle yetenekleri olmayan birisi olarak ayakta alkışlıyorum
Şunu farkettim, bez bağlarken sürekli hareket ediyor ayaklarını karnına çekiyor o sıra göbeği şişiyor ben o halde yapıştırıyorum cırtları. Ama bacaklarını düz yaptığı zaman baya bolluk kalıyor belinde. Ama her bezde ağladığı için bacaklarını düz yakalamam çok zorBelki 2 numara beze geçmen gerekir
Gümüş kapakla takarsan hiç acımaz ben öyle yapıyorumBenim de var ben takamıyorum sütyen nasıl takıyorsun ya çok acıyor. Birde meme uçlarım eziliyor sütyen takınca bebiş eme eme kocaman yaptı onlarıaşırı çaresizim şu meme konusunda. Doğumda bu kadar çekmedim ya
Kıyamam ben sizeee. Hayat çok zorr çokkk imtihan dünysındayızz.. bak yine ve yine kaynananm yüzünden sinir krizi geçirdim çok kötü oldum bugün sonra balkonua çıktım tam demire çıktım aşağı atlicaktım eşim geldi tuttu ve çok kötü tartıştık beni bırakıyodı evimden ailemden oluyodum. Çok yalvardım yakardımm yapma etme diyee dinlemediii ne yaptıysamm sakinleşmedi yeter bitti artık dedi . Ne olursun yapma dedim benim annem sensin dedim ne olur beni bırakma anne dedim. Kızımdan beni ayırma dedim. Çok yalvardım. Ne yapsam ne etsem ne desem ikna olmuyodu. Git babanın evinde intihar et ne yapıyosan yapp kriz i geçiriyosan geçir umtumda olmaz dedi ben bıktım artık iki yıldır senin ağlamalarından sinir keizlerinden dedi… resmenn o kadar kötü bi raddeye gelmişimki kaynanam yüzünden resmen iki ayşık beneğimi bırakıpp intihar etmeye kalkıştımm Kendimi nasıl affederim ben . Hayat çok zor çok imtihanlarımızz çok zorr.. eşim bana şartlar koşarak beni zar zor dinledi hep şartlar koştu ve bana son şans verdi bundan sonra ne olursa olsun umrumda olmazsın haberin olsun dedi. Gözünün yaşına bakmam dedi….Benim küçük adamımda öyle, yatmayacakmış, hep dik duracakmış. O yüzden omuzda durmayı çok seviyor.
2 gündür sütü mamayagöre dafa fazla içiyor ve saatini tamamlamadan uyanıyor. Uyuyacağım zaman ise zor dalıyor. Gaz atıyor en çok etkileyende o zaten.
Bende var canım. Üst üste sağlık problemleri, yalnızlık, sütünün az gelmesi derken sıklıkla ağlama krizine giriyorum
Bitanem benimde annem babam yok. Gurbet ellerde tekim. Acile kaldırıldığımdaki çaresizliği mi anlatamam. Bir ablam var başka ilde sadece. Acile kaynım götürdü, kayınpederim hastanede kayınvalidem de onla. Bebeğe eşim bakmak zorunda dediler mi aort damarın yırtılma ihtimali var Bursaya sevk diye. Eşim ablamı alacak ama bebeğe bakacak kimsem yok. Benim yanımda refakatçi yok. Tansiyon 22 ye çıkmış ayaklarımı hissetmiyorum. Ameliyat olsam 1 ay kafadan hastanede olacaktım. Bebeğimi ablam manisaya götürmek zorundaydı. Annesi ve babası olmayacak başında düşünsene 1 aylık daha. Öldüm öldüm dirildim ondan ayrılacağım diye . Ambulansa binmeden veda ettim son kezmiş gibi oğluma. Eşimden helallik aldım ağladık. Bak işte bunların hepsi travma bizde. Ama hayat böyle malesef güçlü olmak zorundayız.
Bana doktor aguline bitkisel gaz damlası verdı, acayip etkili tavsiye ederim canım.
Bizimkisi 1 aylık kontrolünde 50 cm den 52.5 ce 2.900 den 4.075 gram olmuş. Sanmıyorum ki 5 cm şak diye uzasın canım.
Ah bitanem ben acil sezeryane alındım. Ağdaya gidemedim kıllı mıllı taktılar sondayı yerin dibine girdim utancımdan. Şimdi umrum değil l insan her şeye alışıyor be
Kuzum yan dikişler arada ağrıyor, sızlıyor ve içerideki dikişlerimin ara ara ağrıdığını hissediyorum hala.
Aynen canım.
1 numara küçük geldiği için taşma yapıyordur , biz 2yle başladık şimdi 3e geçtik . Çünkü sleepy nin bezleri küçük benceBebiş 40 günlük, 1numara sleepy kullanıyoruz. Valla bazen bacaktan bazen sırttan taşıyor. Bağlarken sürekli tepiniyor o yüzden sıkı mı gevşek mi anlamıyorum. Ben normal sanıyordum taşmayı burada taşmayanları görünce ben şokboklu kıyafet çitilemekten helak oldum
Valla benim evin her yeri sütbırakıyorum akıyor. Ben de öyle yaptım birkaç kere ama benim gümüş kapakta uca yapışıyor o da acıtıyor bide uçlar yara hava alsın kurusun diyorlar gümüş kapak ped ve sütyenle hava da almıyor çıkamadım ben bu işin içinden
Gümüş kapak uca yapışıyor o da acıtıyor
Canım benim neler yaşadın bilmiyorum ama kaynana yüzünden intihar etmek ne demek değer mi Allah aşkına. Bak ne güzel yavrunu sağlıkla kucağına almışsın. Tadını çıkarmaya bak. Onlar bu hayata tutunma sebebimiz. Lütfen aklından bile geçirme bu düşünceyi. Gel buraya içini dök yapabileceğimiz birşey olursa yapalım. Neden kendini bu kadar yıpratıyorsun. Çok bunalmışsın psikolojik yardım alabilirsin o da rahatlatır seni. Kimsen yok değil en çok canından can evladın var artık lütfen onu düşün ve hayata tutunKıyamam ben sizeee. Hayat çok zorr çokkk imtihan dünysındayızz.. bak yine ve yine kaynananm yüzünden sinir krizi geçirdim çok kötü oldum bugün sonra balkonua çıktım tam demire çıktım aşağı atlicaktım eşim geldi tuttu ve çok kötü tartıştık beni bırakıyodı evimden ailemden oluyodum. Çok yalvardım yakardımm yapma etme diyee dinlemediii ne yaptıysamm sakinleşmedi yeter bitti artık dedi . Ne olursun yapma dedim benim annem sensin dedim ne olur beni bırakma anne dedim. Kızımdan beni ayırma dedim. Çok yalvardım. Ne yapsam ne etsem ne desem ikna olmuyodu. Git babanın evinde intihar et ne yapıyosan yapp kriz i geçiriyosan geçir umtumda olmaz dedi ben bıktım artık iki yıldır senin ağlamalarından sinir keizlerinden dedi… resmenn o kadar kötü bi raddeye gelmişimki kaynanam yüzünden resmen iki ayşık beneğimi bırakıpp intihar etmeye kalkıştımm Kendimi nasıl affederim ben . Hayat çok zor çok imtihanlarımızz çok zorr.. eşim bana şartlar koşarak beni zar zor dinledi hep şartlar koştu ve bana son şans verdi bundan sonra ne olursa olsun umrumda olmazsın haberin olsun dedi. Gözünün yaşına bakmam dedi….rinapera bana bişey diceyek olursan sosyal medyadan yaxma canım olur mu ordan eşim mesajları okuduğu için görebilir. Eğer bişey yazacak olursan buradan yaz. Ne olursunuz bana duaa edin yardım edinnn dayanacak gücüm kalmadı. Hiç kimse beni sevmiyor çok yaşnızım Rabbimden başka kimsem yokk. Kurban olduğum Allaahım ne olursun yarfım et bana
Canım bence 2 no ya geçmelisin biz 29 günlüğüz bikaç gündğr 2 no kullanıyoruz hatta 23. Günde falan geçme ihtiyacı hissetmiştim ama stoğum vardı elimde yenidoğan olarak bitsin dedim.Bebiş 40 günlük, 1numara sleepy kullanıyoruz. Valla bazen bacaktan bazen sırttan taşıyor. Bağlarken sürekli tepiniyor o yüzden sıkı mı gevşek mi anlamıyorum. Ben normal sanıyordum taşmayı burada taşmayanları görünce ben şokboklu kıyafet çitilemekten helak oldum
Valla benim evin her yeri sütbırakıyorum akıyor. Ben de öyle yaptım birkaç kere ama benim gümüş kapakta uca yapışıyor o da acıtıyor bide uçlar yara hava alsın kurusun diyorlar gümüş kapak ped ve sütyenle hava da almıyor çıkamadım ben bu işin içinden
2 no ya geçmeye neyi baz alarak karar verdin pekiCanım bence 2 no ya geçmelisin biz 29 günlüğüz bikaç gündğr 2 no kullanıyoruz hatta 23. Günde falan geçme ihtiyacı hissetmiştim ama stoğum vardı elimde yenidoğan olarak bitsin dedim.
Gümüş kapağı takmadan önce kendi sütünü sürüp öyle takıyısun kullanımı o şekilde
Bizim bebenin bezinden de zaman zaman taşma oluyor. Tam anlattığınız gibi bezi takacağım zaman o kadar hareketli ki. Hele uykudan uyanmışsa aç oluyor, o zaman çığlık çığlığa ağlarken tepiniyorBebiş 40 günlük, 1numara sleepy kullanıyoruz. Valla bazen bacaktan bazen sırttan taşıyor. Bağlarken sürekli tepiniyor o yüzden sıkı mı gevşek mi anlamıyorum. Ben normal sanıyordum taşmayı burada taşmayanları görünce ben şokboklu kıyafet çitilemekten helak oldum
Dogim sonrssi 2 kutu cefaks kullandim bende en iyisi gecmezse baska doktora gideyim benİlkinde agumentin kullandım ikincide cefaks verdi. Hatta agumentini çocuk doktoruna da sordum sorun olmaz dedi
Canım bacsk kısımları sıkıyor gibi görünüyordu ve arkası bel kısmı çok aşağıya iniyordu değiştirmesem belki bizde de taşma olurdu. Baya beli düşük bel pantolonlar gibi duruyodu 2 ye geçtik belimisi daha güzel kavradı daha üste çıkıyor. Bi sen de dene bis de sleepy kullanıyoruz2 no ya geçmeye neyi baz alarak karar verdin peki
Bebisiniz kac kilo bnim oglumda 45 gubluk ben daha 1 numaradayim elimde vardida daha yeni 5 kilo filandir zaten tahminimce direk 3 mu alsam diyorum oda ckk mu buyykturBizim bebenin bezinden de zaman zaman taşma oluyor. Tam anlattığınız gibi bezi takacağım zaman o kadar hareketli ki. Hele uykudan uyanmışsa aç oluyor, o zaman çığlık çığlığa ağlarken tepiniyorÇalışan makinaya parça ekliyorum sanki. Bugün 46 günlük oldu. Bir süredir 2 numara bez kullanıyoruz.
Yani beni ateş perişan etti bebeğe falan bakamadım. Ağrısı da cabası. Eğer dayanabiliyorsan bekle o zaman. Sıcak havlu ile kompres yapıp (çok sıcak olmasın) masaj yapıp sağ. Youtubeda masajlar var. Sağma bittikten sonrada soğuk havlu ile kompres yapman lazım. İnşallah açılır. Benim antibiyotiğin 4.günü daha tam açılmadı.Dogim sonrssi 2 kutu cefaks kullandim bende en iyisi gecmezse baska doktora gideyim ben
Yaa evet yan dönüp ayaklarını falan toplayınca benimkinin de beli baya aşağıya iniyor. Ayy o kadar tepinip ağlıyor ki bez takıp çıkarırken anlayamıyorum. 2ye geçelim deneyeyim bi sağol canımCanım bacsk kısımları sıkıyor gibi görünüyordu ve arkası bel kısmı çok aşağıya iniyordu değiştirmesem belki bizde de taşma olurdu. Baya beli düşük bel pantolonlar gibi duruyodu 2 ye geçtik belimisi daha güzel kavradı daha üste çıkıyor. Bi sen de dene bis de sleepy kullanıyoruz
Ben sleepy kullanıyorum.yenidoğan bitti kızım 4 kg oldu direk 3 e geçtim.1 ve 2 birbirine çok yakın.3 numara 4 kg dan başlıyor.henüz bi taşma yaşamadımBebisiniz kac kilo bnim oglumda 45 gubluk ben daha 1 numaradayim elimde vardida daha yeni 5 kilo filandir zaten tahminimce direk 3 mu alsam diyorum oda ckk mu buyyktur
Benim anlamadığım tıkanmada hemen antibiyotiğe mi başladılar?benim ilk çocukta en az 50 kere tıkanma oldu hepsini açtım 2 gün içinde.arkadaşımda da olmuştu o genel cerraha gitti iğne ile tıkalı yerden delik açmışlar ordan akmış süt.size niye öyle bişey yapmadılar?neye göre delik açıp neye göre antibiyotik veriyolar acaba?birde bu tıkanan süt değil mi niye antibiyotik veriyorlar?iltihaba mı çeviriyor?benim bu gebeliğimde daha şimdiden 10 kere falan göğsüm tıkandı hepsinde ateşlendim ama 2. Güne ateş de geçti göğüs de açıldı.sürekli sağıp emzirdim.ilk çocukta hiçbir tıkanmada ateş olmamıştı bunda hepsinde olduYani beni ateş perişan etti bebeğe falan bakamadım. Ağrısı da cabası. Eğer dayanabiliyorsan bekle o zaman. Sıcak havlu ile kompres yapıp (çok sıcak olmasın) masaj yapıp sağ. Youtubeda masajlar var. Sağma bittikten sonrada soğuk havlu ile kompres yapman lazım. İnşallah açılır. Benim antibiyotiğin 4.günü daha tam açılmadı.
Yaa evet yan dönüp ayaklarını falan toplayınca benimkinin de beli baya aşağıya iniyor. Ayy o kadar tepinip ağlıyor ki bez takıp çıkarırken anlayamıyorum. 2ye geçelim deneyeyim bi sağol canım
Sütyenle sevişecenBu arada ilişkiden konu açılmışken, benim memeler boş olunca süt damlıyor. Yani nasl olacak kara düşünüyorum sevişelim derken adamı süt banyosu mu yaptırcam ahshdhj
Yumuşacık oluyor boşalıncaKızlar iyi akşamlar, memenin boşaldığını nasıl anlıyosunuz. Emzirmeden önce ve sonra elle tartım yaparak mı, ben memeyi sıkıyorum süt geç geliyosa ya da sıktığım gibi geliyosa gibi durumlarla ölçüyorum
Keçi gibiKızlar bu bebekler uyurken ne soyleniyor ya sanki dünyanın tüm yükü ondqymis gibi ıh tıs öh poh inanılmaz
Gaz masajı yapıyorumArkadaşlar gaz sancısı için ne yapıyorsunuz elma yağı sürüyorum etki etmiyor. Sab simplex ve bio gaia damla kullanıyoruz onlarda etki etmiyor. Bunlar dışında önerebileceğiniz bir şey var mı? Çok ağlıyor nefesi kesiliyor ağlamaktan için gidiyor.
Yarım atlet şeklinde olanlardan takıyorum canımKızlar bu arada gün içerisinde evde sütyen takıyor musunuz? Benim uçlar çok acıdığı için takamıyorum. Mastit olunca doktor sütyen tak dedi ama çok rahatsız ediyor. Bide nasıl sütyen kullanıyorsunuz?
Kaç kilo canım? 40 günlük bebeğe 1 numara küçük geliyordur mutlaka. Ben 20 günlük olmamıştı 2 numaraya geçtim. Hatta elimde Stok olmasa şimdiden 3e geçecem. Ama hala 5 paket 2 numara varBebiş 40 günlük, 1numara sleepy kullanıyoruz. Valla bazen bacaktan bazen sırttan taşıyor. Bağlarken sürekli tepiniyor o yüzden sıkı mı gevşek mi anlamıyorum. Ben normal sanıyordum taşmayı burada taşmayanları görünce ben şokboklu kıyafet çitilemekten helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?